Jump to content

Шта може да вас расплаче....?

JESSY

Препоручена порука

sta vam je bre, pa biste da kukate danas? :) 

ajde ocu da vidim da ste veseli, pa Gospod samo sto nije dosao! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 136
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

spadam u hiper-senzibilne/ prisilno empatične/ one bez mehanizama odbrane (malo,vrlo malo intelektualizacija i racionalizacija)

...srazmjerno, vrlo malo plačem... volim da glumim savršenstvo/krijem slabost... da nikog ne opterećujem... ...dakle, trpim muški... 

.. riječ, muzika, slika, sjećanje, dječja suza, bol malih i niščih... previše boli, i premalo odbrane...tudji bol boli više nego moj... u crkvi redovno pucam i plačem... naročito pred B-com... psalmima se mučim svaki dan... u noćnoj molitvi, ruše se brane ega...

Подели на овим сајтовима

Rasplače me svašta - nešto tužno,nešto radosno. Bes. Osećaj krivice. Muzika koja me "pogodi" u srce može da me ubaci u višesatno plakanje.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Lepo Tose rece- " Suza zene cesto krene, al nebo zapise samo kad muskarac zaplace " :cmizdrenje:
Muske suze su po meni iskrenije i intimnije od zenskih.
Ja sam posebna prica, svako malo se rasplacem joooj kad gledam tuzan film, kad slusam tuznu muziku, kad me uhvati nostalgija za porodicom, posto zivim daleko od njih,itd.. to su uglavnom razlozi 8086.gif

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Дакле, као што наслов каже - стављајте све што вас распекмези... :)

И шта мислите, да ли је распекмезивање добро или лоше?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Добро је само ако је строго дозирано. Добар слуга - лош господар.

Пар сродних тема:

Емоције или страсти?

Добро надахнуће

Као посебно погубну појаву бих додао "црквено распекмезивање", у образованијем свету познатију као пијетизам или лажна побожност.

Колико смо као људи и као Црква заражени вирусом пијетизма?

Пијетизам као еклисиолошка јерес

Цркве пуне, али само у вријеме празника?

На мене више утиче овако нешто:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...