Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Управо тако. Кичерај, снобизам, хедонизам и потрошачки менталитет. Рај за богате и хедонисте. Не интересује ме. Мени се допада библиотека, духовна литература за одрасле и децу и иконе, већина осталих предмета види се да је за потребе верским објектима..., а појединци што су изгубили главу да ништа не могу да купе у тако једној прелепој продавници СПЦ...иконе су кичерај, снобизам, хедонизам...ко у позоришту сте, с'ватате? За вече сте прочитани када је новац у питању и квит! Завеса, разумете?! Како вам бре компјутери и мобилна и овај сајт нису кичерај, хедонизам и снобизам?! Чудни се људи. мирођија and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Meni su se nek prosti Bog a i Vi, najviše u prodavnici svidele ove dve žene. Pretpostavljam da su iz neke popovske familije, a možda su i same popadije (oseća se... ) Živ čovek (žena) je živ čovek, a knjižurina ima vazda. Драшко, мирођија, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Мени се допада библиотека, духовна литература за одрасле и децу и иконе, већина осталих предмета види се да је за потребе верским објектима..., а појединци што су изгубили главу да ништа не могу да купе у тако једној прелепој продавници СПЦ...иконе су кичерај, снобизам, хедонизам...ко у позоришту сте, с'ватате? За вече сте прочитани када је новац у питању и квит! Завеса, разумете?! Како вам бре компјутери и мобилна и овај сајт нису кичерај, хедонизам и снобизам?! Чудни се људи. Kakve su cene na kraju? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Kakve su cene na kraju? Цене чега и на који "крај" мислите? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ne moras mi persirati Pa od prve do poslednje stranice se prica o cenama,da li je skupo itd. Pa neko poredjenje u odnosu na druge crkvene prodavnice,da li je skupje i u proseku koliko,cega jos ima,video sam sireve neke,vina,odakle su ti proizvodi itd... Koliko sam skontao jedina si ti odavde bila tamo,pa zato. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ne moras mi persirati Pa od prve do poslednje stranice se prica o cenama,da li je skupo itd. Pa neko poredjenje u odnosu na druge crkvene prodavnice,da li je skupje i u proseku koliko,cega jos ima,video sam sireve neke,vina,odakle su ti proizvodi itd... Koliko sam skontao jedina si ti odavde bila tamo,pa zato. Испратила сам тему као и ти, одакле ти да сам била тамо? Нисам знала да само ти знаш читати. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Da bi čovek bio Hristov, ne treba mu ništa sem duše. Da bi bio crkven, e tu je već malo veći zahtev, ali ništa što je van granica.. Uobičajeni mobilijar (ikone, krst, Biblija...) Kažu da bez crkve nema spasenja, a ja kažem da bez duše nema spasenja. Jer znam da se može biti i crkven a nemati dušu. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Da bi čovek bio Hristov, ne treba mu ništa sem duše. Можда и саме попадије на претпразништво рођења Пресвете Богородице (пост). Дај не лупетај, не слушам двосмислене људе. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Meni se svidja , a sto se tice gde ce ici profit bas me briga ionako ako bi nam Crkva spala na finansiranje od knjiga i Krstica ne bi je ni bilo. Ponekad nam se cini da smo veci bezsrebrenici i od monaha koji su dali zavet za zivot u siromastvu. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Испратила сам тему као и ти, одакле ти да сам била тамо? Нисам знала да само ти знаш читати. Uf sestro,jel sam te uvredio negde? Vidim da si dosta nesto negativna prema mojim porukama ovde. A stekao sam utisak da si bila,zbog tvojih komentara ovde Прелепо! Рецимо, мож' да уштедите за једну књигу или црквени предмет! Мени се допада библиотека, духовна литература за одрасле и децу и иконе, Zato sam pitao o cenama,jer sam stekao utisak na osnovu tvojih utisaka koje si ovde iznela da si bila licno. Oprosti ako sam te igde uvredio. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Uf sestro,jel sam te uvredio negde? Vidim da si dosta nesto negativna prema mojim porukama ovde. A stekao sam utisak da si bila,zbog tvojih komentara ovde Zato sam pitao o cenama,jer sam stekao utisak na osnovu tvojih utisaka koje si ovde iznela da si bila licno. Oprosti ako sam te igde uvredio. Значи, морам да ти пренесем одакле ми закључци да се говори о новцу, скупоћи радње: Tek onda nema razloga da bute toliko bahato i skupo! Знате како,свака роба има свог купца, ово јесте фенсерај, и намењно је богатим руским туристима Normalno je da na takvoj lokaciji proizvodi budu skuplji. Па шта је за патријаршију да купи један локал у ценрту Београда... Ovo je za neku visoku klasu, ne verujem da ima nesto jeftinije od 50 evra da se kupi! Neki luksuz... Elitizam, skolski primer... Biznis.... tako krenem malo dalje i vidim dete koje prosi na ulici i još više se razočaram... Рај за богате и хедонисте А сад idi4qejsizd Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 А сад idi4qejsizd Ladno je..... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Мени се допада библиотека, духовна литература за одрасле и децу и иконе, већина осталих предмета види се да је за потребе верским објектима... Мени све то личи не један тешки луксуз. Не знам, можда грешим. Raymond Red Reddington and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Sestro slatka,ne znam da li je nesporazum ili sam zaista negde nehoticno tebe uvredio ili sta slicno. Nemam skrivenu nameru,ne dolazim cesto sad na forum nisam toliko u prilici. Video sam temu i video sam tvoje poruke o tome da moze da se priusti knjiga,ikona,da je tamo prelepo i da ti se dopada biblioteka i slicno. Mislio sam da si bila tamo,a ne da su to utisci na osnovu slika jer se upravo prica o cenama u prodavnici.Ja nemam trenutno vremena a i ne znam kad cu u dogledno vreme imati da odem tamo. Mene konkretno interesuju cene tamo i jos neke pojedinosti koje sam pitao ovde na temi...e sad gde si ti nasla neku moju zlu ili neku tajnu nameru da ne znam sta uradim,ja zaista ne znam,ali tvoje poruke upucene meni su malo bezobrazne. Цене чега и на који "крај" мислите? Нисам знала да само ти знаш читати. А сад idi4qejsizd Jos jednom ako sam te negde slucajno uvredio,oprosti,ali zaista ja ne vidim razlog za poruke kao sto su ove gore citirane. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ladno je..... winter А и овде заладнело... Успут фотографија продавнице... С.И. је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука