Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 И уместо да се Клаудкинг исправи, да каже погрешио сам или нешто слично , он наставља још горе и још почиње да оптужује друге за расизам без икаквог повода . И онда наставља да брани тај став уместо да призна да је погрешио, тј. под условом да није стварно тако мислио . А ти сад радиш сличну ствар и у причу убацујеш без икаквог смисла и потребе Тадића , Вучића и Николића и спамујеш тему бранећи неодбрањиво. Jedini offtopik koji se desava je od koske koju je bacio o.Nebojsa sa "jevrejija" a cloudking je kao naivcina zagrizao. I bacio neodmeren komentar. A vi ste svi skocili na taj komentar ko shakali. I i dalje se okrecete oko njega, apsolutno ste zaboravili ono prvo sto je cloudking rekao, jer tu i ne mozete puno toga da mu racionalno osporite. Nas narod zaista od sebe pravi jedan "zrtvenicki" narod, celu svoju politiku bazira na ulozi zrtve zlog zapada, i kompletan svoj odnos prema zapadu formira na osnovu te (nepotpune) slike Опет развлачиш без потребе . Цела поента је цитат Nije to je cela poenta koju vi vidite zaboravili ste sve pre tog citata. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Da nizasta nismo odgovorni da su nas za sve ganjali i da su samo nase zrtve - zrtve agresije nad nama a zrtve koje smo mi pravili - i nisu zrtve. Постоји једна битна разлика између убијања из обести и мржње и убијања из одмазде. Не подржавам убијање, али мора се подвући црта. Кад кажеш "жртве које смо ми правили" дај ми неки релевантан податак о тим жртвама...да бисмо могли даље да разговарамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Постоји једна битна разлика између убијања из обести и мржње и убијања из одмазде. Не подржавам убијање, али мора се подвући црта. Кад кажеш "жртве које смо ми правили" дај ми неки релевантан податак о тим жртвама...да бисмо могли даље да разговарамо. A znash sta je najbolje. Mi medjusobno te zrtve svodimo na narode- zrtve Srba i zrtve hrvata. A znash sta kazu za jevreje? Jel zrtve nemaca il izrtve nacizma? Razmisli o tome. Iza svake zrtve stoje pokreti ili Ime i Prezime a ne Srbi ili Hrvati. Nigde u svetu nisam cuo "nemci su pravili holocaust" vec "nacisti su pravili holokaust" Ali zato u Srbiji i Hrvatskoj samo mogu da cujem da su Srbi ili Hrvati pravili proterivanje, masakr, genocid itd.. Zato i nema poente da razgovaramo o zrtvama koje su napravili Hrvati ili zrtvama koje su napravili Srbi. A takodje svaka zrtva ima ime i prezime. Nismo ja i ti zrtve (to jest ne znam jel si ti od nekud proteran. ) vec su zrtve odredjeni ljudi imenom i prezinemo naprimer Zika Petrovic ili Ante Milat... a nisu Srbi zrtve posebno vecina Srba danas zivih. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Ali isto nismo krivi za sve kako je sugerisao Oblačar. Nismo mi krivi uopste. Nisi ti ubijao muslimane u Srebrenici, ubijao ih je neko sa imenom i prezimenom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Po Oblačaru svi smo krivi, i ti i ja (po čemu, što smo Srbi?), i našoj krivici nema kraja, plus tih 4-8.000 ubijenih u Srebrenici, od kojih su dosta bili vojnici a možda i sami počinili zločine, su teži od 700.000 ubijenih srpskih civila u drugom svetskom ratu. Neka to kaže mojim 50 rođacima koji su ubijeni u Jasenovcu (dok mi je pokojni otac rođen 43'e u ustaškom logoru)! Majmun koji ne ume glavu da upotrebi.. Zločin ne opravdava zločin, ovo shvatiš kad se tebi učini zločin ali ipak ne izgubiš svoju dušu, i Srebrenica jeste naša sramota. Ali relativizirati zločine tebi učinjene i praviti od sebe zlikovca, to je bolest, to je silovana žena koja ne može da preboli što je silovana i najzad dolazi do zaključka da je sama kriva što je silovana i da je dobro što je silovana, to je žena koja je pukla jer nije bila dovoljno duševno jaka i predala se ulozi žrtve. Primer belo roblje, gde se devojke i žene toliko dugo siluju da za drugo više ne znaju, sebe su izgubile, i onda su gotove sve da rade za svoje nasilnike.. i to je jako tužno. Nego bilo šta da ti se desi i na šta da se nateraš, nikad ne zaboravi na sebe i na svoje dostojanstvo, nikad ne izgubi veru kako u Boga tako i u sebe. Najzad svako mora za sebe da odluči da li je bolje da bude rob, ili mu je sloboda i pravda toliko vredna da radije bira grob. Bogu hvala, bilo je dosta onih koji su radije birali grob, pa su nam u nasledstvo ostavili slobodu, pravdu, ljudskost, ljudska prava. Ja cu opet da ti ponovim posto si krajnje zlonameran. Oblacar nikad nije rekao da smo mi krivi, vec kritikuje nas mentalitet. Al poenta je da tebi treba da "oblacar prica da smo Mi krivi" on ne moze da krivi nas nego je to namerno izvrtanje necega so je pricao. Indeticnu glupost je meni radio Crveni Baron, istu stvar ti radis oblcaru. .. Zločin ne opravdava zločin, ovo shvatiš kad se tebi učini zločin ali ipak ne izgubiš svoju dušu, i Srebrenica jeste naša sramota Po kojoj logici je Srebrenica MOJA sramota ja nisam znao ni da pricam kada se Srebrenica desila kak oto moze da bude MOJA sramota?! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 . Ja sam ili alfa-životinja ili napuštam grupu Alfa dragi ) nebitno brate zaboravi da sam ti ista rekao...i nisi zlonameran to je prejaka rec za ono sto si uradio, da budem fer... neposten si u diskusiji oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ko o cemu - Crveni baron izmislja price. Niko u Srbiji ne kuka na milosevica, kukaju na njegov sistem koji vec dvaes' godina vlada Srbijom. I na vas koji ocete da odrzavate i ozivljavate taj sistem i to razamisljanje. Isto vazi i za seselja. Kukas na nekakav "njegov" sistem kao neka baba Milosavljevicu ... orestani da kukumavcis .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Nismo mi krivi uopste. Nisi ti ubijao muslimane u Srebrenici, ubijao ih je neko sa imenom i prezimenom. Ko? Kako se zove? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Po kojoj logici je Srebrenica MOJA sramota ja nisam znao ni da pricam kada se Srebrenica desila kak oto moze da bude MOJA sramota?! Прво да не правимо од Сребренице оно што није...сведочења експерата и сведока у Хагу доказују супротно, само што то нећеш наћи на Б92... ти си предпоставио да је званична "истина" истинита...прва грешка... прихватио си то..то ти је друга грешка... не схваташ да си од стране међународне заједнице у групу са "кривима", тј. са свима нама, Србима...трећа грешка. ..по свету деца већ уче да су Срби направили масакр у Сребреници, тако да брате мој, не да си крив, него си најгори, и ја с тобом заједно. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Nigde u svetu nisam cuo "nemci su pravili holocaust" vec "nacisti su pravili holokaust" A kada cujes "nacisti" na koga te to asocira? Na kanadjane ili novozelandjane? Mislim ono, zemlja porekla, zemlja u kojoj je najveci uticaj imala ta ideologija, narod koji je imao najelitnije nacisticke trupe itd ... 'Ajde reci, ko ima vece sanse, Novi Zeland ili Kanada ? Ali nemoj ni Aboridzine da zaobidjes .... moze biti da te nacizam asocira i na njih? Ko zna mozda su i Aboridzini neki logor napravili za istrebljenje Srba i Jevreja ... Ups! Izvini, htedoh reci aboridzinski nacisti ... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Kukas na nekakav "njegov" sistem kao neka baba Milosavljevicu ... orestani da kukumavcis .... Naravno da kukam, vidi sta nam radi taj sistem? Al ne kukam na nesto sto je bilo nego kukam na nesto sto je i dan danas. Da prestanem da kukumacem? Pa kad ga promene i iskorene( sistem) cu da prestanem. Necu sigurno da se mirim i da prihvatim ovakvo retardirano stanje. A kada cujes "nacisti" na koga te to asocira? Na kanadjane ili novozelandjane? Ne znam za tebe al meni nacista i nemac nisu sinonimi. Ti doduse patis od nepreciznih generalizacija, uz pomoc njih lakse baronises. To sto je nacizam nastao u nemackoj i sto su odredjeni nemci(imenom i prezimenom) bili nacisti ne znaci da se danas nemacka nacija i nemacka drzava mogu teretiti za nacizam. Zato se nikad ne kaze "jevreji su zrtve nemaca" vec "jevreji su zrtve nacista" ... nemaci su i libelari i demokrate a i nacisti.. dok su samo nemci nacisti ubijali jevreje. Tako da to sto je nacizam nastao od strane nemca u nemackoj i sto je vladao nemackom ne daje nikom za pravo da stavlja nacizam na teret kompletne nemacke nacije danas ili pre nacizma, niti da izjedava nemca sa nacistom sto bi bila ruzna i retardirana generalizacija. Kada bi rekao NEMCi umesto NACISTI to bi upravo to znacilo. Isto kao kada se kaze HRVATi umesto USTASE. To samo mi na balkanu radimo... ono sto su radile ustase stavljamo na teret danasnjim hrvatima i izjednacavamo ih sa ustasama, ili ono sto su radili neki Srbi stavljaju na teret danasnjim Srbima. Kao sto rekoh, te generalizacije ti volis - uz pomoc njih lako baronises. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 To sto je nacizam nastao u nemackoj i sto su odredjeni nemci(imenom i prezimenom) bili nacisti ne znaci da se danas nemacka nacija i nemacka drzava mogu teretiti za nacizam. Ovo se smejem za "odredjene nemce"... A za drugi deo odgovora, reci mi zasto su onda razoruzali nemce i podelili nemacku na cetiri okupacione zone ( istocna je bila ruska ) i to stanje traje do danas a nema nacista u nemackoj? Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Jedini offtopik koji se desava je od koske koju je bacio o.Nebojsa sa "jevrejija" a cloudking je kao naivcina zagrizao. I bacio neodmeren komentar. Па јел признао да је неодмерен, да је то рекао у тренутку жара. Не, наставио је да брани тај став и да вади бројке и да оптужује друге да су расисти , нехришћани , егоисти и шта све не. А ти сад пишеш километарске текстове да би оправдао тај његов став, и да нам, неукима , растумачиш шта је песник хтео да каже, као да Клаудкинг није довољно написао. А довољно је било рећи "погрешио сам" . Што је изгледа и најтеже. Милан М., Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Па јел признао да је неодмерен, да је то рекао у тренутку жара. Не, наставио је да брани тај став и да вади бројке и да оптужује друге да су расисти , нехришћани , егоисти и шта све не. А ти сад пишеш километарске текстове да би оправдао тај његов став, и да нам, неукима , растумачиш шта је песник хтео да каже, као да Клаудкинг није довољно написао. А довољно је било рећи "погрешио сам" . Што је изгледа и најтеже. Vezba za advokata ..... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Vezba za advokata ..... Улаже човек у себе, тако треба . Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука