Ayla Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 Šta piješ sada? Ja otvorih jednu bocu vina, a dugo me je gledala. Поет је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 @Ayla 4 madre. <3 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 Madre... sviđa mi se. Toplije od - keva A pazi ovu.... e kako zatreptim kada je čujem.... Поет and Јелина је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 Rokiiiiii Ayla је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 A ova nekako... ali, isto volim da je čujem. Поет је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 @Ayla Sva sreca imam problem sa stomakom , pa ne mogu sad nista popiti, a i radim sutra 1. smena, mada to i nije neki problem. Inace bi bilo veoma veselo. <3 Idem kevo, prijatno vece. ,,Ne kuni me, ne ruzi me, majko " . Ayla је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 Noć, mali Поет је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 27, 2020 Пријави Подели Написано Март 27, 2020 @Ayla Samo bez mali, molicu, ne dopada mi se. Meni za ljubav. ?❤️? Ayla је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 27, 2020 Пријави Подели Написано Март 27, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Ayla Samo bez mali, molicu, ne dopada mi se. Meni za ljubav. ?❤️? Onda sam ja madre. Dogovorili smo se Поет је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 30, 2020 Пријави Подели Написано Април 30, 2020 Наслов да промените Dominika and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 30, 2020 Пријави Подели Написано Април 30, 2020 Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 4, 2020 Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 виноградар, Dominika and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 4, 2020 Пријави Подели Написано Мај 4, 2020 Poljska verzija ^^ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Поет је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука