Jump to content

Стара добра времена....:)))

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Gledali  crtani film u 19:15  , čitali romane i gledali Toma i Đerija .

Ali se sećam i kada su me pogledali popreko  u školi kada sam rekao da je meni sutra slava i da neću doći u školu ???? 1984  godine , 82   su mi smanjili ocenu iz vladanja zato što nisam hteo da idem u radnu akciju da okopavam Titov park . 1989  mi se smejali na poslu što sam tražio dan od godišnjeg da bi bio kući za slavu posle  parg godina iza toga su se svađali ti isti samnom ko će d akoristi dan za slavu .

Lepo je bilo detinjstvo zato što sam bio mlad i zdrav i niej mi ništa falilo , i sada je lepo detinjstvo ovima koji su mladi i bezbrižni pa makar i u oskudici .

Ali ipak naše je bilo lepše detinjstvo algabacaju

Подели на овим сајтовима

:) potpuno sam se raznezila! Kad se setim Branka i Kockice, Opstanka, Poletarca, Malog programa ..... :)

:)

Подели на овим сајтовима

GAW hvala! :)

I dan danas pogledam po neku epizodu, a sa Kockicom sam dobro opskrbljena, audio, video; a moja Katarina ga prosto obozava. Pre tri godine ispunjavajuci zelju cerkici da upozna Branka Kockicu i posetimo "Puz"-a ostvarila sam i svoj "san" iz detinjstva .... Imam i slike cak :D, tatatatira !

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

...врло често смо у прилици да чујемо те речи.....

....да ли и ви мислите тако....?  да ли осећате носталгију за старим временима....?

...чега се најрадије сећате.....и за чим жалите.....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

За чим год да сам жалила, зажалила бих касније што сам жалила  :) .Тако да сам се растала са носталгијом, надам се заувек  Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

.и за чим жалите.....?

за периодом од рецимо 2006те до 2011те

баш жалим

а да ли ћу заувек да жалим?

питајте ме за две три године

:351780:шта ћеш , тако ти је то кад.....   

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

...чега се најрадије сећате....

периода 2001-2003

студентских дана

првих дана у предузећу

прве године забављања

скијашких дана

лета 2004, 2005

друге и треће године гимназије

итд итд :945729:  

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

uglavnom se slazem sa Sanjom,s tim kad bolje razmislim,zalim sto jos uvek nisam dete od 4 godine u nekim stvarima....

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...