Jump to content

"Српска црква је гора од свих јереси које су до сада лајале на небо"

коЖељ њацИ

Препоручена порука

Cloud није уопште лепо рекао. Он је рекао: "Јевреји имају на шта да се жале".

Што значи да су њихове жртве праве и/или вредније, а наше нису. То је суштина. 90% расправе је било изазвано том изјавом. Погледај прву страну теме и види у ком тренуткуи је тема отишла на другу страну. Ја разумем шта ти желиш да кажеш, али то није оно што је господин Облак рекао. Он је покушао после да пребаци расправу на другу страну, али му није успело, јер нисмо тупави. А он је превише горд да би признао грешку, а верујем да је увидео.

Kao sto rekoh, covek napise jedan post neko nadje jednu stvar koja mu se ne svidja onda se neko drugi ubaci kaze mu nesto on mu ubaci drugu stvar.

Uopste pocetna rasprava nije bila oko toga, pocetna rasprava je pocela kada je Cloudking komentarisao kako dragi stalno kuka da smo mi zrtve. Sto brate mili i radi, kao i vecina ljudi u ovoj zemlji kada se prica o nacionalizmu. To sa jevrejima je bilo totalno vadjnje iz konteksta kompletne diskusije.

Sto se tiche Jevreja, oni i te kako imaju mnogo vise da kukaju od nas, ali nesto iskreno sumnjam da kukaju. Mi samo kukamo.

Zrtve otpostuj, bori se za njihovu pravdu a ovde se to najamnje radi

Ovde se zrtve koriste za politicke argumentacije i prepucavanja i taj "mucenicki" mentalitet je omiljeni argument

- Ti oces saradnju sa amerikancima oni su nas gadjali uranijumom99te!

- Ti oces bliskost i saradnu sa HRvatima oni su nam napravili jasenovac!

- Ti oces da Krajna bude deo hrvatske sa Srbima unutra oni su imali jasenovac!

- Vecina hrvata mrzi Srbe..

- Katolicka crkva vec vekovima pokusava da istrebi Srbe!

- Hrvati su pokatoliceni Srbi

I ostali argumenti koji su suplja i preterana propaganda od strane pro ruski i anti zapadnih politickih orjengacija.

A posto su ti jevreji spomenuti

Gde si ti video jevreje i izrael da ne saradjuju sa danasnjom nemackom zato sto ih je Hitler ubijao i proganjao?

Nigde.

Ili da pricaju kako ih vecina nemaca mrzi iako je 90 % nemacke podrzavalo Hitlera.

Ali zato Srbi i dan danas pricaju kako ih vecina Hrvata mrzi iako medju fasistima nije bilo 30-40 % hrvata a danas ako ima 10 % Hrvata koji velicaju jasenovac

Naravno ima onih koji jos nose oziljke iz rata pa nemaju lepo misljenje o Srbima, kao i obrnuto sa nase strane.

Al to ne znaci da VECINA HRVATA MRZI SRBE I PODRZAVA JASENOVAC I USTASE.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 122
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ali to znaci i da ti ne trebas da kukumavcis na polozaj mladih u Srbiji ili na Milosevica vec trebas da budes sretan i da pevas sto zivis u Srbiji ...

To za kukumavcenje u Srba si u pravu .,. Ima baba koje jos kukaju na Milosevica a covek deceniju ipo nema veze sa Srbijom ..

Cak sta vise i mrtav je ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa ima pojedinih pacijenata koji kukaju na Seselja, kao on im nesto nazao ucinio ... Mlate po vas cijeli dan o takvim i slicnim stvarima koje veze sa mozgom nemaju ...

Bruka brate da se kukumavci ... a povrh svega potpuno bez razloga ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ali to znaci i da ti ne trebas da kukumavcis na polozaj mladih u Srbiji ili na Milosevica vec trebas da budes sretan i da pevas sto zivis u Srbiji ...

To za kukumavcenje u Srba si u pravu .,. Ima baba koje jos kukaju na Milosevica a covek deceniju ipo nema veze sa Srbijom ..

Cak sta vise i mrtav je ...

Ko o cemu - Crveni baron izmislja price. Niko u Srbiji ne kuka na milosevica, kukaju na njegov sistem koji vec dvaes' godina vlada Srbijom. I na vas koji ocete da odrzavate i ozivljavate taj sistem i to razamisljanje.

Isto vazi i za seselja.

Подели на овим сајтовима

Cloud није уопште лепо рекао. Он је рекао: "Јевреји имају на шта да се жале".

Што значи да су њихове жртве праве и/или вредније, а наше нису. То је суштина. 90% расправе је било изазвано том изјавом. Погледај прву страну теме и види у ком тренуткуи је тема отишла на другу страну. Ја разумем шта ти желиш да кажеш, али то није оно што је господин Облак рекао. Он је покушао после да пребаци расправу на другу страну, али му није успело, јер нисмо тупави. А он је превише горд да би признао грешку, а верујем да је увидео.

Е сад, зашто је битно да се то изгура до краја и зашто се треба противити таквим изјавама?

1. Зато што други народи неће "заборавити" своје жртве и ако ми занемаримо своје у историји ћемо остати упамћени само као они који су убијали.

2. Зато што да нисмо запретили против-тужбом за Јасеновац и све српске жртве, данас би вероватно плаћали ратну одштету Хрватској. Ако ми се заборавимо ко нас је убијао, како и колико, онда лако може да се деси да будемо тужени од стране тих истих за неки геноцид, јер они своје жртве неће занемарити (чак ће их и измислити), а довољно су безобразни да наше ниподаштавају.

Jel vi imate neki fizicki stimulans i izmisljanju lazi u vezi sa mnom?

Ajde da mi nadjes post u kojem sam sugerisao da treba zanemartit zrtve?

Ajde da mi najdes  taj post i da mi nadjes post gde sam ikad ikoga uvredio. Ja sam jos malopre pitao da mi se pokaze post gde ja nekoga vredjam al nesto ne vidim te postove kao dokaze? Sta je bilo junaci? Svi junaci nikom ponikose...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ником није забрањено да износи своје мишљење, али да неко пљује по мученицима, то већ није прихватљиво.

Ако сами себе не поштујемо, неће нас ни други поштовати, ако будемо аутошовинисти, неће нас због тога други народи ценити.

Родитељ који занемари своју децу, не може више волети туђу.

Јевреји су много страдали кроз векове, али кад би на њиховом форуму почели да критикујемо њихов однос према Палестинцима не би нам то дозволили.

Или да покушамо изједначити са есесовцима оног Јеврејина који је са групом бивших британских командоса после рата убијао нацисте и хтео да затрује водоводе у немачким градовима.

Нико то неће хтети слушати.

Не треба бити искључив као нпр. Хрвати, који су ме моментално бановали чим сам написао пар редака ћирилицом, која ми је остала укључена , без намере да провоцирам.

Чак ме и један с којим сам се знао од пре питао : Није могуће да си писао ћирилицом :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Kao sto rekoh, covek napise jedan post neko nadje jednu stvar koja mu se ne svidja onda se neko drugi ubaci kaze mu nesto on mu ubaci drugu stvar.

Uopste pocetna rasprava nije bila oko toga, pocetna rasprava je pocela kada je Cloudking komentarisao kako dragi stalno kuka da smo mi zrtve. Sto brate mili i radi, kao i vecina ljudi u ovoj zemlji kada se prica o nacionalizmu. To sa jevrejima je bilo totalno vadjnje iz konteksta kompletne diskusije.

Sto se tiche Jevreja, oni i te kako imaju mnogo vise da kukaju od nas, ali nesto iskreno sumnjam da kukaju. Mi samo kukamo.

Zrtve otpostuj, bori se za njihovu pravdu a ovde se to najamnje radi

Ovde se zrtve koriste za politicke argumentacije i prepucavanja i taj "mucenicki" mentalitet je omiljeni argument

- Ti oces saradnju sa amerikancima oni su nas gadjali uranijumom99te!

- Ti oces bliskost i saradnu sa HRvatima oni su nam napravili jasenovac!

- Ti oces da Krajna bude deo hrvatske sa Srbima unutra oni su imali jasenovac!

- Vecina hrvata mrzi Srbe..

- Katolicka crkva vec vekovima pokusava da istrebi Srbe!

- Hrvati su pokatoliceni Srbi

I ostali argumenti koji su suplja i preterana propaganda od strane pro ruski i anti zapadnih politickih orjengacija.

A posto su ti jevreji spomenuti

Gde si ti video jevreje i izrael da ne saradjuju sa danasnjom nemackom zato sto ih je Hitler ubijao i proganjao?

Nigde.

Ili da pricaju kako ih vecina nemaca mrzi iako je 90 % nemacke podrzavalo Hitlera.

Ali zato Srbi i dan danas pricaju kako ih vecina Hrvata mrzi iako medju fasistima nije bilo 30-40 % hrvata a danas ako ima 10 % Hrvata koji velicaju jasenovac

Naravno ima onih koji jos nose oziljke iz rata pa nemaju lepo misljenje o Srbima, kao i obrnuto sa nase strane.

Прво, ниси пажљиво ни прочитао шта сам написао. Управо сам и рекао да је Cloudking изазвао скретање са теме, а ти то негираш и онда изнесеш исто то тврђење.

И нико није кукао, него само изнео мишљење да наше жртве нису ништа мање вредне него било чије друге.

Kористиш све оне типове аргумената због којих стално замераш форумашима. Подмећеш нешто што нико није рекао (ко је споменуо да не треба да сарађујемо са Хрватима или западним земљама) или што није везано за тему и слично.

Понављам, свега овога не би било да Cloudking није српске жртве ставио испод осталих. Ово је кључно и док то не увидиш, нема шта да причамо јер везе немаш са разумом и извођењем закључака. А када ово схватиш, видећеш да све што си написао у претходна два поста нема смисла.

Подели на овим сајтовима

Nelogicno je uopste uzimati Jevreje kao primer poredjenja u ovom kontekstu, jer su Jevreji upravo ti koji najvise paznje od sviju poklanjaju zrtvama iz svog naroda.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Прво, ниси пажљиво ни прочитао шта сам написао. Управо сам и рекао да је Cloudking изазвао скретање са теме, а ти то негираш и онда изнесеш исто то тврђење.

Ma jeste svojim postom, ali da ostali forumasi nisu to lukavo iskoristili - nista od kompletne diskusije oko jevreja ne bi ni bilo.

Nisam rekao da on nije odgovora.. al znash ono u kuplearaju nema nevinih. (:

Kористиш све оне типове аргумената због којих стално замераш форумашима. Подмећеш нешто што нико није рекао (ко је споменуо да не треба да сарађујемо са Хрватима или западним земљама) или што није везано за тему и слично.

Gde sam ja rekao da si ti rekao da ne treba da sradjujemo sa hrvatima? Mislim da jasno pise da su to cesti argumenti vidjeni medju Srbima.

"Ovde se zrtve koriste za politicke argumentacije i prepucavanja i taj "mucenicki" mentalitet je omiljeni argument"

Подели на овим сајтовима

Ма добро, де...писао човек Змајевић пре 300 година , а где смо сад. Ево како тосад  раде у домовини Римокатолицизма

П.С. Шта мислите јел ово француски пољубац, или се смао праве?

Подели на овим сајтовима

Ma jeste svojim postom, ali da ostali forumasi nisu to lukavo iskoristili - nista od kompletne diskusije oko jevreja ne bi ni bilo.

Nisam rekao da on nije odgovora.. al znash ono u kuplearaju nema nevinih. (:

Gde sam ja rekao da si ti rekao da ne treba da sradjujemo sa hrvatima? Mislim da jasno pise da su to cesti argumenti vidjeni medju Srbima.

"Ovde se zrtve koriste za politicke argumentacije i prepucavanja i taj "mucenicki" mentalitet je omiljeni argument"

То није никакво лукавство што су остали форумаши одбранили достојанство нашег народа. То је здрав разум који. Да сте ти у cloudking ово почели да причате у Немачкој или Израелу, били бисте можда и на суду.

Побројани аргументи јесу чести међу Србима, али то нико на теми није поменуо нити је у томе ствар. Зато је то подметање.

Подели на овим сајтовима

Побројани аргументи јесу чести међу Србима, али то нико на теми није поменуо нити је у томе ствар. Зато је то подметање.

Ako ga tako gledas - imas pravo. Medjutim nemoj da zaboravis da je sustina mog i cloudovog pisanija upravo pomenuti argumenti - kod nas odatle sve krece.

Branjenje dostojanstva naroda podrzavam uvek, ali ne podrzavam zloupotrebljavanje dostojanstva naroda za politicke ciljeve.

I tu nalazi nas "raskol"

A sto se tiche luakvstva, o da jeste i te kako je lukavstvo. Mnogi forumasi koji su se ukljucili u tu diskusiju su i te kako lukavi, moze da se vidi na drugim temama u kojima pricaju i kako pricaju.

Da budem iskren najvise je branio dostojanstvo genius@work.

Treba pamtiti, ali ne treba živeti ulogu žrtve.

U Srbiji politicki upravo "zivimo ulogu zrtve" pogledaj koje politicare biramo.....

Ako je neko stekao popularnost na prici o "Zrtvi" i uziva u tu ulogu "srba kao naroda koji je zrtva nepravde" to su upravo vucic i toma..

i sami se postavljaju kao neki skromni zrtvenici za svoj narod - tu pricu serviraju.

Dok tadic koji je prihvatio i odgovornosti i slao izvinjenja bio je ismejan sa "tadic se iznjava" jeste preterao samo ti dajem primer u razlici izmedju njih.

Подели на овим сајтовима

Ako ga tako gledas - imas pravo. Medjutim nemoj da zaboravis da je sustina mog i cloudovog pisanija upravo pomenuti argumenti - kod nas odatle sve krece.

Branjenje dostojanstva naroda podrzavam uvek, ali ne podrzavam zloupotrebljavanje dostojanstva naroda za politicke ciljeve.

I tu nalazi nas "raskol"

A sto se tiche luakvstva, o da jeste i te kako je lukavstvo. Mnogi forumasi koji su se ukljucili u tu diskusiju su i te kako lukavi, moze da se vidi na drugim temama u kojima pricaju i kako pricaju.

Da budem iskren najvise je branio dostojanstvo genius@work.

U Srbiji politicki upravo "zivimo ulogu zrtve" pogledaj koje politicare biramo.....

Ako je neko stekao popularnost na prici o "Zrtvi" i uziva u tu ulogu "srba kao naroda koji je zrtva nepravde" to su upravo vucic i toma..

i sami se postavljaju kao neki skromni zrtvenici za svoj narod - tu pricu serviraju.

Dok tadic koji je prihvatio i odgovornosti i slao izvinjenja bio je ismejan sa "tadic se iznjava" jeste preterao samo ti dajem primer u razlici izmedju njih.

Опет развлачиш без потребе . Цела поента је цитат

Jevreji imaju za sta da se zale. Ne znam sto ih tolko prozivate. Rasizam bas uzima maha...

И уместо да се Клаудкинг исправи, да каже погрешио сам или нешто слично , он наставља још горе и још почиње да оптужује друге за расизам без икаквог повода . И онда наставља да брани тај став уместо да призна да је погрешио, тј. под условом да није стварно тако мислио . А ти сад радиш сличну ствар и у причу убацујеш без икаквог смисла и потребе  Тадића , Вучића и Николића и спамујеш тему бранећи неодбрањиво.

Подели на овим сајтовима

Можда ћемо временом променити представу о Клоуду...тренутно је то комедија.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...