Jump to content

Dačić: Bogati moraju da daju više

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Ja jesam jeo Hleb od komercijale sve dok nisam poceo da uplacujem radni staz jer mi nedostaje jos par meseci do penzije.

Pa u tom smislu i trazim porez od vas kako mi penzijica ne bi bila mala , jasno? Sve ostalo kad stavite glagole i znakove moze da bude ponekad i korisno za vas.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 813
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Logika je u tome sto ti ne znas kako se oporezuju prihodi. Onaj sto je zaradio 101 000 placa 20% na 100 000 a 25% na onu hiljadu preko 100 000.

I lepo si im srusio racunicu gde su nam danima ponavljali da 2+2=4 a mi slepci ne vidimo jos se i salimo.

Подели на овим сајтовима

Нема логике јер није праведно. Најправедније би било да свако плаћа фиксну суму, јер сви од државе добијају исту услугу.

To sto nije pravedno nece zaustaviti ovaj proces. Zaustavice se samo kad budes ti imao kapaciteta da menjas ovu zemlju.

Tako da te prazne price i prosipanja pravednosti i to u ekonomiji je potpuno suvisno.

Подели на овим сајтовима

Ако је сувишно онда немој да се буните што не ваља.

Ја мењам оно што имам капацитет да променим - прво себе, а онда и по неког око себе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нема логике јер није праведно. Најправедније би било да свако плаћа фиксну суму, јер сви од државе добијају исту услугу.

Тешко да богаташи и остали добијају "исту услугу" од државе Србије...ех, види се да си одавно ван Србије, као што више пута рекох. :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Тешко да богаташи и остали добијају "исту услугу" од државе Србије...ех, види се да си одавно ван Србије, као што више пута рекох. :)

Говорим у општем случају. А то што добијају "већу услугу" је опет слична ствар... Одузми политичарима могућност да продају привилегије и решио си проблем.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Говорим у општем случају. А то што добијају "већу услугу" је опет слична ствар... Одузми политичарима могућност да продају привилегије и решио си проблем.

Нисам сигуран колико нас интересују "општи случајеви" јер ми смо "специфичан случај" и требало би да живиш овде да би то схватио и да би разумео колико су илузорне ствари које предлажеш, колико год оне биле уопштено логичне и разумне.

Не знам како мислиш да неко одузме политичарима и богаташима (који су или и једно и друго или су неизбежној директној спрези и креирају стварност према својим личним потребама) моћ привилегија и њихову продају? Ти као да никада ниси живео у Србији и као да немаш никакву представу о ситуацији у њој.

Подели на овим сајтовима

Уз дужно поштовање, мислим да је ситуација обрнута - људи који предуго живе у Србији су изгубили осећај и наду да нешто може да се промени.

Као што рекох - шта је могуће то нек решава ко је Надлежан, моје је да не одустајем од онога што је исправно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Уз дужно поштовање, мислим да је ситуација обрнута - људи који предуго живе у Србији су изгубили осећај и наду да нешто може да се промени.

Као што рекох - шта је могуће то нек решава ко је Надлежан, моје је да не одустајем од онога што је исправно.

Сада већ, уз дужно поштовање, малчице њашке...а то је тако "исправно" хиљада километара далеко до српске стварности.

Подели на овим сајтовима

A ostali argumenti kod vas ni ne postoje sve sacekusa do sacekuse bez ikakve dubine o onome sto vam prica sestra iz Danske. 

Ne znam koju dubini vidis u zlonamernim prozivkama i provokacijama. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Знаш кад је један човек питао Сократа: "како да стигнем до Олимпа?", а овај му одговара: "пази само да ти сваки корак буде у том смеру". Није битно колико је далеко, ако идеш у правом смеру једног дана ћеш стићи. То је закон природе.

Нажалост, Срби су изгубили компас па иду лево-десно као муве без главе...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ne znam koju dubini vidis u zlonamernim prozivkama i provokacijama. 

Sujeta brate je neverovatna stvar. Vidi niko ovde nije maksimalno zlonameran a pogotovo ne zlopamtilo.

Ne mislim da je zlonamerna ali naravno da voli da udari i malu packu ako ima neki smisao. (packa= "cushka") Ja je recimo tako dozivljavam.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...