Славен Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 @@kordun, Pa i ja sam prošao dva rata + bombardovanje Beograda, ali nigde nećeš naći da sam pretio i pozivao na uništenje drugih, makar govorili i protiv nečega što je meni drago. Postoji jedan metod koji je izrazito efektan: Kad primetiš da te nešto nervira, stavi šešir na glavu, okreni se i idi tamo gde te manje nervira. Tj. izbegavaj situacije koje mogu da te iziritiraju do te mere da kreneš fizički da se razračunavaš sa drugim ljudskim bićima. Ali moraš da poznaješ sebe (što nije lako). Meni pomaže. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 hehe,otisli smo na pretnje i unistenje drugih,sve sto je bilo kad sam ja u pitanju se ticalo teme dokle moze necija sloboda da ide,inace dolazi do problema,ja sam naravno pisao neke stvari uvelicavajuci da me se bolje razumije,sva poenta je bila u tome da se ne mogu ljudi pozivati na slobodu i raditi sta hoce,ima neka granica te slobode,neko je to i lijepo srocio da je svacija sloboda ogranicena time da ne dolazi u konflikt sa tudjom slobodom.daleko bilo da je stanje moje duse bilo onakvo kako sam ja pisao,mada istina je da je bilo i toga u mom zivotu ranije,to su stvari zbog kojih se covijek kaje i nastoji da mu se ne ponove vise nikada... nemojte mene razapinjati na ovoj slici fsa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 hehe,otisli smo na pretnje i unistenje drugih, :Dti prvi ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Ја на овакве ствари више не обраћам пажњу. Међутим, буни ме једно. Зашто реагујемо (ми верници) када неко, по нашој перцепцији, на овакав начин вређа наше светиње, док смо код друге веома грубе злоупотребе наших светиња неми и тихи? Које друге злоупотребе? Па кад ове табаџије изигравају православну литију, држећи у једној руци крст а у другој мотку, правећи од Христа Адолфа. Којекакви квазиидеолози, попут двераша, нашљиваца и разних других "слободних уметника", жестоко вређају и злоупотребљавају наше светиње, јер користе Христа и Јеванђеље, под којим проповедају насиље и мржњу. Ko pravi od Hrista,Adolfa? Ko je ikada izigravao pravoslavnu litiju za takve stvari? Kad su Dverasi posto ih jasno imenujes drzali krst u jednoj ruci a u drugoj motku? Jedan primer ce biti dovoljan,hvala. Nemoj molim te uopsteno da mi govoris i kazes to ja tako,jer polako ovakvim porukama mozes postati neki novi Zivica Tucic ili jos gore M.Djordjevic. A onda kada mi odgovoris molim jos jednom za to, mozemo dalje diskutovati. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 А за мене имаш Bodyguard? za Bodyguard je zadužen Dejan ja samo znam nekog ko može da garantuje za Željka није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 :D ti prvi ! onda u hag sa mnom,da mogu slobodnjaci da budu slobodni Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 onda u hag sa mnom,da mogu slobodnjaci da budu slobodni greška i ti možeš slobodan da budeš није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Sto posto si u pravu,ja sam prvi nasilnik koji se javlja,jer sam se prepoznao u ovoj tvojoj kritici koja je zaista na mijestu i svijestan sam je citavo vrijeme,samo sam cekao da neko pokrene to. А да ли си свестан да си цитирао моју прву поруку на овој теми и написао опет женска необјективност суди ни мање ни више него интелектуална заосталост, већина нас су заостала у овој теми...Не видиш да је изнад те моје поруке коју цитираш само уводна порука Дејана Бићанића?! Па како може да се односи на тада ненаписане књиге чланова а не на уводни текст, 'уметнике'? Tо само ти знаш. Мораш мало да гледаш на сат! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 А да ли си свестан да си цитирао моју прву поруку на овој теми и написао опет женска необјективност суди ни мање ни више него интелектуална заосталост, већина нас су заостала у овој теми...Не видиш да је изнад те моје поруке коју цитираш само уводна порука Дејана Бићанића?! Па како може да се односи на тада ненаписане књиге чланова а не на уводни текст, 'уметнике'? Tо само ти знаш. Мораш мало да гледаш на сат! Svijestan sam gospodjo/gospodjice nlpc,pokusao sam to da izgovorim al mi se sudari jezik sam sa sobom salim se malo,nemoj se ljutiti. ja sam procitao tvoj sud odmah na startu i dozivijeo sam ga kao neobjektivan,zato sto si se svrstala na jednu stranu a nisi nista argumentovala,da bi se bilo objektivno treba se voditi razuom,ne emocijama,sagledati problem iz sto je moguce vise uglova i izvora pa tek onda suditi,ja sam i sada uviejren da si ti bila subijektivna sto i dokazuje 90 posto zakljucaka od drugih clanova u ovoj temi,ispada da i nas 90 % smo intelektualno zaostali,bar sam ja an prvu loptu tako zakljucio,zato sam se pozvao na tvoj komentar jer nije korektan,nemam ja protiv tebe nista licno,ja ti zelim sve najbolje od srca! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Svijestan sam gospodjo/gospodjice nlpc,pokusao sam to da izgovorim al mi se sudari jezik sam sa sobom salim se malo,nemoj se ljutiti. ja sam procitao tvoj sud odmah na startu i dozivijeo sam ga kao neobjektivan,zato sto si se svrstala na jednu stranu a nisi nista argumentovala,da bi se bilo objektivno treba se voditi razuom,ne emocijama,sagledati problem iz sto je moguce vise uglova i izvora pa tek onda suditi,ja sam i sada uviejren da si ti bila subijektivna sto i dokazuje 90 posto zakljucaka od drugih clanova u ovoj temi,ispada da i nas 90 % smo intelektualno zaostali,bar sam ja an prvu loptu tako zakljucio,zato sam se pozvao na tvoj komentar jer nije korektan,nemam ja protiv tebe nista licno,ja ti zelim sve najbolje od srca! Па на једну страну могу и да се сврстам, на једну столицу да седим, а да аргументујем, коме да аргументујем када сам цитирала део уводне поруке? па се мој коментар управо односио на тај део који цитирам. Све најбоље и теби. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Па на једну страну могу и да се сврстам, на једну столицу да седим, а да аргументујем, коме да аргументујем када сам цитирала део уводне поруке? па се мој коментар управо односио на тај део који цитирам. izrekla si nesto sto bi se moglo odnositi na vecinu nas koji smo pisali u ovoj temi u negativnom kontekstu,to je problem bio za mene,mozda sam ja pogresno zakljucio ali to je bio moj motiv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 izrekla si nesto sto bi se moglo odnositi na vecinu nas koji smo pisali u ovoj temi u negativnom kontekstu,to je problem bio za mene,mozda sam ja pogresno zakljucio ali to je bio moj motiv "- Prikazala sam materijalnu razapetost svakoga od nas" Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 žao mi je što ne mogu da nadjem onu izjavu nekog svetog oca koja glasi, parafraziram - Bog uvek obitava u svojoj svetinji. Niti ga slavoslovlje uzvisuje niti ga hula unižava. Mironosica, Mилена КШ, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 "- Prikazala sam materijalnu razapetost svakoga od nas" Mozda to jeste bio cilj autorke,ako govori istinu,ali ga je skroz promasila,to je ocigledno,prvo zabranjen joj rad na izlozbi,a drugo i u ovoj temi je masovno zakljuceno da je cilj nesto drugo,a ne materijalna razapetost! Ja tebi dugujem jedno veliko izvinjenje,jer sam bio toliko glup,da nisam procitao citat u tvom komentaru ,vec sam procitao samo komentar kao samostalan i tu sam mnogo pogresio,to tek sada vidim,nisam normalan,izvini ako Boga znas... Тања1 and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Mozda to jeste bio cilj autorke,ako govori istinu,ali ga je skroz promasila,to je ocigledno,prvo zabranjen joj rad na izlozbi,a drugo i u ovoj temi je masovno zakljuceno da je cilj nesto drugo,a ne materijalna razapetost! Ja tebi dugujem jedno veliko izvinjenje,jer sam bio toliko glup,da nisam procitao citat u tvom komentaru ,vec sam procitao samo komentar kao samostalan i tu sam mnogo pogresio,to tek sada vidim,nisam normalan,izvini ako Boga znas... Нема проблема. Важно је да смо се разумели. Volim_Sina_Bozjeg and kordun је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука