Гости Guest - . . .- Написано Мај 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Насиље наставника над децом у школи! Магди ел-Схаар, учитељ у образовном центру у Египту, ухапшен је због злостављања више од 10 својих ђака. Снимак који је у мају постављен на интернет шокирао је јавност. На снимку се види како учитељ лењиром удара по рукама и леђима девојчице и дечаке старе измешу шест и десет година. Деца која плачу, покушавају да се отргну, али је Магди снажнији од њих. „Батине и физичка казна су најбоље средство за дисциплиновање деце, посебно након побуне 25. јануара“, рекао је учитељ, који је за своје понашање окривио револуцију у својој земљи. На снимку се чује и смех неидентификованог мушкарца, који се забавља док гледа како Магди мучи децу, а поред њега се у просторији све време налази још један мушкарац и жена запослена у образовном центру, која је и направила снимак. Полиција је наредила да се образовни центар у Кафр Схукури затвори, преноси „Sky News“. Šokantan snimak učitelja koji udara decu po glavi i smeje se Хм.... да ли му ово вера дозволила? Какао се види, посебну "љубав" има према женској деци... Они који имају слабо срце не би требали ово да гледају... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Što ne volim kad mi ovako počne dan. Kako bi mu skakao po toj ćelavoj tintari... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Како за кога... за мене ово не преставља ништа ново... Завршио сма средњу Електротехничку школу, па сам се нагледао сличних ситуација...наиме, тадашњи професор електронике, а садашњи директор те школе (етш Васо Алигрудић) често је "палио" мацоле и чврге ученицима... за оцјену радили склекове и трбушњаке... мацоле су паљене и у главу и у руку... после када сам чуо да је тај човјек, Пићурић, уанпријеђен у директора школе, схватио сам да уопште није битно бити добар педагог, већ су неке друге ствари битне. Ужасно. "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Dobro bre brate kako možeš da porediš srednjoš1405_love i ove male devojčice koje vrište od straha? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Овако је у српским сеоским школама било до 60-70-тих. "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Овако је у српским сеоским школама било до 60-70-тих. Znam da su deca kod nas bijena ali kontam da nije baš ovako bilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Koja budala... 1405_love http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 ОВО ЈЕ СТРАШНО!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ! ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ????? greengrin 4chsmu1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 izgleda uzasno, i sta ocekivati od ovalo tretirane dece sutra???? odgovor je isto greengrin 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Što ne volim kad mi ovako počne dan. Kako bi mu skakao po toj ćelavoj tintari... Е, где ли ће му душа.... greengrin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Овако је у српским сеоским школама било до 60-70-тих. Šta se toliko prenemažate, hahahaha! Pa i ja to isto kažem, danas se ta djeca toliko strašno prenemažu, OMG! Ovo je bilo normalno za Marije Terezije i vrlo moderan način školovanja i vaspitanja. Moja baba je doživjela i školstvo u kraljevini Jugoslaviji koje se nije mnogo razlikovalo od tog terezijanskog, tamo su još i na kukuruzi klečali i po GOLOJ zadnjici dobivali štapom! A najvše su mlatili učitelji vjeronauka - katihizisa, popovi, sveštenici i monahinje, časne sestre i hodže! Svejedno koji, katolički, pravoslavni, protestantski ili islamski! A još si se morao/la lijepo zahvaliti za svaki udarac a nedaj Bože požalit se nekom, tek onda bi vidio/la šta je masakr! U tom bi slučaju dobio/la i od učitelja ponovo i "temeljitije" i od direktora i od roditelja! To nije postojalo - žalit se na učitelja, takva pobuna i drskost! Nezamislivo nešto, neshvatljivo! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Како би ја њега одрао од батина... 4chsmu1 greengrin 0442_feel ekstra sFun_bat 1405_love ekstra ekstra obi-wan је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Ne znam,koju bih mu kaznu namenila,ne znam koja je dovoljno surova,koja bi bolela bez pretanka,da trpi bol koji kraja nema sve dok ako je moguće ne shvati šta je uradio ovoj dečici.Za mene je ovo zverstvo i to u najgorem obliku,ovako bezosećajno mlatiti decu i još biti ubeđen da dobro čini.Ne zanima me koje vere je u pitanju,koje god da je meni izaziva odvratnost i silnu odbojnost.Ma mlatila bih ga metalnom šipkom svuda gde je on ovu decu udarao,naročito onu jadnu devojčicu,koja ga očigledno moli za milost.BOLEST! greengrin 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Овако је у српским сеоским школама било до 60-70-тих. Gospodine Ivanje.. zao mi je sto cu vas razocarati ali toga je bilo jos uvek i krajem 80tih i 90tih... Moj ucitelj je slao moje drugove iz odeljenja da nadju prut uberu i vrate se. Onda ih je tim istim prutom tukao... Postoje cak i price mojih drugarica iz odeljenja da ih je "pipao" (ja takvog iskustva nisam imala) .... ali gospodin je bio u partiji. Pa nije smelo nista da se kaze... A kad smo bili prva generacija koja je u nasoj skoli slavila "Sv. Savu" on je sedeo u prvom redu!!! Nikada nije odgovarao za svoje postupke!!! Nek mu Bog oprosti..nikada nije bio cist u glavu... Idiot omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 Мој учитељ је пар пута ломио лењир мојим другарима о главу (онај дрвени за таблу),гађао кредом из окрета (док је писао на табли) оне које је чуо да причају,извлачио уши,слао у ћошак...али све је то било непосредно и што је најаче ми смо тог професора вољели и дан данас га се сјећамо са поштовањем и љубављу. Али ово ми је стварно некако тужно.Каква безосјећаност за дјечију безазленост.Мислим,ајде дјечаке да мало изнабада овим штапом по глави и задњици,али дјевојчице чупа за косу и колико видим оне су овдје најгоре прошле,преплашене као птичице. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука