Ђуро Станивук Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 11:13, DYNABLASTER рече Svako od (poluprofi i profi) ateista bi trebao da pogleda ovo (iako na profi verovatno nece imati uticaja jer su placeni za svoju misiju) не знам колико га је разумео овај водитељ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 11:22, Volim_Sina_Bozjeg рече Dino,Misliš da ateiste koriste kao borbu protiv duhovnog obnavljanja i vraćanja srpskog naroda? Ja sam mislio da oni to iz zadovoljstva.Zanimljivo mi to nije nemoguće. Mislim. Ima vise tipova ateista. @Djuro sigurno da je nesto razumeo, ako ne odmah, onda kasnije... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 11:22, Volim_Sina_Bozjeg рече Dino,Misliš da ateiste koriste kao borbu protiv duhovnog obnavljanja i vraćanja srpskog naroda? Ja sam mislio da oni to iz zadovoljstva.Zanimljivo mi to nije nemoguće. Mene bi, licno, bilo sramota uopste da pitam ovako nesto. On 12. 10. 2013. at 11:36, Ђуро Станивук рече не знам колико га је разумео овај водитељ... A ja nisam siguran koliko mnogi vernici razumeju youtube video ovog vladike. Sa obzirom da mene ovde kada iznosim iste argumente optuzuju da to nije pravoslavlje i to medjusobno lajkuju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Jesi ti postao moj pi ar? Samo da znas radis za dzabe Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 11:49, DYNABLASTER рече @Djuro sigurno da je nesto razumeo, ako ne odmah, onda kasnije... Кажем то из разлога јер стално говори: "new way of thinking about christianity"... Мада што кажеш, сконтаће кад тад... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 11:54, DYNABLASTER рече Jesi ti postao moj pi ar? Samo da znas radis za dzabe Jel mogu ja da prokemntarisem video koji si postavio? Ne mogu? Zabranjeno? Jel to znaci da sam tvoj pr? Sta se tripujes? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 11:54, DYNABLASTER рече Jesi ti postao moj pi ar? Samo da znas radis za dzabe Jel mogu ja da prokemntarisem video koji si postavio? Ne mogu? Zabranjeno? Jel to znaci da sam tvoj pr? Sta se tripujes? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 11:52, Милосављевић рече A ja nisam siguran koliko mnogi vernici razumeju youtube video ovog vladike. Sa obzirom da mene ovde kada iznosim iste argumente optuzuju da to nije pravoslavlje i to medjusobno lajkuju. Можда се и то дешава.... мада мораш да приступиш мало другачије расправама....као у шаху, ако одмах поједеш сваког пиона за којим ти се укаже прилика, највероватније ћеш изгубити меч....из добре намере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 11:58, Ђуро Станивук рече највероватније ћеш изгубити меч....из добре намере. Nikada nisam gledao na rasprave kao na meceve. Da tako gledam, drugacije bih ja diskutovao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Podsvesno u coveku moze imati prejak uticaj. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 4:32, zuti car рече Interesantno mi je kako ateisti olako sebi daju pravo da odredjuju sta ko treba da radi i gde su granice necega .Pitam se postoje li kakve granice i ogranicenja za njih? Jesi li primetio jos jednu interesantnu stvar? Polaziste da je pouzdana cinjenica da zivimo u bas onakvom svetu kakvim ga hriscanstvo opisuje je neproverljivo kao i polaziste da bogovi ne postoje. U trenutku bi svi ateisti i sektasi i pripadnici svih ostalih vera ispali smesni kad bi se dokazalo Jankovo polaziste. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 11:59, Милосављевић рече Nikada nisam gledao na rasprave kao na meceve. Da tako gledam, drugacije bih ja diskutovao. Аватар ти тврди другачије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 10:00, -Владимир- рече Дал сте ви људи нормални ? Никад ми неће бити јасна та, па такорећи, еротска фикасација за све што има појам наука у себи, код појединих атеиста . Нисам изнео теорију, не планирам да рушим нити доказујем ТЕ , само кажем да је мени логично да се и човек мењао јер се и природа и материја константно мења . Искрено, не занима ме да је доказујем јер ми апсолутно ништа у животу не зависи од тога , само износим своје мишљење . Значи, да се разумемо , само исказујем своје мишљење , без намере да тебе или било кога убеђујем у нешто . Znam da iskazijes svoje misljenje, kao sto znam da ne pokusavas nista da dokazujes. Razlozi koje si naveo zasto ti je TE logicna smatram konfuznim i mislim da predstavljaju primer kako ne treba razmisljati o tim stvarim.. objasnio sam zasto. CecaV је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 13:59, sqny рече Razlozi koje si naveo zasto ti je TE logicna smatram konfuznim i mislim da predstavljaju primer kako ne treba razmisljati o tim stvarim.. objasnio sam zasto. Зато што се не заснивају на општеприхваћеним методама научног истраживања и стога не доводе до нових продора на пољу научног сазнања и самим тим нису ни од какве користи мени, форуму ни човечанству у целини, а заузимају ресурсе који би могли да се паметније искористе . На пример за промоцију науке, или за научно истраживање. Ако сам те добро схватио. sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 On 12. 10. 2013. at 13:59, sqny рече Razlozi koje si naveo zasto ti je TE logicna smatram konfuznim TE у премиси подразумева логичку грешку, тако да су и сви изведени закључци најблаже речено "konfuzni". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука