Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Pa i ne smejem se njima... Aaaa, meni se smejes? Smej se slobodno i meni osmeh ozari lice svakog prvog u mesecvu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Cekaj, sada mi nije jasno, jel ti zezas ljude po forumu ili stvarno verujes u to? Шта ти сад није јасно? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Шта ти сад није јасно? Pa nije mi jasno ovo ... Znaci u General Motorsu svaki metalostrugar ima razlicitu satnicu? Na osnovu pojedinacnog dogovora koji je svaki od njih imao sa "gazdom"? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Pa nije mi jasno ovo ... Znaci u General Motorsu svaki metalostrugar ima razlicitu satnicu? Na osnovu pojedinacnog dogovora koji je svaki od njih imao sa "gazdom"? http://www.glassdoor.com/Salary/General-Motors-Salaries-E279.htm А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Da li me stvarno pitas tako glupo pitanje? Uzmi samo razmisli o prodavnici cveca prost primer objasnjava sve. Imas dve radnje, jednu u Srbiji drugu u Hrvatskoj. U Hrvatskoj krenes da prodajes manje cveca i resis da otpustis radnike jer ti ne treba tolika produktivnost, zasto bi u Srbiji otpustila radnike i napravila sebi gubitke i u Srbiji jer bi smanjila produktivnost? Zato sto trziste Srbije nije imalo nikakve gubitke, trziste Danske jeste. Тржиште данске није имало губитке него се повећао притисак на Теленор, Теленор је имао губитак... зато што је Телекомуникациона Алијанса позвала на конкуренцију по ЕУ прописима у 27 земаља, а Теленор је избегао рат цена са новом 4Г мобилном мрежом, јер је време телекомуникација у Данској веома тешко. Раније је и Телиа изгубила клијенте као и Теленор у првом кварталу године (13 одсто радних места у Данској), а сада жели само да се задржи на постојеће купце, не жели да учествује у исцрпљујућем рату за нове купце. Ова стратегија им се још није прелила на рачунима. У односу на први квартал прошле године Теленор је имао приход од 233 милиона круна мање у главној области, изгубио 59,000 у години. Остали клијенти такође користе мање новца у фирми, а просечна плата је пала са 148 круна на 131 круну. У циљу смањења трошкова, Теленор и Телиа су спојили мобилне мреже у заједничку компанију под називом TT - мрежа. 27. april 2013 http://www.business.dk/digital/telenor-under-pres-i-danmark Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Pa nije mi jasno ovo ... Znaci u General Motorsu svaki metalostrugar ima razlicitu satnicu? Na osnovu pojedinacnog dogovora koji je svaki od njih imao sa "gazdom"? Па то је ваљда нормално... Не знам стварно да ли ме зезаш. У САД сваки радник преговара за плату. Кад прођеш интервју дају ти понуду, а ти онда ако ниси задовољан тражиш више или неке боље услове. Све је ствар договора. Знам да је Италија мало "социјалистичкија", али ваљда можеш да се договараш са људима ко свако нормалан... :.mislise. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Bivši direktor MMF u Beogradu STROS-KAN U VLADI SRBIJE: Vučića savetujem besplatno jer volim Srbiju! Na pitanje da li zna kolika je plata i stopa nezaposlenosti u Srbiji, francuski stručnjak je odgovorio da zna da je situacija teška u obe te oblasti ne navodeći konkretne cifre. Na pitanje na koji će način i koliko biti plaćen, Stros-Kan je rekao da će prva tri meseca raditi "pro bono", odnosno besplatno, a posle, kako je rekao, videćemo. http://www.kurir-info.rs/sastanak-u-vladi-srbije-stros-kan-kod-vucica-clanak-988537 хоће да ради за искуство. Iju brate kakav trio, zlo i naopako + koscice & lubanjice Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 http://www.glassdoor.com/Salary/General-Motors-Salaries-E279.htm http://www.payscale.com/research/US/Job=Sheet_Metal_Worker/Hourly_Rate Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Тржиште данске није имало губитке него се повећао притисак на Теленор, Теленор је имао губитак... зато што је Телекомуникациона Алијанса позвала на конкуренцију по ЕУ прописима у 27 земаља, а Теленор је избегао рат цена са новом 4Г мобилном мрежом, јер је време телекомуникација у Данској веома тешко. Раније је и Телиа изгубила клијенте као и Теленор у првом кварталу године (13 одсто радних места у Данској), а сада жели само да се задржи на постојеће купце, не жели да учествује у исцрпљујућем рату за нове купце. Ова стратегија им се још није прелила на рачунима. У односу на први квартал прошле године Теленор је имао приход од 233 милиона круна мање у главној области, изгубио 59,000 у години. Остали клијенти такође користе мање новца у фирми, а просечна плата је пала са 148 круна на 131 круну. У циљу смањења трошкова, Теленор и Телиа су спојили мобилне мреже у заједничку компанију под називом TT - мрежа. 27. april 2013 http://www.business.dk/digital/telenor-under-pres-i-danmark I tu upravo pise ono sto sam ja rekao, telenor je imao gutibke na trzistu danske sta je tu nejasno? Logicno da ces da optustis radnike tamo gde imas gubitke. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Па то је ваљда нормално... Не знам стварно да ли ме зезаш. У САД сваки радник преговара за плату. Кад прођеш интервју дају ти понуду, а ти онда ако ниси задовољан тражиш више или неке боље услове. Све је ствар договора. Знам да је Италија мало "социјалистичкија", али ваљда можеш да се договараш са људима ко свако нормалан... :.mislise. Posstoji li sindikagt u SAD i sta radi? Recimo sindikat metalskih radnika? IO sta je uloga sindikata tamo? Nije valjda da kao kod nas nekada nabavlja svinjske polutke? Imaju li americki radnici sindikate i sta oni rade? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Posstoji li sindikagt u SAD i sta radi? Recimo sindikat metalskih radnika? IO sta je uloga sindikata tamo? Nije valjda da kao kod nas nekada nabavlja svinjske polutke? Imaju li americki radnici sindikate i sta oni rade? Cisto da se nadovezem, sindikati su u sad nekih tamo 50-60-70 bil izariste italijanske mafije. Posebno sindikati kamiondzija i brodadzija, tako su kontrolisali sverc. Cisto zanimljiv podatak, nevezano za diskusiju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Cisto da se nadovezem, sindikati su u sad nekih tamo 50-60-70 bil izariste italijanske mafije. Posebno sindikati kamiondzija i brodadzija, tako su kontrolisali sverc. Cisto zanimljiv podatak, nevezano za diskusiju. _Vanderbilt, jedan od prvih SAD bogatasa je bio razbojnik i nasilnik ... cisto zanimljiv podatak .... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 I tu upravo pise ono sto sam ja rekao, telenor je imao gutibke na trzistu danske sta je tu nejasno? Logicno da ces da optustis radnike tamo gde imas gubitke. Написао си да је тржиште данске имало губитке, а губитке је имао Теленор - норвешка компанија на данском тржишту. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Написао си да је тржиште данске имало губитке, а губитке је имао Теленор - норвешка компанија на данском тржишту. Kao sto rekoh ne znam da li ti fali inteligencije ili postovanja da razumes sta sam pisao. Mislim da sam jasno pisao o telenoru na trzistu danske. Ako nisi sposobna da razumes nije moj problem. Imas dve radnje, jednu u Srbiji drugu u Hrvatskoj. U Hrvatskoj krenes da prodajes manje cveca i resis da otpustis radnike jer ti ne treba tolika produktivnost, zasto bi u Srbiji otpustila radnike i napravila sebi gubitke i u Srbiji jer bi smanjila produktivnost? Zato sto trziste Srbije nije imalo nikakve gubitke, trziste Danske jeste. Mislim da je jasno da ne pricam o ukupnom trzistu vec o ucescu kompanije na trzistu i njenom gubitku na trzistu danske. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Kao sto rekoh ne znam da li ti fali inteligencije ili postovanja da razumes sta sam pisao. Mislim da sam jasno pisao o telenoru na trzistu danske. Ako nisi sposobna da razumes nije moj problem. Mislim da je jasno da ne pricam o ukupnom trzistu vec o ucescu kompanije na trzistu i njenom gubitku na trzistu danske. Као што рекох ја пратим више од тебе, верујем да ниси прочитао данашњу анализу: Телекомуникациона индустрија пред колапсом 17/9 2013 http://www.strandreports.com/sw5671.asp Способна сам да разумем да си написао да је изгубило тржиште Данске, а тржиште Србије није. Други пут буди јаснији и напиши: Теленор је изгубио на тржишту данске. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука