Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Je l si sposoban ti da shvatis da neki ljudi veruju u neke druge stvari? Nisi? Takvo razmisljanje je majak verskog fanatizma. Али истина и оно шта ми верујемо у 90% случајева нису иста ствар. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 A joj promeni drustvo ))) smejem se kao blesav Само се зезај, мене су на послу и на факсу једном (давно) упозорили да сам политички некоркетан и верски нетолерантан...јер сматрам да Православље једино има истину...шта је ту било политички и данас ми није јасно Volim_Sina_Bozjeg and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Je l si sposoban ti da shvatis da neki ljudi veruju u neke druge stvari? Takvo razmisljanje je majak verskog fanatizma. Si ti siguran da si me video u tom ulazu ja ne zivim u tvojoj zgradi. Da ponovim Pravoslavlje ima tapiju na ISTINU ! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Само се зезај, мене су на послу и на факсу једном (давно) упозорили да сам политички некоркетан и верски нетолерантан...јер сматрам да Православље једино има истину...шта је ту било политички и данас ми није јасно Evo znaju neka braca samo ne umeju da objasne Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Da ponovim Pravoslavlje ima tapiju na ISTINU ! To su razmisljali i nasa braca katolici kada je njihova inkvizicija spaljivala vestice, mucila i ubijala ljude da priznaju i prihvate istinu. A po meni je i egoisticno time si rekao - ja imam tapiju na istinu jer sam ja pravoslavac, te je sve sto ja kazem i za sta se ja zalazem ultimativna istina. Kao sto rekoh - takvo razmisljanje je majka verskog fanatizma. Razmisli brate moj o tome... I da dodam sto se tiche tapije na istinu, nju ima samo Gospod, a mi sve sto imamo je zrno njegove mudrosti i istina o nasem spasenju - nista vise. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ништа, стрпљење је врлина...па да чекамо да смисли реченицу... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 To su razmisljali i nasa braca katolici kada je njihova inkvizicija spaljivala vestice, mucila i ubijala ljude da priznaju i prihvate istinu. A po meni je i egoisticno time si rekao - ja imam tapiju na istinu jer sam ja pravoslavac, te je sve sto ja kazem i za sta se ja zalazem ultimativna istina. Kao sto rekoh - takvo razmisljanje je majka verskog fanatizma. Razmisli brate moj o tome... ) ) Јел ти имаш 3 године? Тако као ти су размишљали лутеранци и евангелисти..па видиш где су данас.. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 To su razmisljali i nasa braca katolici kada je njihova inkvizicija spaljivala vestice, mucila i ubijala ljude da priznaju i prihvate istinu. A po meni je i egoisticno time si rekao - ja imam tapiju na istinu jer sam ja pravoslavac, te je sve sto ja kazem i za sta se ja zalazem ultimativna istina. Kao sto rekoh - takvo razmisljanje je majka verskog fanatizma. Razmisli brate moj o tome... I da dodam sto se tiche tapije na istinu, nju ima samo Gospod, a mi sve sto imamo je zrno njegove mudrosti i istina o nasem spasenju - nista vise. Je li je li i ti kao i ja jasno vidis da iz tvog pisanja RKatolici nisu imali tapiju na Istinu? Ja vidim zaista. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 . . . and then he asked if I have no faith in God. I said you have it wrong. God has no faith in us. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Po trenutnom stanju, ubistvo je kada ubijes jedinku(lichnost) koja je pocela da zivi. Po nekim standardima, abortus je ubistvo samo u sluchaju da te celije mogu da opstanu van majke i da prezive (makar na aparatima). Po zakonu je ako se ne varam do tri meseca. A kakve ovo veze ima sa temom? Као што видимо горе..контрираш и самом себи ..''тражећи истину све борећи с епротив неправде'' ... Прво помињеш ''по закону'' па питаш мене кад сам ти поменуо лудила од закона... какве везе то има са темом .. па са темом нема.. али са твојим вратоломијама има... Онда кажеш нешто где доводиш у питање сопствену веру у Истину са великим И ... A istina je da mi pravoslavci ne drzimo monopol na istinu i nemamo pravo da drugima namecemo nasu istinu - vec samo da pripovedamo i nadamo da ce prihvatiti. А и иоле православни Хришћанин ..у правом смислу, зна да је реч о синониму за Самог Христа ... теби то очито мањка када РАЗДВАЈАШ то на двоје или две... јер то је, не једно, НЕГО ЈЕДАН ... .. ал џаба ... брате ... контра је тешка ствар ... И онда нешто где потпуно показујеш колико си пристарсан самом себи и свом ''ставу'' а не Истини како тврдиш ... осим ако ниси истраживао .. Homosexualanog ponasanja ima i medju majmunima i medju pingviniima i medju pticama i medju konjima i medju jelenima....itd.. Ал' чисто сумњам да си видо два (па још истополна) пингвина како се, да простиш - трте, .. и опет раздвајаш пингвине од птица ... (као да су пингвини шкољке или сунђери.. а не и сами птице) ... јако ти ''добро'' иду та раздвајања... ''Истине ради'' П.С. Не верујем ти ни да си видо како је коњ натего другог коња ... П.С. П.С А тек за јелене... нема шансе ... Ignjatije, Volim_Sina_Bozjeg, Дејан-Марковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Je li je li i ti kao i ja jasno vidis da iz tvog pisanja RKatolici nisu imali tapiju na Istinu? Ja vidim zaista. Iz mog pisanja vidim da su RKatolici razmisljali isto kao sto ti razmisljas. Ал' чисто сумњам да си видо два (па још истополна) пингвина како се, да простиш - трте, .. и опет раздвајаш пингвине од птица ... (као да су пингвини шкољке или сунђери.. а не и сами птице) ... јако ти ''добро'' иду та раздвајања... ''Истине ради'' Ne znam konkretno za pingvine al sam vid'o jelene naprimer. А и иоле православни Хришћанин ..у правом смислу, зна да је реч о синониму за Самог Христа ... теби то очито мањка када РАЗДВАЈАШ то на двоје или две... јер то је, не једно, НЕГО ЈЕДАН ... .. ал џаба ... брате ... контра је тешка ствар ... И онда нешто где потпуно показујеш колико си пристарсан самом себи и свом ''ставу'' а не Истини како тврдиш ... осим ако ниси истраживао .. Ono sto ja vidim u vama jeste sledece - 1. Mi smo pravoslavci. 2. Pravoslavlje ima tapiju na istinu 3. Sve sto mi kazemo je istina 4 Jer smo mi pravoslavci. 5. Pravoslavlje ima tapiju na istinu 6. Ono sto mi tvrdimo je dakle istina. Mene Hristos nije naucio da budem pravoslavac koji ce pravoslavlje da namece drugima vec ce da im ga pokzae da ga prihvate. Ako mislite da nije tako, onda u redu... terajte po svome. Онда кажеш нешто где доводиш у питање сопствену веру у Истину са великим И ... Strawman me je smorio. Na veliko. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 To su razmisljali i nasa braca katolici kada je njihova inkvizicija spaljivala vestice, mucila i ubijala ljude da priznaju i prihvate istinu. A po meni je i egoisticno time si rekao - ja imam tapiju na istinu jer sam ja pravoslavac, te je sve sto ja kazem i za sta se ja zalazem ultimativna istina. Kao sto rekoh - takvo razmisljanje je majka verskog fanatizma. Razmisli brate moj o tome... I da dodam sto se tiche tapije na istinu, nju ima samo Gospod, a mi sve sto imamo je zrno njegove mudrosti i istina o nasem spasenju - nista vise. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 rilskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii )))) majstore. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Iz mog pisanja vidim da su RKatolici razmisljali isto kao sto ti razmisljas. Ne znam konkretno za pingvine al sam vid'o jelene naprimer. Ono sto ja vidim u vama jeste sledece - 1. Mi smo pravoslavci. 2. Pravoslavlje ima tapiju na istinu 3. Sve sto mi kazemo je istina 4 Jer smo mi pravoslavci. 5. Pravoslavlje ima tapiju na istinu 6. Ono sto mi tvrdimo je dakle istina. Mene Hristos nije naucio da budem pravoslavac koji ce pravoslavlje da namece drugima vec ce da im ga pokzae da ga prihvate. Strawman me je smorio. Na veliko. На чему ти будеш по читав дан? Crveni Baron, pezza and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Милосављевићу ... да не мислиш да ти не верујем баш ништа... за мајмуне си у праву ... сигурно ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука