Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Ne,samo se borim protiv ženske neobjektivnosti, to ti sudiš ko je objektivan a ko nije ( bilo da je žensko ili muško ) ? a ti si objektivan ? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Idi u neku zemlju gde vlada hardkor seriatsko pravo, ukradi parce leba - polomice ti obe ruke bez sudjenja. Da li zelis da Srbija svoje gradjane tretira pod tim principima? Ne,jer to je antihrišćanski,ali zar očekuješ da odobravam nešto i da se ne bunim kad neko dira u ono što je meni sveto zbog svog bolesnog hira,ajde dođi mi takav u dvorište pa ću ti prezentirati na šta mislim Nemoj mi državu Srbiju pominjati,ja je ne priznam,smatram je za svog neprijatelja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 to ti sudiš ko je objektivan a ko nije ( bilo da je žensko ili muško ) ? a ti si objektivan ? imam svoj sud,nisam debil da ne vidim kad je neko subjektivan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Међутим када девојка која своју приватну слику качи с намером изругивања Христовом ореолу а самим тим и Хришћанској вери, наслика слику на којој је недвосмислено приказано Распеће које је буквално ископирано са фресака са зграбљеним парама јесте нешто о чему би се могло дискутовати јер можда ето она и није то насликала, него ко зна шта уосатлом то је некаква слобода. Ајте молим вас релативизација је ваш главни аргумент. 1. ko je imao pravo da njenu privatnu sliku stavi bilo gde ( samim tim i ovde ) 2. vrlo dobro znaš da nisu samo Hrista razapinjali ( i da ovi revnosti ne pomisle nešto što nisam ni pomislila :Razapinjanje predstavlja drevnu metodu pogunljenja koja se izvodila pričvršćivanjem osuđene osobe - bilo vezanjem bilo prikucavanjem eksera i klinovima - na drvenu podlogu, najčešće u obliku krsta - te njenim ostavljanjem da umre od gladi i dehidracije. Razapinjanje se često praktikovalo u starom veku - od strane Perzijanaca, Seleukida, Kartaginjana i Rimljana. Kaznu razapinjanjem je u Rimu godine 337. ukinuo car Konstantin I u znak poštovanja prema Isusu Kristu - najpoznatijoj od svih žrtava razapinjanja. Nakon toga se razapinjanje koristilo gotovo isključivo u ne-kršćanskim zemljama, od čega je najpoznatiji Japan u doba Tokugawinog šogunata. Danas se očuvalo jedino u kaznenom zakonodavstvu Irana. zar nema svako pravo na svoje mišljenje ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 @Mironosnica ja bi samo da nešto kažem,mislim da ti pitanje nije baš najbolje postavljeno,Zna se vrlo jasno na koga se ovdije cilja,,uzaludno je pominjati sad persijance,rimljane ,mohikance.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 @Mironosnica ja bi samo da nešto kažem,mislim da ti pitanje nije baš najbolje postavljeno,Zna se vrlo jasno na koga se ovdije cilja,,uzaludno je pominjati sad persijance,rimljane ,mohikance.... mislim da ti mašiš poentu mog pitanja ali ja sam samo NE objektivna žena ..... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 1. ko je imao pravo da njenu privatnu sliku stavi bilo gde ( samim tim i ovde ) 2. vrlo dobro znaš da nisu samo Hrista razapinjali ( i da ovi revnosti ne pomisle nešto što nisam ni pomislila :Razapinjanje predstavlja drevnu metodu pogunljenja koja se izvodila pričvršćivanjem osuđene osobe - bilo vezanjem bilo prikucavanjem eksera i klinovima - na drvenu podlogu, najčešće u obliku krsta - te njenim ostavljanjem da umre od gladi i dehidracije. Razapinjanje se često praktikovalo u starom veku - od strane Perzijanaca, Seleukida, Kartaginjana i Rimljana. Kaznu razapinjanjem je u Rimu godine 337. ukinuo car Konstantin I u znak poštovanja prema Isusu Kristu - najpoznatijoj od svih žrtava razapinjanja. Nakon toga se razapinjanje koristilo gotovo isključivo u ne-kršćanskim zemljama, od čega je najpoznatiji Japan u doba Tokugawinog šogunata. Danas se očuvalo jedino u kaznenom zakonodavstvu Irana. zar nema svako pravo na svoje mišljenje ? Не знам одакле та њена слика, вероватно са медијума неких. Што се тиче распећа. Делимично си у право што значи да ниси. Види са праксом разапињања људи се престало и пре пропасти Рима као царства. Отад до сад је прошло нешто мало мање од две тисуће иљада година. Дакле није више пракса разапињања разбојника да би их тако понизио и казнио и застрашио народ. На нашим просторима то више није пракса скоро 1700 година. Сада би електрична столица, шприц и игла, или пушчана цев могле бити глобални симбол за кажњавање злочинаца смрћу. Али крст то није много векова уназад. НАПРОТИВ крст и распеће су скоро већ две иљаде тисућа година симбол Хришћанства и Христа и Христове победе, тријумфа над смрћу, ђаволом и грехом и једном безбожном царевином. Дакле бесмислено је оспоравати верска осећања која трају 2000 година позивајући се на претходно значење крста ( или неке забити по свету које нико ни не зна). На крају ако је хтела да прикаже неког разбојника како граби паре има их у нашој и свецкој скорој прошлости прегршт, опет није морала узимати слику распећа. Или да преведем на српски. Врло добро знаш да је и Карл Маркс имао браду дугу колико и муслимански пророк Мухамед. Па ипак нико када су освануле карикатуре Мухамеда тамо код белзијанаца и Франчеза није рекао можда је то разбојник Маркс, или неки други разбојник не мора да значи да је Мухамед. Када неко користи религиозне представе на овако сензационалистички начин онда је дужан и да сноси последице за то а не да се вајка како он то није мислио. Ако већ жели сензацију онда нека прихвати и критику као онај карикатуриста што је молово Мухамеда. Лицемерно је сада извлачење да то није била намера, или да то није злоупотреба религиозних представа, а најглупље је да сами Хришћани то све оправдавају. Али за ово последење сматрам одговорним период комунизма. Вас искрено жалим који то чините а наводно сте Хришћани, као што ми је жао и те девојке која се у све ово уплела том сликом. feeble, Тања1, Volim_Sina_Bozjeg and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 1. ko je imao pravo da njenu privatnu sliku stavi bilo gde ( samim tim i ovde ) 2. vrlo dobro znaš da nisu samo Hrista razapinjali ( i da ovi revnosti ne pomisle nešto što nisam ni pomislila :Razapinjanje predstavlja drevnu metodu pogunljenja koja se izvodila pričvršćivanjem osuđene osobe - bilo vezanjem bilo prikucavanjem eksera i klinovima - na drvenu podlogu, najčešće u obliku krsta - te njenim ostavljanjem da umre od gladi i dehidracije. Razapinjanje se često praktikovalo u starom veku - od strane Perzijanaca, Seleukida, Kartaginjana i Rimljana. Kaznu razapinjanjem je u Rimu godine 337. ukinuo car Konstantin I u znak poštovanja prema Isusu Kristu - najpoznatijoj od svih žrtava razapinjanja. Nakon toga se razapinjanje koristilo gotovo isključivo u ne-kršćanskim zemljama, od čega je najpoznatiji Japan u doba Tokugawinog šogunata. Danas se očuvalo jedino u kaznenom zakonodavstvu Irana. zar nema svako pravo na svoje mišljenje ? Слажем се, али што модел није обукла у нпр wrangler фармерке или beckmann underwear, како рече @feeble обући у неку кошуљу и панталоне и мислим да не би било проблема...естетика у духу времена у коме живимо? коЖељ њацИ and feeble је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Вас искрено жалим који то чините а наводно сте Хришћани, као што ми је жао и те девојке која се у све ово уплела том сликом. koje " VAS " , tj " NAS " ti žališ ? i zašto ako možeš da NAM kažeš .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 koje " VAS " , tj " NAS " ti žališ ? i zašto ako možeš da NAM kažeš .... Већ сам рекао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Већ сам рекао. gde ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 а најглупље је да сами Хришћани то све оправдавају. eto tu leži Željkov odgovor koji tebe interesuje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Слажем се, али што модел није обукла у нпр wrangler фармерке или beckmann underwear, како рече @feeble обући у неку кошуљу и панталоне и мислим да не би било проблема...естетика у духу времена у коме живимо? aha znaci licemerje pre svega p.s. da ponovim : meni se slika ne dopa , ne volim tu vrstu umetnosti ali kad je već napravila takvu sliku trebala je da ostavi rupu na licu da svi možemo da se slikamo ,jer to smo mi - pali ljudi koji smo robovi sveta није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 а најглупље је да сами Хришћани то све оправдавају. eto tu leži Željkov odgovor koji tebe interesuje NAGLUPLJE to je odgovor ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 aha znaci licemerje pre svega p.s. da ponovim : meni se slika ne dopa , ne volim tu vrstu umetnosti ali kad je već napravila takvu sliku trebala je da ostavi rupu na licu da svi možemo da se slikamo ,jer to smo mi - pali ljudi koji smo robovi sveta Pa to ćeš morati sama uraditi,ali stavi onda i ti sebi pirsing u bradu kao ona,da ti služi ko gromobran,jer mijenja se klima,valja se unaprijed pripremati izvini,nemoj mi uzeti za zlo,ali moram malo da se našalim. mislim da grešiš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука