Jump to content

Шта може да вас расплаче....?

JESSY

Препоручена порука

• Одговори 136
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сваки пут изнова ме расплаче одлазак на онколошком дечјем оделењу.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Боже, помози тој јадној дечици да се сва опораве. 

Нама је једино остала молитва, и жеља да се сва та деца опораве. :((  molimoli

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Имам јак стомак и свашта могу да поднесем, ал` кад видим дете да страда одузмем се цео... :(

Господе помилуј

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

и свашта могу да поднесем, ал` кад видим дете да страда одузмем се цео... :(

Такође!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Danas je proljeće a ja ga ne mogu vidjeti

Desilo se u jednoj lijepoj čaršiji, da je slijep čovjek sjedio na glavnom trgu, sa šeširom ispred sebe i do njega karton na kome je pisalo:

“Slijep sam, molim vas pružite mi pomoć.”

Jedan prolaznik, kada je tuda naišao, zaustavio se i vidio da je u šeširu bilo samo nekoliko novčića.

Sagnuo se, ubacio novčić, a zatim je uzeo karton, okrenuo ga na drugu stranu, i napisao novi natpis.

Poslije podne prolaznik se vratio do slijepog čovjeka, i zatekao je šešir pun novčića i novčanica.

Prepoznavši ga po koracima, slijepi prosjak ga je upitao: Jesi li to nešto napisao na mome kartonu ? Reci mi šta je napisano.

Prolaznik mu je odgovoro:

Nisam napisao neistinu, samo sam napisao tvoju poruku na drugačiji način. Nasmijao se i izgubio u gužvi, ostavljajući slijepog prosjaka bez odgovora.

A poruka je glasila; “Danas je proljeće … a ja ga ne mogu vidjeti

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Anđeo jednog deteta /не знам извор/

Bilo jednom jedno dete koje se pripremalo doći na svet. 
Jednog dana ono upita Boga: 
- "Gospode, rekli su mi da ćeš me sutra poslati na Svet, ali ja sam tako sitan i nemoćan, kako ću živeti tamo?" 
Bog odgovori: 
- "Od svih anđela izabrao sam jednog za tebe. On će te čekati i štititi. Svaki dan će ti pevati i smešiti se. Tako ćeš ti osetiti njegovu ljubav i bi ćeš srećan." 
- "Dobro, kako ću ih razumeti kad mi nešto kažu,kada ne znam njihov jezik?" - zapita dete. 
- "Anđeo će ti govoriti najlepše i najslađe reči koje ćeš moći čuti na svetu i pažljivo i sa ljubavlju nauči ćete pričati." 
- "Čuo sam da na Zemlji ima dosta loših ljudi, ko će me štiti?" - zabrinuto nastavi dete. 
Bog se nasmeši i kaže: 
- "Tvoj će te anđeo uvijek štiti, pa bilo to i po cenu njegovog vlastitog života." 
Dete pogleda Boga i molećivim glasom kaže: 
- "Ali ja sam veoma tužan što Te više neću moći videti." 
- "Tvoj će ti anđeo uvijek pričati o meni i nauči će te putevima koji vode do mene." 
Tada u raju nastade tišina i glasovi sa Zemlje dopreše do njega. Dete shvati da treba ići pa postavi posljednje pitanje: 
- "Gospode, ako sad moram ići, molim Te, reci mi kako se zove moj anđeo" 

Bog odgovori s velikim osmjehom: 
- "Nije važno kako se zove, ti ćeš ga zvati MAMA”

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...