VizantijskoPlavo Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Саша од Москве and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 12, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Prvo sad što mi palo na pamet to su ove dve pesme...nekako mi malko dirljive. Nebeska liturgija i tzv. sremačka himna - Ima jedan kućerak u sremu Жика and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Raymond Red Reddington and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crvenokosa Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crvenokosa Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 ovo je bolji spot... kordun, Istochnik, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 retko šta me dirne do suza a da nije klasika - al pošto ne želim da davim klasikom, postaviću nešto od tih retkih. Inače, redje me dotiču reči a češće emocija koju pesma nosi Istochnik, Милан Ракић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=H4dgfQZWOqs мирођија, Саша од Москве and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LHaEUDSKUAo Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Istochnik and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=aQXQl0gTydI Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Svakako...bez premca: "Ako tražiš nekoga", P. kazalište. "...ima žena, koje zaključaju srce, poput dragog kamena..." Sudbina ?! Šta to beše, beše kismet...Eh... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Crvena jabuka, "Mjeseče". "Ne vjerujem više, u priče i u laži da vrijeme čini svoje, ne znam ni jednog, čije bi me oči gledale k'o tvoje... Mogu da pjevam, da plačem, da ljubim, još mogu sve... Al' tebe da mrzim, tebi da sudim, to ne mogu, ne... " (Dovoljan je jedan pokret da zaboravim na bol i da ostanem zarobljena u dodir tvoj... ) Predrag S. and Inner Truth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука