Jump to content

Џонтра Волта глуми Србина :) (видео)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Teska glupost od filma, hteo sam da ga pogledam, ali sam procitao recenzije... svi zivi kazu da je uzas nit zanimljiv nit realan...

Klasicni americki filmski stereotipi, Srbi, Rusi - moraju u filmovima da budu badguys.

Kad nije Srbin ratni zlocinac, onda je kriminalac....

MIslim da ova slika ponistava svakog ko odrzav u zivotu i promovise ovakvu predrasudu:

609px-Serbs_30_collage_1.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Анти-српски филм! испирање мозга...

Zar nije svaki koji dolazi iz amerike...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Teska glupost od filma, hteo sam da ga pogledam, ali sam procitao recenzije... svi zivi kazu da je uzas nit zanimljiv nit realan...

Klasicni americki filmski stereotipi, Srbi, Rusi - moraju u filmovima da budu badguys.

MIslim da ova slika ponistava svakog ko odrzav u zivotu i promovise ovakvu predrasudu:

609px-Serbs_30_collage_1.jpg

Све-све ал` где "стави" овог Ваљевца...

Подели на овим сајтовима

Pa propagandna radi na principu švedskog stola, u zavisnosti od toga šta treba da pokažemo onda takve samo stvari biramo da ih odprezentujemo. Kad bih htio prikazat Milosavljevića u lošem svjetlu onda izaberem samo takve scene koje će ga u tom lošem svjetlu pokazat a onda ih još po potrebi i akcentujem, naglasim ako nisu dovoljno izražajne i dojmljive.

Подели на овим сајтовима

@ Milosavljevic

Moze i ovako...

Mi smo njihovi potomci

Mi%20smo%20njihovi%20potomci%201.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...