Млађони Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 I na kraju niko se ne izjasni svi nesto vijugaju tamo vamo gringrin Ja sam se izjasnio da bih samo ne znam nijednu konkretnu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 I na kraju niko se ne izjasni svi nesto vijugaju tamo vamo gringrin Griso,znas kako kazu:ispod mira trista vira,ko zna sta se sve "kuva" iza cutanja http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Pa ajde, izjasni se gringrin Pa bi ja ali mozda ima zauzetih, pa udatih da me posle vijaju muzevi i verenici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ja sam se izjasnio da bih samo ne znam nijednu konkretnu. To sam ja i mislio konkretnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ja sam se izjasnio da bih samo ne znam nijednu konkretnu. Како би у том случају читао акатисте свако вече...боље да размислиш још малчице. anajrim and Anette је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 To sam ja i mislio konkretnu. E pa ne znam onda, nisam nijednu upoznao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 потрудите се...оне су ту негде... :rolleyes: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 http://www.facebook.com/group.php?gid=329140524097 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 http://www.facebook....id=329140524097 animal-smiley-075 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee "ТАКОЂЕ ЗАБРАЊЕНО ЗА НАРЦИСЕ КОЈИ СВАКОМ НАЂУ "МАНУ"..... :D http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Meni ,i inace pise da "ocijukam". I na forumima, i u crkvi vazda gledam desno.Na liturgiji kad kaze "ljubimo jedni druge" uvijek iskoristim priliku. Nikad vajde od "nebeskih momaka".Sve neki puritanci. Otkad sam na Poukama, nemam ni jednog prijatelja.Ni prijateljicu. Evo,koristim priliku da pozovem ko mi se prvi javi da idemo na kafu !Eto, prva sam najkonkretnija bila. DYNABLASTER, w.a.mozart, Милан Меденица :) and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 mozda da stavis neki drugi avatar?! :lol: pravoslavna је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Tvoj je ljepsi? Ja bar na celjade licim.p.s. ovo okrenuto svima ostalima mi je predak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 a mozda i lokaciju da promenis?! hahahahahaa 0110_hahaha hhaha cuj Bec, pa evo ako mi sponzorises avionsku kartu("nebeski momak") dolazim na kafu hahahaa e jes me slatko nasmejala :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Pa, baš si i neki džentlmen. REJECTED! p.s.lokacija mi znači da se bečim kad čujem gluposti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука