Broken Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Ето вам црно на бело. Хвала брате на скенирању овог смећа. Очекујем нестрпљиво да исто смеће ритуално спалиш =) Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Ето вам црно на бело. Хвала брате на скенирању овог смећа. Очекујем нестрпљиво да исто смеће ритуално спалиш =) Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Evo sada sam procitao ove stranice da bih video u kom kontekstu se prica. Nista problematicno osim sto mislim da je suvisno ovo objasnjvanje porekla homosexualnosti. Mada su sasvim pristojno u udzbeniku naveli trenutne hipoteze koje postoje, ali i dalje mislim da su suvisne. Abortus takodje, sasvim realno opisan. Neko opste shvatanje pojma abortusta, sta on znaci u medicinskoj terminologiji itd. U planiranju porodice mi je sada jasno sta je znacilo ono ne vise od cetri. Zapravo ljudi kada oce da radjaju decu - valjda planiraju da mogu tu decu da nahrane, okupaju, obuku. Pa se u tom kontekstu misli da prosecna porodica u Srbiji ne bi mogla da nahrani, okupa i obuce vise od cetri deteta po danasnjim standardima. Bar sam ja tako razumeo. Knjiga je poprilichno "naucno" napisana, bez ikakve propagande iznela je vise razlicitih stavova - tamo gde razlicitih stavova ima. Ne bavi se moralnim aspektima niceg, niti propagira ista kao moralno/nemoralno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Ето вам црно на бело. Хвала брате на скенирању овог смећа. Очекујем нестрпљиво да исто смеће ритуално спалиш =) А, па не могу да га спалим. Морам да га вратим Давиду, ученику који ми је позајмио књигу. Морам сутра да му вратим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Ето вам црно на бело. Хвала брате на скенирању овог смећа. Очекујем нестрпљиво да исто смеће ритуално спалиш =) А, па не могу да га спалим. Морам да га вратим Давиду, ученику који ми је позајмио књигу. Морам сутра да му вратим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Тим горе...ако си узео од некога ко треба да учи одатле,твоја дужност и обавеза да исту књигу спалиш Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Тим горе...ако си узео од некога ко треба да учи одатле,твоја дужност и обавеза да исту књигу спалиш Ма не уче они ништа. Опуштено. -Владимир-, Volim_Sina_Bozjeg and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Evo sada sam procitao ove stranice da bih video u kom kontekstu se prica. Nista problematicno osim sto mislim da je suvisno ovo objasnjvanje porekla homosexualnosti. Mada su sasvim pristojno u udzbeniku naveli trenutne hipoteze koje postoje, ali i dalje mislim da su suvisne. Abortus takodje, sasvim realno opisan. Neko opste shvatanje pojma abortusta, sta on znaci u medicinskoj terminologiji itd. U planiranju porodice mi je sada jasno sta je znacilo ono ne vise od cetri. Zapravo ljudi kada oce da radjaju decu - valjda planiraju da mogu tu decu da nahrane, okupaju, obuku. Pa se u tom kontekstu misli da prosecna porodica u Srbiji ne bi mogla da nahrani, okupa i obuce vise od cetri deteta po danasnjim standardima. Bar sam ja tako razumeo. Knjiga je poprilichno "naucno" napisana, bez ikakve propagande iznela je vise razlicitih stavova - tamo gde razlicitih stavova ima. Ne bavi se moralnim aspektima niceg, niti propagira ista kao moralno/nemoralno. Koliko si ti neverovatan,pa ovo nije filozofsko stivo gde onaj koji to cita treba da po svom nahodjenju izvlaci zakljucke,niti su to "Sopranovi" gde je ostavljen dvosmislen kraj pa gde ce svako po svom razmisljanju zakljuciti sta se zbilo.To sto si ti skapirao nigde ne pise i ni po cemu ne mozes isti zakljucak zakljuciti osim u svojoj glavi I pritom se poredis sa klincima koji ovo treba da uce,siguran sam da vecina isto razmislja kao i ti. Ali bas si u poslednje vreme neverovatan. Jos jednom hvala na skeniranju ovog "udzbenika" da zapusi usta pojedinim clanovima koji ismejavaju teorije zavere a pritom su glavni teoreticari zavera pa nisu verovali da ono sto je izneto u prvoj poruci ovde se stvarno nalazi u ovom ko sto rekoh "udzbeniku" Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Koliko si ti neverovatan,pa ovo nije filozofsko stivo gde onaj koji to cita treba da po svom nahodjenju izvlaci zakljucke,niti su to "Sopranovi" gde je ostavljen dvosmislen kraj pa gde ce svako po svom razmisljanju zakljuciti sta se zbilo.To sto si ti skapirao nigde ne pise i ni po cemu ne mozes isti zakljucak zakljuciti osim u svojoj glavi I pritom se poredis sa klincima koji ovo treba da uce,siguran sam da vecina isto razmislja kao i ti. Kao sto rekoh - knjiga je apsolutno naucnog karaktera i naucno je objasnila sta je to abortus, sta je to homosexualnost itd. To da li je abortus i homosexualnost moralna ili nemoralna - to je na samoj deci da zakljuce kroz svoj razvoj. Nikakav zakljucak se niti namece niti postoji u ovoj knjizi. Uopste nije ni priblizno slichno onome o cemu si ti pricao kada si postovao delove izvadjene iz konteksta. Koliko si ti neverovatan,pa ovo nije filozofsko stivo gde onaj koji to cita treba da po svom nahodjenju izvlaci zakljucke Upravo - knjiga je cisto naucno stivo. Nista vise. Dakle ne govori o moralnosti ne namece nikakve zakljucke sta je dobro sta je lose vec predstavlja stvari kakve jesu. Nemam pojma gde ti ovde vidis zaveru i "propagandu" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Jos jednom hvala na skeniranju ovog "udzbenika" da zapusi usta pojedinim clanovima koji ismejavaju teorije zavere a pritom su glavni teoreticari zavera pa nisu verovali da ono sto je izneto u prvoj poruci ovde se stvarno nalazi u ovom ko sto rekoh "udzbeniku" Ne mozes im nista, da uzmes dokaze pa da im mases ispred nosa, ne bi videli, tj. smislili bi neko "racionalno" objasnjenje... МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Значи, иако као хришћани знамо и верујемо да Црква, тај вечно живи организам Христов конституисан и вођен Духом Светим, то Царство Божије већ сада и овде, недвосмислелно учи да је хомосексуалност неморална и да је грех, то је у ствари "испирање мозга" и представља нечију "скривену политичку припадност"? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Значи када знамо да Црква, тај вечно живи организам Христов конституисан и вођен Духом Светим, то Царство Божије ваћ сада и овде, недвосмислелно учи да је хомосексуалност неморална и да је грех, то је у ствари "испирање мозга" и представља нечију "скривену политичку припадност"? Gde si ti to procitao. Sto se mene tiche homosexualnsot je nemoralna i greh. Samo nije bolest i nenormalna. Velika je razlika izmedju NORMALNO i MORALNO. Mnoge stvari su za nas pravoslavce nemoralne pa su ipak normalne. Zar ne? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Gde si ti to procitao. Sto se mene tiche homosexualnsot je nemoralna i greh. Samo nije bolest i nenormalna. Velika je razlika izmedju NORMALNO i MORALNO. Mnoge stvari su za nas pravoslavce nemoralne pa su ipak normalne. Zar ne? Прочитао сам у твом горњем посту који си модификовао јер си схватио да си претерао...у њему си поменуо "политичку припадност". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука