Милан М. Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Моје је име шеф тамне стране мјесеца... Уф, добро је. Сад сам се сетио албума Dark Side of the Moon... Аааах... # attention span disorder Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tLzD1Qf8V4c SÚČASNÝ TANEC - savremeni ples (promo clip) Tangere Studio (Moving Studio) http://www.moving-studio.sk/ Јелина је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Са Твитера:You damn kids and your twerking! In my day, all we had was Lambada, The Forbidden Dance.. and we *liked* it!А овако играју прави мушкарци: Јелина, Лапис Лазули and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Malo neuobičajeno, ne vidi se to svaki dam. Fudbalska utakmica tima pjevača protiv tima baletana, pjevači SND vs. baletani SND (Slovenské Národné Divadlo SND - nacionalno pozorište iz Bratislave), Futbalový duel baletu a muzikálu: Romeo a Júlia vs. Rómeo a Júlia Јелина је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 како лагано и меко: Ayla and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Овима не знам колико се искрено плесало Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 SÚČASNÝ TANEC - savremeni ples (promo clip) Одлични, баш ћу да их погледам мало боље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 А овако играју прави мушкарци: Ее (са узлазно силазним акцентом). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Милан М., Иоанна, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Баш сам чачкала по риверденсу: Плутон and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Nije baš ples... keka, Јелина and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Nije baš ples... Али је феноменално, код нас капоера и није нешто заживела. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Али је феноменално, код нас капоера и није нешто заживела. Moj sin je trenirao godinu dana, ali on je vaterpolista pa je sav ko balvan, nema osećaj za ritam, onda je prešao na kick-box :-D ...super je kapera, htela sam i ja da idem ...:-D Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SXSYmm7BcdM&feature=youtube_gdata_player Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука