Jump to content

Novi udzbenici iz predmeta Seksualno vaspitanje...

Оцени ову тему

МилошБГ

Препоручена порука

Тако си одговорио члану @ dmsrbija . Зашто се залажаш за супротно од оног што верујеш?

Ne zalazem se za suprotno od onoga u sta verujem. Zalazem se za slobodu da ljudi imaju pravo da na filozofska pitanja imaju svoje odgovore. A pocetak zivota je svakako filozofsko pitanje.

E sad, to sto mnogi ovde nece to da priznaju - to je drugi problem.

Kakav je on dečko ne znam ali znam

Ali ja znam kakav si ti covek, licemeran, dvolican i pokvaren. Uistinski dobra i duhovna osoba - kakvom tezish da se predstavis i kakva bi voleo da budes... nikada ovako neki post ne bi napisala.

Ali divim ti se kako na njegovo vredjanje

Gde sam ja njoj rekao da je budala, idiot, moron ili bilo sta drugo uvredljivo?

Tebe jesam izvredjao jer ti je ovo 50ti  put da se ubacas kada pricam sa nekim i da pricas o meni kako ne pratim Hristovm put i slichne budalastine.

Eto toliko ali se sad plašim da ga nisam negde uvredio slučajno.

Nisi sluchajno nego namerno.

- Reao si mi da ja ne shvatam nesto sto mi se crta. Pokushavas da pravis ad populum pritisak na moje misljenje.

- Od nlcph pravis dobru dusu na misiji, od mene tvrdoglavog coveka koji nece da prihvati nesto sto mu je "razumno objasnjeno"

-Lazno si me optuzio za vredjanje

- Optuzio si me da ne pratim Hristov put - upravo si dokazao ono sto sam ti pricao.. svako ko se ne slaze sa tobom, ne prati Hristov put.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne zalazem se za suprotno od onoga u sta verujem. Zalazem se za slobodu da ljudi imaju pravo da na filozofska pitanja imaju svoje odgovore. A pocetak zivota je svakako filozofsko pitanje.

E sad, to sto mnogi ovde nece to da priznaju - to je drugi problem.

Ali ja znam kakav si ti covek, licemeran, dvolican i pokvaren. Uistinski dobra i duhovna osoba - kakvom tezish da se predstavis i kakva bi voleo da budes... nikada ovako neki post ne bi napisala.

Gde sam ja njoj rekao da je budala, idiot, moron ili bilo sta drugo uvredljivo?

Tebe jesam izvredjao jer ti je ovo 50ti  put da se ubacas kada pricam sa nekim i da pricas o meni kako ne pratim Hristovm put i slichne budalastine.

Nisi sluchajno nego namerno.

- Reao si mi da ja ne shvatam nesto sto mi se crta. Pokushavas da pravis ad populum pritisak na moje misljenje.

- Od nlcph pravis dobru dusu na misiji, od mene tvrdoglavog coveka koji nece da prihvati nesto sto mu je "razumno objasnjeno"

-Lazno si me optuzio za vredjanje

- Optuzio si me da ne pratim Hristov put - upravo si dokazao ono sto sam ti pricao.. svako ko se ne slaze sa tobom, ne prati Hristov put.

mjock gde bi ti vredjao mjock.

Iskreno reci bre brate iskreno ko se ovde naslušao Hristovog puta od tebe ? vidis kako tvoja vredjanja imaju imenice? 

Sad da ne bi ja dolayio u kruševac navedi mi citat gde sam ja tebe pokvareno uvredio?

Ne upadam ti samo ja u tvoje papazjanije nego svi koji su na ovoj temi nosi se malo dete tamoooooo >>>>>>>>>> ogledalo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Милосављевић, on 02 Oct 2013 - 00:11, каже: Ti ili si ili nepismena ili bezobrazna pa necitas sta se do sada pisalo.  Ovde se jasno prica o zakonskoj zabrani abortusa izmedju mene i ostalih sagovornika.   Vrtim u krug kada me klovnovi kao ti konstatno pitaju jedna te ista pitanja koja sam u proslim postovima odgovorio.     Da li je odluka hriscanina da svoj etos namece zakonom?

ako ovo nije vredjanje.... 

Подели на овим сајтовима

Lazove, izvoli izvadi mi jedan jedini citat gde sam ja njoj rekao nesto uvredljivo o njoj kao lichnosti ili nesto slichno.

navedi mi citat gde sam ja tebe pokvareno uvredio?

Naveo sam ti vec:

-Lazno si me optuzio za vredjanje.

KO SI TI COVECE, BRE, DA TI MENI SUDIS DA JA NE PRATIM HRISTOV PUT I DA MI SUDIS O MOJOJ DUHOVNISTI? KO JE TEBI DAO TAJ AUTORITET, I ODAKLE TI UOPSTE SMELOST?

Подели на овим сајтовима

Lazove, izvoli izvadi mi jedan jedini citat gde sam ja njoj rekao nesto uvredljivo o njoj kao lichnosti ili nesto slichno.

navedi mi citat gde sam ja tebe pokvareno uvredio?

Naveo sam ti vec:

-Lazno si me optuzio za vredjanje.

KO SI TI COVECE, BRE, DA TI MENI SUDIS DA JA NE PRATIM HRISTOV PUT I DA MI SUDIS O MOJOJ DUHOVNISTI? KO JE TEBI DAO TAJ AUTORITET, I ODAKLE TI UOPSTE SMELOST?

Ti ili si ili nepismena ili bezobrazna pa necitas sta se do sada pisalo.  Ovde se jasno prica o zakonskoj zabrani abortusa izmedju mene i ostalih sagovornika.   Vrtim u krug kada me klovnovi kao ti konstatno pitaju jedna te ista pitanja koja sam u proslim postovima odgovorio.     Da li je odluka hriscanina da svoj etos namece zakonom?

Izvini u pravu si, jesam je izvredjao u jednom postu. Rek'o sam joj da je klovan. Jednom u jednom postu.

Ipak sam potvrdio svoju teoriju, kada udjes u kupleraj - ne ostanes devica. Zato cu iz kupleraja da se iskljucim.....

Подели на овим сајтовима

neću te vise ne brini ako su to uvrede onda.....još i lažeš da ja lažem :) uplašio sam se da sam stvarno nečemu kriv.

Kao sto rekoh, u kupleraju nema devica, ja sam u taj kupleraj usao.. pa ste me pregazili iskustvom toliko da nisam ni primetio koliko sam vredjao.

Hvala gospodu i na isksutvu sa vama kakvi god da ste, ucim svakodnevno kako da postupam sa raznoraznim ljudima.

Подели на овим сајтовима

Volonter, opusti se ... znam da kriziras, odavno nisi volontirao ... mogao bi da izriljas nekome 2-3 ha njive volonterski, a mozda uz put i dodjes do odgovora na filozofsko pitanje kada se zacinje zivot ....

:))  :))  :))  :))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Volonter, opusti se ... znam da kriziras, odavno nisi volontirao ... mogao bi da izriljas nekome 2-3 ha njive volonterski, a mozda uz put i dodjes do odgovora na filozofsko pitanje kada se zacinje zivot ....

Подели на овим сајтовима

Brale, te provokacije iz osnovne skole ti ne stoje imas jedno 40 banki. Znam da si znanjem zaglavio tamo, ali ne ide i psihom. ;)

Подели на овим сајтовима

Brale, te provokacije iz osnovne skole ti ne stoje imas jedno 40 banki. Znam da si znanjem zaglavio tamo, ali ne ide i psihom. ;)

Au, pa ti nisi nikakav hriscanin ... pravi bi okrenuo i drugi obraz a ne kao ti ... odmah vredhjas ... 

Ja zelim samo da ti pomognem ...da se konsolidujes ...

Подели на овим сајтовима

Nema potrebe da se zakljucava, neki su uspeli malo da me provociraju, a ja se popalio kao hepo kockica. Obecavam administraciji da necu vise da nasedam na provokacije.

Neka drugi nastave da diskutuju.

Подели на овим сајтовима

Sve u svemu da završim temu.....

Neko ovde zakone tudjom verom donešene ne bi menjao i sputava nas da naše verovanje demokratskom većinom unesemo u  zakon.

Ako nije tačno odo da odgledam crvenkapicu i vuka.

Подели на овим сајтовима

Sve u svemu da završim temu.....

Neko ovde zakone tudjom verom donešene ne bi menjao i sputava nas da naše verovanje demokratskom većinom unesemo u  zakon.

Ako nije tačno odo da odgledam crvenkapicu i vuka.

Демократија важи за све сем за нас.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...