Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Koliko ja poznajem komercijalu ti se Milosavljevicu neces najesti hleba sa tvojim stavovima u komunikaciji. Mame mi nevenke da to vrlo ozbiljno mislim pa u tom smislu procitaj neke knjigice koje se bave malo temom dijaloga. Zamisli kad dodjes kod nekog i ubedjujes ga da nema pojma u zivotu samo zato sto jos nije kupio tvoju marku proizvoda. А ти си се најео 'леба од тог твог познавања комерцијале? Што се тиче твојих комуникацијских вештина, довољно је у било ком тренутку погледати твојих неколико последњих порука. Увек је ту неки бисер којег не може да дешифрује ни КГБ. На пример, реченице без глагола, без знакова интерпункције и слично. Sad sam u relaciji Klina KiM i bgd. Inace taj zao zao duh koji ima Kacin u sebi prema Srbiji je postalo vec genetika ljudi koji vec decenijama vode Sloveniju i nikako da taj narod sa kojim imam mnogo sta zajednicko ne uspeva da se odvoji od njih. Naprimer Janez Jansa rezervni podoficir vojske JNA. To je taJ zloduh. Срамота, смејете се човеку зато што је радио и што хоће да учи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Па то ти је у Србији увек био закон - глуп си ако радиш, подсмевају ти се... А после кад нешто направиш - "види га овај лопов". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Срамота, смејете се човеку зато што је радио и што хоће да учи. On je covek za liberalni kapitalizam, smanjenje dazbina za firme, uvecanje profita i za smanjenje drzavnih uticaja u odnosima radnik-firma ... Molim lepo, to je i dobio ... On se sve lepo dogovorio sa firmom kao u americi .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ne znam koji deo ali ne placa ceo iznos garant drzava. Sigurno deo placa i firma u kojoj radi doticni. Код нас, бар када сам ја био приправник у "првој шанси" , послодавац је плаћао 7. и 9. плату и једном ме частио... Био сам "шегрт" али сам му и зарадио пара... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 On je covek za liberalni kapitalizam, smanjenje dazbina za firme, uvecanje profita i za smanjenje drzavnih uticaja u odnosima radnik-firma ... Molim lepo, to je i dobio ... Хтео је да волонтира и научи нешто. То је и добио. Само се ви смејете, јер мислите да то не вреди ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Стојте, галије царске...и повезите све ове наше форумаше у "демокртаском повоју". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Vidim da se ovde pisalo o tome (volim sina Bozijeg i jos neko) da bogati imaju veci dar od Boga da su sposobniji pa trebaju da daju vise u zajednicku kasu. Pa cek malo ako je porez za sve 20% nece li onda bogati dati vise? Ovde se govori o ekstaprocentu poreza za bogate sto je van pameti. Ono sto je jos bolje je sto uvek ima striktna granica npr iznad 100k zarade mesecno. Evo primer zasto je to glupo. Neko zaradjuje 100 hiljada i drzava mu uzme 20k na porez. Drugi zaradjuje 101.000 i njega kaci esktra porez tako da on placa 25k poreza. Na kraju onom koji ima vecu platu ostane manje para! I gde je tu logika? Takodje i socijalne pomoci. Zamislite situaciju dva radnika u istoj firmi i dobijaju novac na osnovu produktivnosti. Prvi zaradi 20k mesecno i zbog male plate dobija 5k socijalne pomovi mesecno, a neko ko je vredniji i zaradjuje 24k mesecno ne dobija nikakvu pomoc tako da on na kraju ima manje para i ako je vise radio! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Код нас, бар када сам ја био приправник у "првој шанси" , послодавац је плаћао 7. и 9. плату и једном ме частио... Био сам "шегрт" али сам му и зарадио пара... Ja sam bio segrt koji nije zaradjivao. Samim tim nisam ni zasluzio. Ja sam bio vrsta segrta koj ije samo ucio. On je covek za liberalni kapitalizam, smanjenje dazbina za firme, uvecanje profita i za smanjenje drzavnih uticaja u odnosima radnik-firma ... Molim lepo, to je i dobio ... On se sve lepo dogovorio sa firmom kao u americi .... Fala bogu jesam, niko mi nije dao novac koji nisam zaradio kao sto zahtevaju tvoje socijalisticke mere i smatram da je to ispravno. Niko ne treba da dobije novac ako je ne zaradi. Ja se i ne zalim, ja smatram da je to ispravno i pravedno. Sa druge strane ti mislis da je poslodavac trebao za to da mi da 600 evra i da sam glup sto mu nisam trazio, ti bi eto trazio sa tvojim sindikatom. Bez obzira sto aj tih sesto evra nisam zaradio kao ni ta deca po nemackoj, a uzimaju pare od poreskih obaveznika. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Милосављевићу и Бароне, истина је ту негде између вас двојице... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Милосављевићу и Бароне, истина је ту негде између вас двојице... Pa de bas nadje u sred Hrvatske da metjes istinu!? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 @@Филозоф, Ха! Мичио Каку, супер! Филозоф је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 @, Pošto si dobio neke negativne komentare u vezi volontiranja, ja mislim da ti je to super, novo iskustvo i na intervjuima i radno iskustvo, stavka u CV-u, može samo da ti donese dobro. A što se tiče ortaka kojima je to besmisleno, vrlo jednostavno: kad se otvori radno mesto ti dobijaš posao, a oni ne, jer za njih nisu ni čuli, niti su ih videli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ако сам овако тупав нешто у животу научио то је - никад не одустај. И кад ти све изгледа бесмислено и не видиш никакву шансу, ради, учи, спремај се. Јер кад дође шанса, за годину, две, пет, није битно, биће важно само колико си спреман да је искористиш. Време ће проћи и овако и онако. Њега не интересује шта ти радиш у међувремену. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 @, Pošto si dobio neke negativne komentare u vezi volontiranja, ja mislim da ti je to super, novo iskustvo i na intervjuima i radno iskustvo, stavka u CV-u, može samo da ti donese dobro. A što se tiče ortaka kojima je to besmisleno, vrlo jednostavno: kad se otvori radno mesto ti dobijaš posao, a oni ne, jer za njih nisu ni čuli, niti su ih videli Mda fakultet je zavrsio za 6 meseci. Toliko nebitan podatak je ovo njegovo volontiranje da ne moze da se uporedi ni sa mojim poznavanjem Srpskog jezika jer ga jednostavno nikad nisam ucio u skoli. Nisam imao taj predmet jasno? A ostali argumenti kod vas ni ne postoje sve sacekusa do sacekuse bez ikakve dubine o onome sto vam prica sestra iz Danske. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ono sto je jos bolje je sto uvek ima striktna granica npr iznad 100k zarade mesecno. Evo primer zasto je to glupo. Neko zaradjuje 100 hiljada i drzava mu uzme 20k na porez. Drugi zaradjuje 101.000 i njega kaci esktra porez tako da on placa 25k poreza. Na kraju onom koji ima vecu platu ostane manje para! I gde je tu logika? Logika je u tome sto ti ne znas kako se oporezuju prihodi. Onaj sto je zaradio 101 000 placa 20% na 100 000 a 25% na onu hiljadu preko 100 000. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука