Jump to content

Кога би од чланова форума видели као свог партнера ?

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Ja sam se izjasnio da bih samo ne znam nijednu konkretnu.

Како би у том случају читао акатисте свако вече...боље да размислиш још малчице. ;)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

потрудите се...оне су ту негде... :rolleyes:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

animal-smiley-075 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

"ТАКОЂЕ ЗАБРАЊЕНО ЗА НАРЦИСЕ КОЈИ СВАКОМ НАЂУ "МАНУ"..... :D :D :D

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Meni ,i inace pise da "ocijukam". I na forumima, i u crkvi vazda gledam desno.Na liturgiji kad kaze "ljubimo jedni druge" uvijek iskoristim priliku. Nikad vajde od "nebeskih momaka".Sve neki puritanci. Otkad sam na Poukama, nemam ni jednog prijatelja.Ni prijateljicu. :( Evo,koristim priliku da pozovem ko mi se prvi javi da idemo na kafu !Eto, prva sam najkonkretnija bila.

Подели на овим сајтовима

mozda da stavis neki drugi avatar?! :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

a mozda i lokaciju da promenis?! hahahahahaa 0110_hahaha

hhaha cuj Bec, pa evo ako mi sponzorises avionsku kartu("nebeski momak") dolazim na kafu hahahaa :D

e jes me slatko nasmejala :lol:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...