МилошБГ Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Ja sam pre dve godine smrsao nekih 15tak kila za relativno kratko vreme. Poenta je da sam isao ujutru na prazan stomak u setnju nekih 20tak minuta i onda trcanje nekih pola sata(moralo je tako pesacio sam do mesta gde trcim ),naravno vremenom iz dana u dan malo sam povecavao. Sto se hrane tice trudio sam se da sto manje hleba jedem,pekare,picerije naravno nikako. Izbacio gazirane sokove i slatkise. Ostalo sam normalno jeo,naravno ne prezderavao ali normalno i meso i sve. I da,bitna stvar,puno vode,ja sam pio po 3l dnevno. Dobre stvari su recimo da se iscedi grejp u toplu casu vode i popiti na prazan stomak. I tako... Najveci problem je doci do tog prvog dana kad ces primenjivati sve to,jer slabost tera da se stalno odlaze,onda kad izdrzis jedan,drugi dan onda je lako samo tako. E sad sam se i ja ugojio isto i ova slabost me stalno odvlaci od prvog dana. Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Колико оно теби би година!!!? Што би моја добра бака рекла; дијете ти још растеш. Не брини, има времена за килограме. Уживај док још ниси добио трбушчић A ne sekiraj se prestao sam ja da rastem, mislim imam 195+, ali manje od 200. Što je dosta dosta. Visine mi ne 'fali ni malo, čak i viška možda imam, nego me kilogrami malo zezaju. A za trbuščić, pa videćemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Пробушити кашику! Јести једним штапићем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Ево мог личног искуства. Иако нисам имао вишак килограма 181цм/80Кг имао сам потребу да променим исхрану из здравствених разлога. Та исхрана се састојала (још увек практикујем али у много мањој мери) углавном од свеже, сирове хране (воће, поврће до 80% дневног уноса хране), као и барено. Коштуњаво воће наравно користити, без страха али и без претеривања (бадем, коштица кајсије, орах а кикирики сам баш ретко користио). Иначе је потребно из више разлога. Затим као обавезно, заборавити на пекарске производе, слаткише,газиране шећерне течности (кока), смањити хлеб (најбоља замена црни, ражени и сл...), брза храна никако (пице, пљеце и остало ), као ни сухомеснати производи. Наравно као обавезно пржено избацити... И коначно, можда ће неком бити претерано, дуго нисам конзумирао скоро ништа животињског порекла. Кажем скоро ништа јер сам по некада, ретко, узимао рибу или пилеће бело - роштиљ (и ово ми нису саветовали али морало се ). Дакле месо , млеко , јаја и све што је било индустријског порекла сам избацио. И јако битно, заменио сам итекако потребну масноћу , са биљном. Као најприступачније и најздравије - маслиново хладно цеђено екстра девичанско уље, наравно без пржења. Све ово без физичке активности било би као нова кућа без крова. Трчање ако ништа друго. Некада сам се бавио спортом професионално а сада ми је и трчање тешко пало. Сада једем скоро све али та листа избегаваних намирница је још увек актуелна. Шта рећи, 7-8кг за кратко време али интересантно, сада ни горе ни доле, ту сам где сам. Иначе познат проблем код биљне исхране је недостатак витамина Б12, има га у квасу и пиву чини ми се, те се лако надокнађује Искрено, било је мало тешко, мало психолошки притисак али итекако корисно за мој организам. Ако неком помогне ово моје искуство добро је. Коме делује претерано, нека ме позове на роштиљ и пивце да види да могу све Срђан Шијакињић, javor and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Презвитер Дарко Јелић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 http://www.dijeta.net/tablice/tablice.htm Evo tablice pa gledaj vrednost hrane koju jedes.Ja sam sveo svoj zivot na dva obroka jedan ujutru i jedan posle podne.Malo treninga neko trcanje ili slicno i izgubio sam 28 kila i vec duze vreme ih nisam vratio.Najveca opasnost je hrana izmedju obroka kao sto su cips ili bombonice ili nesto slicno.Trebalo bi koliko je ko u moci da izbaci sokove osim onih koje sam pravis a i to bi trebalo izbegavati uvece.Na kraju dnevni unos kalorija mora da bude manji od potrebe da bi gubio kilograme.Da bi izgubio 1 kg masti moras da samnjis unos za 7000 kalorija.Spram svoje konstitucije i dnevnih potreba oduzmi 500 kalorija i nedeljno ide 1 kg koji se nece vratit.I to sa hlebom je glupost.Moras paziti na sve.100 cipsa ima istu energetsku vrednost ko vekna hleba.U svemu covek treba da bude umeren i ukoliko je u mogucnosti da jede hranu koju sam proizvede. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Дакле месо , млеко , јаја и све што је било индустријског порекла сам избацио. Свака част брате, ја цркавам од глади кад ово не једем... Још када трчим редовније или идем на спорт, баш не могу да функционишем без меса или рибе... Капирам да је доста и у глави... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 ja sad sprovodim HIIT treninge,moraš biti fizički spreman da bi ih radio ali su fenomenalni Radis nesto kao kros fit ili? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Свака част брате, ја цркавам од глади кад ово не једем... Још када трчим редовније или идем на спорт, баш не могу да функционишем без меса или рибе... Капирам да је доста и у глави... Искрено, било је само питање момента када преломиш и то је то. Битно је не бригати око тога и знати основно шта које намирнице садрже, управо да би функционисао нормално. Дешавале су ми се прославе, рођендани, славе... а ја грицкам салату без проблема и муке. Јака воља . Сада комбинујем али без опуштања. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Što je brzo to je i kuso Nego zna li neko kako da nabacim ja jedno 7-8 kila, i nemoj da odgovor bude "Jedi!!!", jedem ali nešto slabo se gomilaju kilogrami, gde se slabo gomilaju, ne mrdaju. Brate,ja kada sam kretao da vezbam imao sam oko 70 kg i 185 cm.Pravio sam kuci sejkove u blenderu,stavis pola litra mleka,keksa,dve banane,2,3 jaja,moes da dodas i pola jabuke i nalo cokolade.To popijes iz dva puta,mozes i odjednom al oce malo da rokne pritisak u glavu Naravno,malo poradis na ishrani.Pio sam i kvasac pivski u prahu i jaja od prepelice,ona jako daju apetit (po pet ujutru).Tako sam se ugojio nekih 10 ak kg,nije to bas kvalitetna masa ali bitno je kod mrsavih da se probije tezina.Tek posle sam krenuo sa suplementima.Sada imam nekih 90-95 kg i to odrzavam vec dve,tri godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Brate,ja kada sam kretao da vezbam imao sam oko 70 kg i 185 cm.Pravio sam kuci sejkove u blenderu,stavis pola litra mleka,keksa,dve banane,2,3 jaja,moes da dodas i pola jabuke i nalo cokolade.To popijes iz dva puta,mozes i odjednom al oce malo da rokne pritisak u glavu Naravno,malo poradis na ishrani.Pio sam i kvasac pivski u prahu i jaja od prepelice,ona jako daju apetit (po pet ujutru).Tako sam se ugojio nekih 10 ak kg,nije to bas kvalitetna masa ali bitno je kod mrsavih da se probije tezina.Tek posle sam krenuo sa suplementima.Sada imam nekih 90-95 kg i to odrzavam vec dve,tri godine. Znaš li šta je fora, što predpostavljam, ako se već nabacuje kilaža da bi valjalo ti kilogrami koji dolaze da se malo "izobliče", ono neka teretana ovo, ono. Međutim, da ti znaš kako sam ja lenj za tako nešto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Znaš li šta je fora, što predpostavljam, ako se već nabacuje kilaža da bi valjalo ti kilogrami koji dolaze da se malo "izobliče", ono neka teretana ovo, ono. Međutim, da ti znaš kako sam ja lenj za tako nešto. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=k5M3Zch8Zqs#t=1467 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Нико у логору није био дебео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 u svakom slucaju je potrebna JAKA volja i velika motivacija..... ...ne znam da li o.Ivan moze da se odrekne onog mezetluka..... ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 u svakom slucaju je potrebna JAKA volja i velika motivacija..... Хм, па шта знам, можда је и мало труда довољно да се направе неки разултати, можда не неки велики губитак килограма, али верујем да се 5 до 10 кг може изгубити и само ако се избаце слаткиши, грицкалице и сокови (и то не мора да се избаци скроз, пар коцкица чоколаде дневно или чаша кока коле је скроз океј) и почне са редовним трчањем или неким спортом... То је релативно мали труд, а временом се убрза метаболизам и неки кг изгуби. Grizzly Adams, Deki992 and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Ево мала мотивација: http://www.simplyshredded.com/fitness-model-siliana-chanel-gaspard-talks-with-simplyshredded-com.html Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука