Јаков. Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Prvi snimci...http://youtu.be/Rif7i-cf20s Žestoki sukobi, slično kao i u Budvi letos, stižu prvi izveštaji. Crna Gora postade najliberalnija država. Ni manje države, ni više prajdova. Ne prođe ni 6 meseci od budvanskog, eto i podgoričkog prajda, a kako sam čuo planira se još neki uskoro. Jedino će teško to da bude u Nikšić ili Bijelo Polje Možda u HN ili Kotoru. Ipak su mirnije sredine. Meni je najzanimljivija slika ova, one sa nasiljem sam već oguglao. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 QQ коЖељ њацИ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 velika Crna gora u dva grada ima paradu,bas da vidim kad ce eu insistirati na npr Sarajevu ili u Novom Pazaru da se ista odrzi? Ili su licimuri. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 @, jel su to njih prevozili kao i one godine u BGD-u ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Upravo gornja fotka je simbol vere onih koji kreću na gejeve... zlo činiti od zla se braneći tu zločinstva nema nikakvoga. Милан Ракић and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 ЕУ и Прајд. Вандерфул комбинејшн Драшко, Никола Поповић and Јаков. је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 U sustini sam protiv svakog nasilja,pogotovo ovako masovnog...Ali moram da budem iskren i da kazem da mi nekako toplo oko srca kad vidim ovakve scene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 E ali sve jedni te isti pederi na tim parada,znaci na svakoj paradi u Hrvatskoj u Sloveniji u Crnoj Gori u pokusajima u Beogradu sve jedna te ista lica,neverovatno,ko to placa te ljude toliko da oni ko putujuci cirkus kruze po zemljama i organizuju parade i onda posle mi pricamo o nekakvim uskracivanjima prava,ne znam borbi za ljudska prava,dajte ljudi. Ignjatije, Александар Милојков, Pontifex Emeritus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Izvinjavam se sto dupliram poruke ali pazite vi izjave predstavnika pederskih organizacija dakle nista mi jadni,mali,borimo se za svoja prava,ugrozeni smo bla bla bla Nego u Beogradu "Smrt drzavi" a u Podgorici izjava "Od ovog trenutka lgbt osobe vise nisu nevidljive,lgbt osobe su osvojile ulice ovog grada i osvojice svaku do kraja..." Pa sta su oni Sulejmani? Sta su moderne pevaljke koje hoce da budu vidljive? Ovo je skandal. O cemu dalje pricamo,to je taj osvajacki karakter,ali znate kako se kaze " Gde je Murat tu je Obilic" Deki992, Никола Поповић and vesko3 је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 E ali sve jedni te isti pederi na tim parada,znaci na svakoj paradi u Hrvatskoj u Sloveniji u Crnoj Gori u pokusajima u Beogradu sve jedna te ista lica,neverovatno,ko to placa te ljude toliko da oni ko putujuci cirkus kruze po zemljama i organizuju parade i onda posle mi pricamo o nekakvim uskracivanjima prava,ne znam borbi za ljudska prava,dajte ljudi. Upravo sam zato i napisao svoj prethodni post.Nemam nista protiv pedera,stvarno.Ali mi se popelo na glavu vise to njihovo paradiranje,ta prenametljivost i drskost nekolicine ljudi koji bukvalno ko bikovi vec godinama hoce glavom da probiju zid.Toliko se vidi da im je ceo taj program izvestacen da je to jadno. Pritom se vidi da su to proracunati i pametni ljudi tako da je evidentno da i oni sami znaju da ovime samo pogorsavaju svoj status u drustvu.Najpametnije bi bilo da normalni homoseksualci izadju i prebiju te pedere placenike,sto ih brukaju po ulicama. zuti car and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Pa veruj mi ima slucajeva kad se to desavalo da poznate gej aktiviste pretuku obicni homoseksualci. A vidljivom neslaganju sa njima,negodovanjima da ne pricam. Nego mene zanima ovi pobornici parada da mi objasne takve izjave i takve stvari? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ali moram da budem iskren i da kazem da mi nekako toplo oko srca kad vidim ovakve scene QQ ti više ne moraš ništa da pišeš na ovakvim temama ... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 QQ ti više ne moraš ništa da pišeš na ovakvim temama ... Hvala ti na sugestiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Hvala ti na sugestiji nema na čemu ! uvek ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука