JESSY Написано Јануар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=D-oRfjni5Oo ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-d4LvSDuHsQ Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Hoy Tengo Ganas De Ti... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 ...pa recimo... s obzirom da sam vrlo romantična duša...http://www.youtube.com/watch?v=aGuNsiSZ9RI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2015 Драшко, Данче*, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Krajčír sveta... Malá nivnička v cyklu Sedmihlásky TV NOE, moravska narodna Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ...кад певамо ћера и ја . Није за јавност, ал' нама је баш лепо Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Tori sa svojom cerkicom Natashyom - Tashom :+) jedan presladak dijalog majke i cerke [Tash:] be there when I am all alone [Tori:] you're not alone [Tash:] when I am broken down [Tori:] we all break down [Tash:] when every door is closed [Tori:] there is one more [Tash:] will you look for me? I will rescue you Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука