ПиП Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 20:48, Kolega2357 рече Of course može. Дуплааа... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 20:53, ПиП рече Јел то има везе са овим: П.С. Послушај само првих 10-15 секунди ако те не мрзи. jok more, alkohol ne konzumiram, sem po čašicu vina na Božić, Vaskrs i Slavu...ne volim alkohol, pa to ti je... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 20:54, ПиП рече Дуплааа... Yes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 20:55, orthodox_SRB рече jok more, alkohol ne konzumiram, sem po čašicu vina na Božić, Vaskrs i Slavu...ne volim alkohol, pa to ti je... Од кад сам прочитао да алкохол штети, од тад више не читам! RYLAH and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 20:57, ПиП рече Од кад сам прочитао да алкохол штети, од тад више не читам! ih, ne preteruj, sta ima lepo u alkoholu... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 21:02, orthodox_SRB рече ih, ne preteruj, sta ima lepo u alkoholu... Па, код прве се и ја питам, код друге посматрам то мало са "друге" тачке гледишта, код треће полако, полако почињем да увиђам да би ту нешто могло да буде а код четврте се лепота сама открива. Даље се не сећам. Ујутро се опет питам исто што и код прве. :.mislise. RYLAH and lab_man је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 21:10, ПиП рече Па, код прве се и ја питам, код друге се посматрам то мало са друге тачке гледишта, од треће полако, полако почињем да увиђам да би ту нешто могло да буде, код четврте се лепота сам открива. Даље се не сећам. Ујутро се опет питам исто што и код прве. :.mislise. e, slatko si me nasmejao...a imao sam tezak dan danas... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 21:11, orthodox_SRB рече e, slatko si me nasmejao...a imao sam tezak dan danas... Драго ми је. Мало шале никад не штети. У то име . RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 да свратим мало у кафану па назад на посао! https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 sat vremena uz opustenu kafansku muziku...i neko picence.... mcvija је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Opet isto...tiho, samo za mene ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Vesna Milovic and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Manolis and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука