Arsenija Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Elitizam, skolski primer... Biznis.... Prolazila sam tuda i primetila sam da se nešto sija,pomislim prvo da je to opet neki Armani kič koji nije za običan svet....ali sam se iznenadila.....nažalost vrlo neprijatno...Htistos nije raspet na zlatnom krstu,već na drvenom... I tako krenem malo dalje i vidim dete koje prosi na ulici i još više se razočaram... Ne znam više šta da mislim.... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 "Пусти је, нека то сачува за дан моје сахране. Сиромахе ћете увек имати са собом, али мене нећете увек имати." Христос Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Прелепо! Освештано. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Знате како,свака роба има свог купца, ово јесте фенсерај, и намењно је богатим руским туристима (и не само њима), плус фолк - турбо српским традиционалистима... Мени само мало изненађују високе цене манастирских производа,који су врло актуелни и тражени,од пића,меда,разних козметичких и медицинских препарата,помада,трава тинктура и слично... Мада сам чуо да је удружење медара инсистирало да манастирски мед мора да буде у цени исти, па ко шта воли... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Знате како,свака роба има свог купца, ово јесте фенсерај, и намењно је богатим руским туристима (и не само њима), плус фолк - турбо српским традиционалистима... Мени само мало изненађују високе цене манастирских производа,који су врло актуелни и тражени,од пића,меда,разних козметичких и медицинских препарата,помада,трава тинктура и слично... Мада сам чуо да је удружење медара инсистирало да манастирски мед мора да буде у цени исти, па ко шта воли... Pa koje su cene? Mislim pricas uopsteno ili konkretno o ovoj novoj prodavnici? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Pa koje su cene? Mislim pricas uopsteno ili konkretno o ovoj novoj prodavnici? За ову још нико не зна,причам о другим у граду,"благодарник" рецимо, а верујем да ће овде бити још скупље... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Побогу, нећете да купите целу продавницу! Рецимо, мож' да уштедите за једну књигу или црквени предмет! Gordana ., ИгорМ and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Ово доле су производи манастира Суково. Препоручујем траварицу за пре а ораховачу за после ручка. Gordana . and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Само ме занимају цјене, могу мислити, астрономске ne verujem.....kad su bili u Nusicevoj , bili su veoma povoljni....uostalom, videcemo.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Препоручујем траварицу за пре а ораховачу за после ручка. Све ће то народ попити. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Normalno je da na takvoj lokaciji proizvodi budu skuplji. Ako sam dobro razumeo da se otvara na terazijama. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Normalno je da na takvoj lokaciji proizvodi budu skuplji , jer je kirija jako visoka. Ako sam dobro razumeo da se otvara na terazijama. Мислиш да су ово узели у закуп ? Па шта је за патријаршију да купи један локал у ценрту Београда... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Мислиш да су ово узели у закуп ? Па шта је за патријаршију да купи један локал у ценрту Београда... Ma greska otisao sam posle da pregledam prvu stranicu i vidim da nema kirije. Izvinjavam se desava se E pa onda nek je osvesteno i blagosloveno na mnogo lepih trenutaka svima nama. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Да читате текст, а не да одмах доносите закључке на основу предрасуда, видели би да је ова зграда враћена Цркви у процесу реституције. Дакле, нема кирије нити куповине објекта. Gordana ., ИгорМ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Да читате текст, а не да одмах доносите закључке на основу предрасуда, видели би да је ова зграда враћена Цркви у процесу реституције. Дакле, нема кирије нити куповине објекта. Ispravio sam se odmah. Bilo i meni cudno kad sam napisao pa rekoh daj da ja to proverim:) desava se ponekad. nana, JESSY and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука