Иван ♪♫ Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Opravdavaju time što to nije ni čovek nije ni živo biće tehnički, Tehnički? u vreme kada se abortus vrši, to je samo skup ćelija, koje rade isto što i savaka druga ćelija u ženinom organizmu, deli se razmnoža. Dakle u trenutku abortusa to ustvari nije ni beba kako su naveli u knjizi nije ni čovek samo skup ćelija. A, ti? Jesi li ti skup ćelija? I po meni treba da bude ilegalno koliko i odstranivanje bilo kojih drugih ćelija iz tvog organizma recimi sečenje prsta samom sebi. i ti si bio zigot Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Probajte da sagledate sebe i pomislite da ako bi se mama i tata nasli da ste greska bi im tako lako oprostili da ne postojite samo zbog njihovih abortusa punih gresaka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Dakle to nije živo biće to je deo tela žene. Na osnovu čega to tvrdiš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Da ja sam bio gost u A, ti? Jesi li ti skup ćelija? Jesam ali sam svoj skup ćelija. i ti si bio zigot I šta sad? Probajte da sagledate sebe i pomislite da ako bi se mama i tata nasli da ste greska bi im tako lako oprostili da ne postojite samo zbog njihovih abortusa punih gresaka. Ovo je manje više paradoks, jer kako bi neko ko ne postoji mogao da oprosti nešto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Na osnovu čega to tvrdiš? Na osnovu toga što se niti ponaša niti radi bilo šta od bilo koje druge ćelije koja je dao te žene, izuzev nervnih (one se ne dele). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 A pre svega, to uopšte nije život, jer to nije živo, kao što rekoh na to gledam samo na kao deo tela žene koja ga nosi i koja ima pravo da kao što odseče prst ukoliko joj nešto smeta tako i da napravi abortus. Dale to nije živo biće to je deo tela žene. Како није живо биће ? Сперматозоид и јајна ћелија су ћелије. Када дође до зачећа почиње нови живот. Зато се и зове зачеће, јер се зачео нови живот. 'То' што се зачело није само део тела жене. Није то жена сама произвела. 'То' је настало и од стране мушкарца. 'То' је почело да бива нова личност, нови човек' а не део тела жене. 'То' се развија са циљем да се роди, а не да остане у жени. 'То' је живот, човек у настанку. И абортирање тог човека јесте убиство. Шта је за тебе уопште живот ? МилошБГ, Broken and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Da ja sam bio gost u Jesam ali sam svoj skup ćelija. I šta sad? Ovo je manje više paradoks, jer kako bi neko ko ne postoji mogao da oprosti nešto. Ovo je malo dublje nego li obican paradoks, Potpuno sam siguran da si uhvatio moju misao ali se sad bunis zbog toga sto je kratko trajala u tebi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Jesam ali sam svoj skup ćelija. Ne razumem šta želiš da kažeš? I šta sad? Sad si ceo čovek. I to živ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Na osnovu toga što se niti ponaša niti radi bilo šta od bilo koje druge ćelije koja je dao te žene, izuzev nervnih (one se ne dele). Radi - razvija se u čoveka. I gde je tu čovekoljublje i humanost? Ako ćeš sve posmatrati kao gomilu ćelija? I što ćelija? Imaš i atome i molekule. A što stati tu, kad je i to sačinjeno od subatomskih čestica. Šta će nam atomi... Kuća nije samo gomila gradivnog materijala, već posebno osmišljena građevina u kojoj obitava život, u kojoj se odmaraš, jedeš, spavaš, raduješ, razonodiš, uživaš i živiš Ignjatije and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ne razumem šta želiš da kažeš? Hoću da kažem, da ne zavisim niodkoga, nisam deo ni jednog drugog organizma (nevažan deo). Sad si ceo čovek. I to živ. Opet. I šta sad? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Radi - razvija se u čoveka. I gde je tu čovekoljublje i humanost? Ako ćeš sve posmatrati kao gomilu ćelija? I što ćelija? Imaš i atome i molekule. A što stati tu, kad je i to sačinjeno od subatomskih čestica. Šta će nam atomi... Kaš što rekoh to je skup ćelija unutar nekog drugog organizma, ukoliko ga taj organizam posmatra kao parazita, a to još niti ima svoju ličnost niti svoju svest. zašto zabranjivati ženi da sa svojim telom radi šta joj je volja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Kaš što rekoh to je skup ćelija unutar nekog drugog organizma, Ko ti je to rekao i gde si to pročitao? Iz zigota se razvija čovek, ljudsko biće, to je toliko jednostavna opservacija, kojoj ne treba dokazivanje ukoliko ga taj organizam posmatra kao parazita, ovo je već neozbiljno i surovo a to još niti ima svoju ličnost niti svoju svest. Odakle znaš? Potkrepi zašto zabranjivati ženi da sa svojim telom radi šta joj je volja? ma ljudi i onako rade šta hoće, pa je neprestano krvoproliće u svetu, isteruju svoje po cenu života - tuđeg života Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Kaš što rekoh to je skup ćelija unutar nekog drugog organizma, ukoliko ga taj organizam posmatra kao parazita, a to još niti ima svoju ličnost niti svoju svest. zašto zabranjivati ženi da sa svojim telom radi šta joj je volja? I sta je onda takva zena uradila sa svojim telom i pre i posle zaceca zivota? Mislim da zene koje cesto imaju abortus zavrse malo i na psihijatriskom pregledu po savetu lekara. Nek uradi sta hoce verovatno ces reci ti ali ja znam da to povlaci i onog drugog koji ce ucestvovati jer sama sigurno ne moze da obortira. A mozemo i tehnikom aj haj bas nas briga... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Nadam se da se niko nece ljutiti sto obradjujemo udzbenik deo po deo. Verovatno nije napisan za 3 sata. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Да ли се неко шали или су ово стварно цитати из уџбеника сексуалног васпитања? Mилена КШ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука