Ayla Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 https://www.facebook.com/brightside/videos/755958204532925/ Плутон, JESSY and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 http://www.goldprice.org/ Плутон and Ayla је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Сваки пут изнова ме расплаче одлазак на онколошком дечјем оделењу. nana, Ненад Р., Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Боже, помози тој јадној дечици да се сва опораве. Нама је једино остала молитва, и жеља да се сва та деца опораве. Sanja Т., JESSY, Панарет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Имам јак стомак и свашта могу да поднесем, ал` кад видим дете да страда одузмем се цео... Господе помилуј Дијана., Kaludjerovic Sreten, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 и свашта могу да поднесем, ал` кад видим дете да страда одузмем се цео... Такође! Grizzly Adams and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 https://www.facebook.com/rvcpa/videos/891755510921163/ JESSY and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Danas je proljeće a ja ga ne mogu vidjeti Desilo se u jednoj lijepoj čaršiji, da je slijep čovjek sjedio na glavnom trgu, sa šeširom ispred sebe i do njega karton na kome je pisalo: “Slijep sam, molim vas pružite mi pomoć.” Jedan prolaznik, kada je tuda naišao, zaustavio se i vidio da je u šeširu bilo samo nekoliko novčića. Sagnuo se, ubacio novčić, a zatim je uzeo karton, okrenuo ga na drugu stranu, i napisao novi natpis. Poslije podne prolaznik se vratio do slijepog čovjeka, i zatekao je šešir pun novčića i novčanica. Prepoznavši ga po koracima, slijepi prosjak ga je upitao: Jesi li to nešto napisao na mome kartonu ? Reci mi šta je napisano. Prolaznik mu je odgovoro: Nisam napisao neistinu, samo sam napisao tvoju poruku na drugačiji način. Nasmijao se i izgubio u gužvi, ostavljajući slijepog prosjaka bez odgovora. A poruka je glasila; “Danas je proljeće … a ja ga ne mogu vidjeti Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Princis krofna . Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 немоћ туђа или моја. JESSY, Kaludjerovic Sreten, Bashful Anna and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=FQWCy8FysqQ Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 Sanja Т. and nana је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 Anđeo jednog deteta /не знам извор/Bilo jednom jedno dete koje se pripremalo doći na svet. Jednog dana ono upita Boga: - "Gospode, rekli su mi da ćeš me sutra poslati na Svet, ali ja sam tako sitan i nemoćan, kako ću živeti tamo?" Bog odgovori: - "Od svih anđela izabrao sam jednog za tebe. On će te čekati i štititi. Svaki dan će ti pevati i smešiti se. Tako ćeš ti osetiti njegovu ljubav i bi ćeš srećan." - "Dobro, kako ću ih razumeti kad mi nešto kažu,kada ne znam njihov jezik?" - zapita dete. - "Anđeo će ti govoriti najlepše i najslađe reči koje ćeš moći čuti na svetu i pažljivo i sa ljubavlju nauči ćete pričati." - "Čuo sam da na Zemlji ima dosta loših ljudi, ko će me štiti?" - zabrinuto nastavi dete. Bog se nasmeši i kaže: - "Tvoj će te anđeo uvijek štiti, pa bilo to i po cenu njegovog vlastitog života." Dete pogleda Boga i molećivim glasom kaže: - "Ali ja sam veoma tužan što Te više neću moći videti." - "Tvoj će ti anđeo uvijek pričati o meni i nauči će te putevima koji vode do mene." Tada u raju nastade tišina i glasovi sa Zemlje dopreše do njega. Dete shvati da treba ići pa postavi posljednje pitanje: - "Gospode, ako sad moram ići, molim Te, reci mi kako se zove moj anđeo" Bog odgovori s velikim osmjehom: - "Nije važno kako se zove, ti ćeš ga zvati MAMA” geronymo, Несташна, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 Aktuelna politicka scena Srbije Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука