Jump to content

Novi udzbenici iz predmeta Seksualno vaspitanje...

Оцени ову тему

МилошБГ

Препоручена порука

Милосављевићу ... да не мислиш да ти не верујем баш ништа... за мајмуне си у праву ... сигурно ...

Brale, svidelo se tebi ili ne homosexualno ponasanje u zivotinjama je naucno dokumentovana cinjenica. 

To sto verujes da ako si Pravoslavac imas tapiju na istinu  - a veruju mnogi ovde iako im mnogi stavovi nisu pravoslavni ili nemaju veze sa pravoslavljem, posebno Volim Sina bozijeg koji pravoslavlje voli da ugurava svud redom i svaku stvar da argumentuje pravoslavljem, on covek cak i kada prica o penzionim fondovima on to argumentuje pravoslavljem (iako praovslavlje nema veze sa time) i to podrzava time sto ima tapiju na istinu.

Ja iskreno nemam nista protiv zabrane abortusa, ali me jako brine to sto neki ovde izjavljuju da ljudi koji ne misle da je abortus ubistvo zasluzuju streljanje.

I onda pricaju kako su oni pravoslavci sa tapijom na istinu, a sama ideja u tome da neko zasluzuje straljanje - je duboko antipravoslavna.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Милосављевић

Опет грешиш..православље и јесте начин живљења...и трабамо као хришћани да нам све буде у славу Бога...читав живот...

не само недељом...

Competence is such an exotic bird in these woods that I appreciate it whenever I see it.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

E koliko se sećam kada sam došao na forum nije bilo ovako, o svakoj temi se diskutovalo uvek je bilo nesuglasica, svako je iznosio razloge zašto misli kako misli, koji su razlozi i zbog čega. A to je bila jedna stvar koja mi se mnogo svidela, uvek je bilo zanimljivih i dobrih rasprava na svakoj temi.

Za razliku od okoline gde je većina koristila argumente "Nemaš ti pojma", "Ja znam istinu" i slično, na žalost i ovde je počelo tako da biva. Tako da odoh ja sa ove teme da ostavim ove što znaju Istinu, da nastave da pričaju besmislice sa puno tačkica i velikih slova

Подели на овим сајтовима

Милосављевић

Опет грешиш..православље и јесте начин живљења...и трабамо као хришћани да нам све буде у славу Бога...читав живот...

не само недељом...

I have often found that bleeding hearts have an ironic fear of their own blood.

Problem je sto iza tvojih reci ne stoje dela, kako ti mislis da nekog naprimer mene naucis sta je pravoslavlje?

Ne znam da li znash moju istoriju, ja sam dosao kao ateista na ovaj forum ali sam danas pravoslavac.

I iskreno cu sada da ti kazem iz srca bratski najdublje - price koje pricate Ti, Rilski, Volim Sina bozijeg - su stvorile mnogo ateista. A posebno zato sto u tim pricama koje ste pricali ne lezi pravoslavlje niti imaju ikakve veze sa pravoslavljem - a vi postavljate da imaju.

Toliko cu vam reci i na to sam mislio da skrenem paznju.

E koliko se sećam kada sam došao na forum nije bilo ovako, o svakoj temi se diskutovalo uvek je bilo nesuglasica, svako je iznosio razloge zašto misli kako misli, koji su razlozi i zbog čega. A to je bila jedna stvar koja mi se mnogo svidela, uvek je bilo zanimljivih i dobrih rasprava na svakoj temi.

Za razliku od okoline gde je većina koristila argumente "Nemaš ti pojma", "Ja znam istinu" i slično, na žalost i ovde je počelo tako da biva. Tako da odoh ja sa ove teme da ostavim ove što znaju Istinu, da nastave da pričaju besmislice sa puno tačkica i velikih slova

Otisli su mnogi ljudi koji su pravoslavci a otvoreno su se protivili "talibanskom" pristupu pravoslavlju kakvo vidis sada...

Otisao je Medenica, Nishizawa, ZvonkoM cesto nije tu, ServusDei, Anastazije nema, Aquiliusa ...  i mnogi drugi.

Nazalost oni su imali mnogo vise teoloskog znanja od mene i mnogo su bolje to argumentovali.

Samo se molim gospodu da na forumu ne zazivi opet neki kreacionizam.

Подели на овим сајтовима

Odahviing

Лепо од тебе.

I just hate this small ball crap

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Brale, svidelo se tebi ili ne homosexualno ponasanje u zivotinjama je naucno dokumentovana cinjenica. 

To sto verujes da ako si Pravoslavac imas tapiju na istinu  - a veruju mnogi ovde iako im mnogi stavovi nisu pravoslavni ili nemaju veze sa pravoslavljem, posebno Volim Sina bozijeg koji pravoslavlje voli da ugurava svud redom i svaku stvar da argumentuje pravoslavljem, on covek cak i kada prica o penzionim fondovima on to argumentuje pravoslavljem (iako praovslavlje nema veze sa time) i to podrzava time sto ima tapiju na istinu.

Ja iskreno nemam nista protiv zabrane abortusa, ali me jako brine to sto neki ovde izjavljuju da ljudi koji ne misle da je abortus ubistvo zasluzuju streljanje.

I onda pricaju kako su oni pravoslavci sa tapijom na istinu, a sama ideja u tome da neko zasluzuje straljanje - je duboko antipravoslavna.

Zaista sam takav Bog je svuda prizvan ili ne. Dobro si to zapazio evo kod mene ova dva moja bebca to vec uveliko znaju. I vrlo sam blag prema tebi.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Problem je sto iza tvojih reci ne stoje dela, kako ti mislis da nekog naprimer mene naucis sta je pravoslavlje?

Ne znam da li znash moju istoriju, ja sam dosao kao ateista na ovaj forum ali sam danas pravoslavac.

I iskreno cu sada da ti kazem iz srca bratski najdublje - price koje pricate Ti, Rilski, Volim Sina bozijeg - su stvorile mnogo ateista. A posebno zato sto u tim pricama koje ste pricali ne lezi pravoslavlje niti imaju ikakve veze sa pravoslavljem - a vi postavljate da imaju.

Toliko cu vam reci i na to sam mislio da skrenem paznju.

Да се поновим: I just hate this small ball crap

Шта сада...ја сам био у магији...па сам данас Православац(бар тако ја мислим)

Ти ниси још Православац....има доста посла...а онај ко те је Крстио...требао је мало и школицу да ти одржи о основама Православља...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

MILOSAVLJEVICU ! 

rekao sam da Pravoslavlje ima tapiju na Istinu a ne JA ! 

Saberi se malo ne lazi vise :)

Ma nemoj a ajde da te pitam ovo:

Zaista sam takav Bog je svuda prizvan ili ne.

A kako to da je Gospod uvek na onoj strani diskusije koju ti zauzimas...

Nisi ti rekao da TI imas tapiju na istinu, ali uvek koristis pravoslavlje da bi dokazao da je ono sto TI pricas istina - kao da jesi rekao.

Ти ниси још Православац....има доста посла...

Hvala Gospodu ne mislim da sam jos pravoslavac u punom smislu te reci.

Подели на овим сајтовима

Ma nemoj a ajde da te pitam ovo:

A kako to da je Gospod uvek na onoj strani diskusije koju ti zauzimas...

Nisi ti rekao da TI imas tapiju na istinu, ali uvek koristis pravoslavlje da bi dokazao da je ono sto TI pricas istina - kao da jesi rekao.

Hvala Gospodu ne mislim da sam jos pravoslavac u punom smislu te reci.

Ne mozes da se saberes pa to ti je. Ajde mala skolica sta je istina? To nije dobro pitanje pitanje glasi KO je Istina. Pa ako se vec zalis da ja Hrista svuda spominjem a pogotovo gde se  nalazi rec ISTINA onda sam jako na dobrom Putu jer upucujem na Boga a ne na sebe. Ukoliko bi upucivao na samog sebe Boga ne bi ni spominjao. Vidis ja sam hrabar da ti kazem da ja nisam Istina ali znam ko jeste pa ti je lakse onda i da me napenalis jer ti to virtualno i dozvoljavam.

Подели на овим сајтовима

I tacno je da nisam rekao da Ja imam tapiju na Istinu vec si ti to slagao, pa tako besan poceo iz tog izvora da se chudis i iscudjavas.

I ne samo da si pogresio nego me i napadas umesto da se svima izvinis sto smo te opet tukli da mozemo kao coveku da ti oprostimo.

Dakle sad znam NAMERA TI JE BILA DA LAZES jer da je bio previd ili greska ti bi se pretpostavljam izvinio.

Mnogo je pravoslavaca koji se cude nad tobom ali ajde nek ti bude najlakse samnom nismo hipi komuna i nisam zlopamtilo ali ne zaboravljam.

Necu vise odgovarati ako neko upotrebi moje ime a nije vezano za temu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...