МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ja sam ponosan na to,sto ovakvi placenici,licimeri i moralne nakaze i "osvajaci" ne mogu da prosetaju mojim gradom,a da pre toga se ne angazuje cela policija u Srbiji i da posle te setnje ih razvoze maricama kuci. Hvala dragom Gospodu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ja sam ponosan na to,sto ovakvi placenici,licimeri i moralne nakaze i "osvajaci" ne mogu da prosetaju mojim gradom,a da pre toga se ne angazuje cela policija u Srbiji i da posle te setnje ih razvoze maricama kuci. Hvala dragom Gospodu. Ni ti vise ne moras da pises na ovakvim temama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 To je bilo da se ispisem Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ja sam ponosan na to,sto ovakvi placenici,licimeri i moralne nakaze i "osvajaci" ne mogu da prosetaju mojim gradom,a da pre toga se ne angazuje cela policija u Srbiji i da posle te setnje ih razvoze maricama kuci. Hvala dragom Gospodu. Dobro je pitanje sta je to "cela policija" ali eto cisto da te razocaram 27.06.2012. su se prosetali, u vecem broju nego 2010, od Terazija do Kalemegdana i niko ali niko ih nije napao. Policije je bilo ali ne korodon jurisnika nego nesto mali veci broj pozornika koji su kulirali u hladovini. Niti jedan icnident, bilo gde, niti jedan Obrazovac ili navijac bilo gde? Kako to? Pa tako sto su tog dana zbog nece vlasti odlucile da se lgbtovci prosetaju a udbasi dali signal svojim jurisnicima "nemoj da sam vas video na ulici". Sve je to farsa. I to velika. I to gejevesko kukanje da hoce da ih tuku a i tih sto tuku da je to volja dece naroda. Jes da ne kazem sta. Александар Милојков, Милан Ракић, Јаков. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Dobro je pitanje sta je to "cela policija" ali eto cisto da te razocaram 27.06.2012. su se prosetali, u vecem broju nego 2010, od Terazija do Kalemegdana i niko ali niko ih nije napao. Policije je bilo ali ne korodon jurisnika nego nesto mali veci broj pozornika koji su kulirali u hladovini. Niti jedan icnident, bilo gde, niti jedan Obrazovac ili navijac bilo gde? Kako to? Pa tako sto su tog dana zbog nece vlasti odlucile da se lgbtovci prosetaju a udbasi dali signal svojim jurisnicima "nemoj da sam vas video na ulici". Sve je to farsa. I to velika. I to gejevesko kukanje da hoce da ih tuku a i tih sto tuku da je to volja dece naroda. Jes da ne kazem sta. 27.6.2012 su iznenada napravili setnju 20tak ljudi i naravno da niko to normalan nije ni znao da se odrzava. Ako zaista mislis da su svi protivnici gej parada,navijaci,pokreti instruisani od bie,udbe ili koga vec onda si u debeloj zabludi. Znas,dobro da nisi jos kao argument naveo onaj performans pedera kad su bila dva para u knez mihajlovoj,zene u vencanicama a muskarci u odelima i kad su setajuci ruku pod ruku momak i devojka u performansu,kad su se ljudi cak okupili jer su mislili da je stvarno u pitanju najnormalnije vencanje,i onda momci odjednom odose i ostale dve mlade koje su se zagrlile i poljubile i razvile pedersku zastavu. I posle na snebivanje gradjana pobegle u roku od odmah u neku od ulicica. Vau. Zaboga ne mislis valjda da neko 24h dnevno 365 dana dezura? Zelim im od svog srca da im takve "setnje" i takvi performansi uspevaju,a da ove parade im nikad ne uspeju. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 27.6.2012 su iznenada napravili setnju 20tak ljudi i naravno da niko to normalan nije ni znao da se odrzava. Ako zaista mislis da su svi protivnici gej parada,navijaci,pokreti instruisani od bie,udbe ili koga vec onda si u debeloj zabludi. Znas dobro nisi jos kao argument naveo onaj performans pedera kad su bila dva para u knez mihajlovoj,zene u vencanicama a muskarci u odelima i kad su setajuci ruku pod ruku momak i devojka u performansu momci odjednom otisli i ostale dve mlade koje su se zagrlile i poljubile i razvile pedersku zastavu. Zaboga ne mislis valjda da neko 24h dnevno 365 dana dezura? Zelim im od svog srca da im takve "setnje" i takvi performansi uspevaju,a da ove parade im nikad ne uspeju. Nije ih bilo 20tak nego dvestotinjak minimum i nije to bilo iznenada nego se na blogovima jednkako pisalo o tome samo sto ostali mediji o tome nastupajucem dogadjaju tada nisu govorili uopste. Ko od tih Obrzovaca prati sta oni pisu a prati to znam pouzdano znao je i za to barem mesec dana ranije Ne mislim da su gej protivnici u sluzbi udbe, to znam pouzdano kao sto znam da je danas nedelja. A ti ako toga nisi svestan onda si samo naivan u najboljem slucaju. Da stigne takav signal iz udbe i da se dogovore sa gejovcima napravili bi oni zurku na ulici kao u Brlinu i ostalim gradovima gde nesmetano imaju performanse. Ti ako hoces da verujes da je to spontana rekacije nekih mladih ljudi ti budi naivan pa veruj, sta da ti radim. Јаков. and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Brate znam da su ljudi izbrojali 25 ljudi u glavu. I ako ti stvarno verujes da pederi mogu da skupe 200 ljudi,brate... I jedna je stvar parada ponosa,a druga nenajavljena setnja. A evo ti vest sa b92 koja inace je sklona da uvecava broj ljudi,tako je na onoj jedinoj paradi koja je kao "uspela" po njima bilo vise hiljada ljudi u setnji,evo za proslu godinu vest Oko 100 aktivista grupe nevladinih organizacija, predvođeno Gej strejt alijansom, prošetalo je centrom Beograda povodom 27. juna 100? Sto znaci realno onako kako sam ja rekao. I da jeste spontana reakcija ljudi,jer da nije uveliko bi znali ko to organizuje,ti kazes drzava,ja zaista ne znam koji bi to rezon bio. Pa drzava bi dupe dala da ima gej paradu,da li shvatas da njih eu pritiska,stoji nad glavom zbog nje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Brate znam da su ljudi izbrojali 25 ljudi u glavu. I ako ti stvarno verujes da pederi mogu da skupe 200 ljudi,brate... I jedna je stvar parada ponosa,a druga nenajavljena setnja. A evo ti vest sa b92 koja inace je sklona da uvecava broj ljudi,tako je na onoj jedinoj paradi koja je kao "uspela" po njima bilo vise hiljada ljudi u setnji,evo za proslu godinu vest 100? Sto znaci realno onako kako sam ja rekao. I da jeste spontana reakcija ljudi,jer da nije uveliko bi znali ko to organizuje,ti kazes drzava,ja zaista ne znam koji bi to rezon bio. Pa drzava bi dupe dala da ima gej paradu,da li shvatas da njih eu pritiska,stoji nad glavom zbog nje. Brate, ja sam bio taj dan u Bgu i znam sta sam video. Jeste ih televizija snimala i tamo na mestu gde su se slikali sa pustanjem balone ih jeste bilo oko 100 zbijenih, kod knjizare Plato, ali ih je bilo bar jos 100 razvucenih na dve grupe jedan prema Kalemegdanu a druga prema Konju odakle su i krenuli. Uzgred ja sam taj dan u Bg banuo poslom i licno zaista sam bio potpuno neobavesten da ima bilo kakve manifestacije sa gejevima. Jos sam planirao da ce biti hit and run odradim posao i palim kuci ali je inace bila neka guzva toga dana pa se sve oteglo za koji sat vise i tako sam stigao da vidim sta se desava. A najzanimljivije mi je bilo sto sam na raskrnici Kralja Milana i Kneza Milosa cuo lika kako zove nekog telefonom i kaze da nema sa kim da krene u akciju protiv pedera jer je zvao i Obradovica i sve redom i kaze njih to ne interesuje. Pazi ti to, naprasno Obradovica ili koga god da je taj lik zvao ne interesuje a se suprotstavi pederskoj propagandi. Pa kakvo je to iskreno mladalacko i buntovnicko ubedjenje koje se ugasi samo na jedan dan?! Pa cak i da zanemarim sta sve znam o tim organizacijam i njihovoj pozadini vec bi mi ovo bilo i vise nego dovoljno da shvatim da je to protivljenje dirigovano a ne spontano. Милан Ракић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Naravno Akvi da je sve dirigovano. Zapravo ovako kako se dešava u Srbiji je najbolje zaista za Srbiju. Nema veze što ljudi i ne znaju na koji način sve dolazi do takvih dešavanja, ali je bitno da je sadašnja vlast najodgovornija i najbolja koja se desila u poslednjih 70 godina. Homoseksualna udruženja i paracrkvena tu imaju značajnu ulogu. Koliko god ona bila marginalna, njihove aktivnosti su primećene i dovode do reakcije javnosti, kakva je i očekivana i država uradi šta treba. Ulogu koju je donedavno imao Obraz, preuzele su Dveri a ekipa za kontakt je ista. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Brate, ja sam bio taj dan u Bgu i znam sta sam video. Jeste ih televizija snimala i tamo na mestu gde su se slikali sa pustanjem balone ih jeste bilo oko 100 zbijenih, kod knjizare Plato, ali ih je bilo bar jos 100 razvucenih na dve grupe jedan prema Kalemegdanu a druga prema Konju odakle su i krenuli. Uzgred ja sam taj dan u Bg banuo poslom i licno zaista sam bio potpuno neobavesten da ima bilo kakve manifestacije sa gejevima. Jos sam planirao da ce biti hit and run odradim posao i palim kuci ali je inace bila neka guzva toga dana pa se sve oteglo za koji sat vise i tako sam stigao da vidim sta se desava. A najzanimljivije mi je bilo sto sam na raskrnici Kralja Milana i Kneza Milosa cuo lika kako zove nekog telefonom i kaze da nema sa kim da krene u akciju protiv pedera jer je zvao i Obradovica i sve redom i kaze njih to ne interesuje. Pazi ti to, naprasno Obradovica ili koga god da je taj lik zvao ne interesuje a se suprotstavi pederskoj propagandi. Pa kakvo je to iskreno mladalacko i buntovnicko ubedjenje koje se ugasi samo na jedan dan?! Pa cak i da zanemarim sta sve znam o tim organizacijam i njihovoj pozadini vec bi mi ovo bilo i vise nego dovoljno da shvatim da je to protivljenje dirigovano a ne spontano. Cekaj brate ti hoces da kazes da svoje misljenje da drzava stoji za svih baziras na tome da si nacuo negde nekog da prica sa nekim Obradovicem (kojim? Petrom,Markom,Jankom?) i da je on rekao da ga to ne interesuje. Za tebe i sve ostale,ljudi odavde se bore protiv gej parade,a oni sto je organizuju zele upravo gej paradu,nikakvu spontanu setnju,nikakav performans ili ne znam sta,nego jednostavno hoce gej paradu,ovo drugo mogu kad god hoce. Posle ovogodisnje setnje kad su u 23h izasli i prosetali svi su isto rekli,nas to ne zanima. Bitno je da insitucija zvana "parada ponosa" ne prodje. Inace u Beogradu imas nekoliko gej klubova,gde se svake veceri odrzavaju njihove zurke,pa niko ne ide tamo da ih napada,sto ne znaci automatski da je to zato sto je udba rekla Obradovicu i drugima da ne rade to. Evo ja koji sam iskreno protiv parade ovde na ovom forumu sam im pozeleo svake godine neka prava u 23h njih 50 neku setnjicu i neka im to bude uspeh. Znas kako kad si nezadovoljan cenom malina ti ne odes sam samcat ispred vlade i protestvujes vec se kordiniras sa ostalim nezadovoljnim malinarima pa se onda grupisete,tako je isto i oko ovoga. Tako da ne kontam sto mislis da samo dogovaranje i slicne stvari unutar necega oznacava dirigovanje i ne znam sta i to bas od strane drzave. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Koliko sam video tamo nije bilo rodjenih homoseksualaca , bilo je samo rodjenih strasnih poštovalaca svakakvih nagona bez uvida u bilo kakvu smisao robovanja ljudskom. Čovek nije rob onome šta sve može učiniti(umišljena sloboda) jer ima nagon u tom smeru. (pedofilija naprimer) Sigurno je klinički čisto i slobodnom voljom izabrano, kao naprimer incest ( ako se desi u ponoletnosti). Da li je ispravno? Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 E ali sve jedni te isti pederi na tim parada Па наравно. Ради се о балканској групи болесних егзибициониста, самопроглашених представника непостојеће заједнице. Raymond Red Reddington and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Србијански егзибиционисти на "паради" у Подгорици. Радно место: парадер. Ни једну не пропушта, можете га видети скоро на свим меридијанима. Има се, може се. Питање: одакле? Ignjatije, ИгорМ, МилошБГ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Али, дефинитивно најогавнија и најгора сорта која је данас "парадирала" Подгорицом нису ЛГБТ особе већ ови: ...политичари... Шетали би они са црним ђаволом, да ућаре који поен. А треба им само чути блентаве флоскуле од изјава које су давали. Смрад и беда... Овога треба да се грози сваки поштен човек, био он геј или шта год... Пг, МилошБГ, Ignjatije and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 праштајте https://www.facebook.com/photo.php?fbid=713035768725259&set=a.181983165163858.47075.128423040519871&type=1&theater vesko3 је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука