Никола Поповић Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 sta vam je bre, pa biste da kukate danas? ajde ocu da vidim da ste veseli, pa Gospod samo sto nije dosao! Slavko..., Иоанна, Ронин and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 spadam u hiper-senzibilne/ prisilno empatične/ one bez mehanizama odbrane (malo,vrlo malo intelektualizacija i racionalizacija) ...srazmjerno, vrlo malo plačem... volim da glumim savršenstvo/krijem slabost... da nikog ne opterećujem... ...dakle, trpim muški... .. riječ, muzika, slika, sjećanje, dječja suza, bol malih i niščih... previše boli, i premalo odbrane...tudji bol boli više nego moj... u crkvi redovno pucam i plačem... naročito pred B-com... psalmima se mučim svaki dan... u noćnoj molitvi, ruše se brane ega... Зосима, GeniusAtWork, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Rasplače me svašta - nešto tužno,nešto radosno. Bes. Osećaj krivice. Muzika koja me "pogodi" u srce može da me ubaci u višesatno plakanje. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Тренутно растанак...онако са угла ока, бришем росне капи. Ипак , на радост, Слава Богу <3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Не знам. Губитак ближњих. Ретко ме шта расплаче, јако тешко се расплачем. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Lepo Tose rece- " Suza zene cesto krene, al nebo zapise samo kad muskarac zaplace " Muske suze su po meni iskrenije i intimnije od zenskih.Ja sam posebna prica, svako malo se rasplacem kad gledam tuzan film, kad slusam tuznu muziku, kad me uhvati nostalgija za porodicom, posto zivim daleko od njih,itd.. to su uglavnom razlozi 8086.gif Лидија Миленковић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Rasplacu me tragicne ljudske sudbine, napustene zivotinje, retko neki film ili knjiga, mada ima i toga. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 U životu ima puno razloga za suze... najviše gubitak bližnjih, bolesna deca, ponekad tužne sudbine ljudi ili film... ... ali i velika radost Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Crni luk .... Човек Жоја and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Mene je jednom i reklama rasplakala Mislim da je bila u pitanju ona reklama za gume, kad se onaj pas nesrecno zaljubi, pa hoce samoubistvo da izvrsi, al sreca pa neke odlicne gume bile u pitanju i happy end bio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 ......... ...шта је то што код вас може да изазове сузе.....? Smeh ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Pokajanje.. Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Дакле, као што наслов каже - стављајте све што вас распекмези... И шта мислите, да ли је распекмезивање добро или лоше? nana, Плутон and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Добро је само ако је строго дозирано. Добар слуга - лош господар. Пар сродних тема: Емоције или страсти? Добро надахнуће Као посебно погубну појаву бих додао "црквено распекмезивање", у образованијем свету познатију као пијетизам или лажна побожност. Колико смо као људи и као Црква заражени вирусом пијетизма? Пијетизам као еклисиолошка јерес Цркве пуне, али само у вријеме празника? На мене више утиче овако нешто: Grizzly Adams and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Таша, nana and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука