JESSY Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 geronymo, Данче*, AnaLaz and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Снежана, geronymo, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 geronymo and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 geronymo је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 https://youtu.be/Be3VNi_vryo AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Враћам се са брато у неко доба ноћи са ”кафе”... Пролазимо поред кафане Далмација у Бањој Луци. Два брата, обгрлили се, подупрли један другог и завијају: Брат: - Како је, браћо? Браћа: - ЕЕЕеееЕЕеЕ! ’Ајте на по једну! ’Ај’ у Далмацију! Б-т: - Је л’ СРПСКУ?? Б-ћа: - АААаа! Јест’! Јест’! ’Ај’ сад! Морате! AnaLaz, АлександраВ and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 Управо сам сазнала да ми је сестра од тетке у другом стању. Тако да пиће за цео форум и не знам нешто песама..ево ову ... Која ли је вила роди..? Ако знате неку пригоднију, слободно ожежите, ја плаћам.. Juanito, AnaLaz, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 On 28. 8. 2017. at 18:04, Lady Godiva рече Управо сам сазнала да ми је сестра од тетке у другом стању. Тако да пиће за цео форум и не знам нешто песама..ево ову ... Која ли је вила роди..? Ако знате неку пригоднију, слободно ожежите, ја плаћам.. Expand Дивна вест, честитам! P. S. И песма је одлична. А као на другој теми не знаш за Новицу Неговановића. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука