DYNABLASTER Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Jel to retoricko pitanje? On je samo malo vise zaneo u suprotnu krajnost... nisam psihijatar, ali sigurno da ima uporiste u nekoj neprevazidjenoj frustraciji iz detinjstva, shodno tome infantilnost, u vidu kontriranja i duboko maskirane mrznje, vodi glavnu rec. Biti jak i hrabar se ne ogleda u borbi protiv neprijatelja, nego u borbi sa samim sobom. Ђуро Станивук and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Не бламирај се више, мајке ти. Постајеш лагано и трансферчина тотална. Раније сам само мислио да си докони трол, сад ми је мука некад да читам глупости које пишеш. Tebe ako boli iskrenost u mojim postovima, mozes lako da me se okanes... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Милиони Срба су страдали и то је за тебе нишta. Kako nista? Ljudska stradanja su teska, zalosna i neoprostiva. Ali stradalo je i milion ceha, milion rumuna, milioni francuza, milion norvezana.... Vama "hriscanima" bi trebalo da bude zao zbog stradanja LJUDI a ne stradanja SRBA. Meni je zao zbog stradanja Srba ali mi je isto tako zao stradanja svih nevinih ljudi. I te naduvane price kako "niko nikad u univerzumu nije stradao ko Srbi" samo stete i nikakvo dobro ne donose. A pravoslavce bi svakako trebalo da bude sramota takvih izjava jer nista nije dalje od Hrista poput tih takvih etno masturbacija... jedan retardirani pozdrav od ultimativnog covekoljuba ;-) CecaV је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Biti jak i hrabar se ne ogleda u borbi protiv neprijatelja, nego u borbi sa samim sobom. Haha pa vi od vajkada nista drugo ne radite nego sto se samozadovoljavate izjavama kako su srbi nesto najbolje ali i najnapacenije u svemiru. Kako mislis da se boris protiv sebe ako ti je polazna tacka da si savrsen i da niko na svetu nije kao ti? Ako ces da se boris protiv sebe moras prvo da vidis sta ne valja... A to je mnogima ovde nerazumljiv koncept. Jer lakse je nekom reci da je retardiran nego sebi priznati nesto mnogo gore... a psihologoja ima sta da kaze o takvim slucajevima пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 @@cloudking, Ух, брате тебе та роба стварно диже у облаке... и ти, као и Милосављевић се борите против неких замишљених непријатеља... зато трпате свима у постове оно што хоћете да прочитате.. Crveni Baron and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ali stradalo je i milion ceha, milion rumuna, milioni francuza, milion norvezana.... Ako pričaš o WW2... Stradalo je oko 300.000 Čeha i Slovaka, 800.000 Rumuna, oko 550.000 Francuza i oko 9500 Norvežana (ukupno, cifre i za civile i za vojnike). Sama Jugoslavija je imala malo više od milion žrtava. Osma u svetu po ukupnom broju žrtava i deveta po procentu predratne populacije koji je stradao u ratu. wiki link sa tabelom Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Где је онај историчар сад па дан нам каже где је то страдало milion ceha, milion rumuna, milioni francuza, milion norvezana....од истих непријатеља од којих је страдало и милион Срба у 20. веку. Кад причамо о нашим страдањима не поричемо туђа, али су српски комунисти увек кукали над туђим жртвама, док су српске заташкавали. И ако их неко помене, тешко га њему. gavrosaurus, Ђуро Станивук and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Кад причамо о нашим страдањима не поричемо туђа, али су српски комунисти увек кукали над туђим жртвама, док су српске заташкавали. И ако их неко помене, тешко га њему. То је зато што су били човекољубци а, што рече Клаудкинг малочас, треба жалити због страдања људи, а не због страдања Срба . Mилена КШ, Ђуро Станивук and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Цитирао си о. Небојшу па изнео своје мишљење: треба жалити због страдања људи, а не због страдања Срба . Како си га написао лако закључујем да мислиш да Србе не можемо убројати у људе? Crveni Baron and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Po sredi je sarkazam na konto poruka cloudkinga cije poruke imaju slicnu prikrivenu poentu. Andre Williams and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Има се утисак да је код Змајевића био пресудан РОДОСЛОВ ... Јер се вели да је „потомак славних принчева Црне Горе'' الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Оно што је чудно у тексту је потенцирање некаве "српске јереси" и разлике између Србина и католика, као да Србин не може бити католик? А најчудније је што долази из барске надбискупије у којој је било пуно Срба католика и чији надбискуп носи титулу "примаса Србије." Нпр. Никола Добрчечић барски надбискуп је био не само Србин католик него и изразити српски родољуб. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0_%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B8%D1%9B коЖељ њацИ and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Да би стигао докле је доспео Змајевић мораш да напредујеш као луд. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 То је зато што су били човекољубци а, што рече Клаудкинг малочас, треба жалити због страдања људи, а не због страдања Срба . Цитирао си о. Небојшу па изнео своје мишљење: Како си га написао лако закључујем да мислиш да Србе не можемо убројати у људе? Evo napisao si gluposti i odma u sledecem postu ti je to i predoceno. Ako mislite da nisam u pravu vi me demantujte a nemojte molim vas da izmisljate neke neuke sarkazme zarad zabave forumasa koji citaju. Ja Vladimire kad kazem "sve ljude" ja mislim to sto sam napisao. NIsam spreman kao vi da trgujem nacijama i ciframa... A eto, Isus je bio jevrej... jel on potencirao jvereje kao najjadnije? Jel ukazivao na to koliko je njegov narod najnapceniji od svih i najvece zrtve u svemiru? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 A eto, Isus je bio jevrej... jel on potencirao jvereje kao najjadnije? Jel ukazivao na to koliko je njegov narod najnapceniji od svih i najvece zrtve u svemiru? Јесте. Јер да није онда не би говорио да је он као Месија дошао пре свега народу Давидовом народу Јеврејском. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука