DYNABLASTER Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Jel se nisi nikad zapitao otkud tolka potreba za kontriranjem, i to besomucno iz dana u dan? Рилски and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Jel se nisi nikad zapitao otkud tolka potreba za kontriranjem, i to besomucno iz dana u dan? Da jesam. Ne volim neistinu i nepravdu i imam potrebu da ispravljam krive drine. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Nema potrebe svedociti lazno. Nije sud ali sve jedno nije lepo. Izraz o kom vi pricate uopste se ne koristi u opisu, izmislio ga Rilski. cak i jasno pise: 7. ШТА ЈЕ АБОРТУС: ''Појам ''абортус'' означава прекид трудноће у периоду живота када је беба сувише мала да би била способна за живот у спољној средини (лакша од 500г)'' (стр. 120) Dakle - zivot van majcinog stomaka a ne samostalni zivot u smislu da joj treba neko. Ужасно је и за стрељања како год окренеш. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 nije mi jasna 1 stvar - sta ce to (ako je i "to" uopste dolicna rec) deci koja se "obrazuju" i bez toga? (inace moja mama ima izraz koji necu citirati jer je neprimeren) to nece biti dobro ni za toalet papir a kamoli nesto drugo.... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Da jesam. Ne volim neistinu i nepravdu i imam potrebu da ispravljam krive drine. Aha znaci uglavnom si uvek samo ti u pravu dok vecina pa i oni duplo stariji nisu. Jesi o tome nekad razmisljao? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ужасно је и за стрељања како год окренеш. Kao sto rekoh - ne slazu se svi sa nama, niti moraju da se sloze niti su za streljanje ako se ne slazu. Ti smatras abortus ubistvom i embrione zivim bicem, ne smatra svako. Argumenti su legitimni - ali je misljenje stvar izbora. Aha znaci uglavnom si samo ti u pravu dok vecina pa i oni duplo stariji nisu. Jesi o tome nekad razmisljao? A kada razmisljam o tome ko je za sta u pravu - razmisljam o argumentima a ne o vecini/manjini ili starosti. Inace: Ja ovde ne pricam da sam ja u pravu, upravo suprotno - ima i drugih misljenja i pogleda na abortust a ne samo nas. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 7. ШТА ЈЕ АБОРТУС: ''Појам ''абортус'' означава прекид трудноће у периоду живота када је беба сувише мала да би била способна за живот у спољној средини (лакша од 500г)'' (стр. 120) Ужасна реченица Raymond Red Reddington and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Kao sto rekoh - ne slazu se svi sa nama, niti moraju da se sloze niti su za streljanje ako se ne slazu. Ti smatras abortus ubistvom i embrione zivim bicem, ne smatra svako. Argumenti su legitimni - ali je misljenje stvar izbora. "занимљиво је да се за абортус залажу.. већ рођени људи"... убица је убица... без обзира на његову перцепцију злочина којег је починио. Ђуро Станивук and Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Pravoslavlje ima tapiju na ISTINU. Ako jos neko nije znao da procita Hristove reci. DYNABLASTER, Raymond Red Reddington and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 "уџбенику"/"приручнику" nisi me skontao, bio sam ciničan, hteo sam da kažem da se to ne može nazvati udžbenikom, a ono priručnik sam odvalio bezveze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Pravoslavlje ima tapiju na ISTINU. Ako jos neko nije znao da procita Hristove reci. Али то није политички коркетно... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Anette, Иван ♪♫, Срђан Шијакињић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Pravoslavlje ima tapiju na ISTINU. Ako jos neko nije znao da procita Hristove reci. Je l si sposoban ti da shvatis da neki ljudi veruju u neke druge stvari? Takvo razmisljanje je majak verskog fanatizma. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ministra prosvete naterati da se pogleda u ogledalo. Ministra prosvete naterati da javno pojede ove stranice, a svoju babu ubedi da je steta sto u njeno vreme nije bilo ovakvih udzbenika...eto, mogla je da mozda bude LGBT i sl. i da se on tj. ministar prosvete, hipoteticki doduse, ne rodi uopste...: :magarac: Ђуро Станивук, Raymond Red Reddington and Рилски је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Али то није политички коркетно... A joj promeni drustvo ))) smejem se kao blesav Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука