ratko Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Gledali crtani film u 19:15 , čitali romane i gledali Toma i Đerija . Ali se sećam i kada su me pogledali popreko u školi kada sam rekao da je meni sutra slava i da neću doći u školu ???? 1984 godine , 82 su mi smanjili ocenu iz vladanja zato što nisam hteo da idem u radnu akciju da okopavam Titov park . 1989 mi se smejali na poslu što sam tražio dan od godišnjeg da bi bio kući za slavu posle parg godina iza toga su se svađali ti isti samnom ko će d akoristi dan za slavu . Lepo je bilo detinjstvo zato što sam bio mlad i zdrav i niej mi ništa falilo , i sada je lepo detinjstvo ovima koji su mladi i bezbrižni pa makar i u oskudici . Ali ipak naše je bilo lepše detinjstvo algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 potpuno sam se raznezila! Kad se setim Branka i Kockice, Opstanka, Poletarca, Malog programa ..... sqny and Таша је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 GAW hvala! I dan danas pogledam po neku epizodu, a sa Kockicom sam dobro opskrbljena, audio, video; a moja Katarina ga prosto obozava. Pre tri godine ispunjavajuci zelju cerkici da upozna Branka Kockicu i posetimo "Puz"-a ostvarila sam i svoj "san" iz detinjstva .... Imam i slike cak , tatatatira ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 ...врло често смо у прилици да чујемо те речи..... ....да ли и ви мислите тако....? да ли осећате носталгију за старим временима....? ...чега се најрадије сећате.....и за чим жалите.....? Mилена КШ, Драшко, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 За чим год да сам жалила, зажалила бих касније што сам жалила .Тако да сам се растала са носталгијом, надам се заувек Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 .и за чим жалите.....? за периодом од рецимо 2006те до 2011те баш жалим а да ли ћу заувек да жалим? питајте ме за две три године шта ћеш , тако ти је то кад..... Mилена КШ, Sanja Т. and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 ...чега се најрадије сећате.... периода 2001-2003 студентских дана првих дана у предузећу прве године забављања скијашких дана лета 2004, 2005 друге и треће године гимназије итд итд JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 uglavnom se slazem sa Sanjom,s tim kad bolje razmislim,zalim sto jos uvek nisam dete od 4 godine u nekim stvarima.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 Ignjatije and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 https://db.tt/g9LFQefr Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 https://db.tt/RJwcpOhI Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Рапсоди and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука