Crveni Baron Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Svaki zanat se kali. Ti si vala iskalio glupost .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ti si vala iskalio glupost .... Hvala. Cenim tvoje iskreno misljenje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ne diskutuje mi se o irelevatnim glupostima koje nisu teme razgovora. Posto ti to precesto radis, kada nemas sta da kazes o onome sto pricamo ti krenes da lupetas o nekim tamo irelevantnim glupostima i da se rasipas nekim znanjima nevezanim za ono o cemu pricamo. Наброји ми 100 најјачих фирми у Србији. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Наброји ми 100 најјачих фирми у Србији. A ti meni nabroj imena svih strumfova. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 NLCPH otpusti jednog radnika od dva (onog manje efikasnog) Ти би га дестимулирао Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ne nisam, pokusao sam da ti objasnim nesto na jednom slikovitom primeru... sto ocigledno nisi sposobna da shvatis... ne znam dal ti fali pameti ili jednostavno nemas postovanja prema sagovornicima pa ni ne razmisljas o onome sto ti pisu - ali svakako ti nesto fali. Ti kada otvoris svoju firmu, budi dobra dusa i nemoj nikad nikom da das otkaz. A dotle, nastavi da sedis na stolici i pricas po forumu o ljudima koji svaki dan rade, zaradjuju, stvaraju i zaposljavaju druge ljude. Не, ја сам говорила о отказу, а ти од дестимулацији и кажњавању. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Hvala. Cenim tvoje iskreno misljenje. Nema na cemu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Не, ја сам говорила о отказу, а ти од дестимулацији. Не л... Ma kakav otkaz, samo "zaposlis" volontere i pevaj ... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Теленор 183 запослених данаца у Теленору биће отпуштено у току 2013. Разлог отпуштања је жестока конкуренција на данском тржишту телекомуникација. "Нажалост, морамо се поздравити са добрим колегама" (13. marts 2013) http://www.version2.dk/artikel/telenor-fyrer-138-danske-medarbejdere-51028 63 запослена од око 1.150 запослених у Теленор у Алборгу добило је обавештење да више немају посао http://www.nordjyske.dk/nyheder/telenor-fyrer-63-ansatte-i-aalborg/ee7bb7ae-2a14-4f4b-8179-43b39354fbc5/4/1513 Тужна порука 300 отпуштених у Теленору у Данској. Саопштење долази као шок због интензивне конкуренције на тржишту где је рат цена и пад зараде значајан за организацију. Очекивали смо заправо смањење запослених (15. marts 2013) http://www.computerworld.dk/art/225288/analytiker-derfor-boer-telenor-fyre-mange-flere-ansatte 251 запослених у компанији Теленор добило отказ http://www.computerworld.dk/art/16787/telenor-fyrer-251 "Тако је Теленор отпустио 1.500 запослених у току године" --- Запитајте се. "Рат цена" значи да купци добијају јефтинији производ. То је поента економског напретка. Фирма која не успева да ради ефикасно пропада, отварају се нове итд. Као што су се затвориле фабрике писаћих машина, а отвориле фабрике компјутера. Свима боље. Шта има ту да се "запитамо"? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ne nisam, pokusao sam da ti objasnim nesto na jednom slikovitom primeru... sto ocigledno nisi sposobna da shvatis... ne znam dal ti fali pameti ili jednostavno nemas postovanja prema sagovornicima pa ni ne razmisljas o onome sto ti pisu - ali svakako ti nesto fali. Ti kada otvoris svoju firmu, budi dobra dusa i nemoj nikad nikom da das otkaz. A dotle, nastavi da sedis na stolici i pricas po forumu o ljudima koji svaki dan rade, zaradjuju, stvaraju i zaposljavaju druge ljude. Амин! Стварно има сморова којима је једини циљ овде да досађују. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Моја пријатељица, жена од неких 50 година, има своју агенцију за запошљавање. Кад је ударила криза, тамо 2009-е је целе године радила скоро без икакве зараде. Иначе је доста имућна, није јој неопходно. Ја је питам - па што радиш кад ништа не зарађујеш? А она каже "А, не смем да се опустим. Сад радим још више да останем `оштра` (sharp)." Одржава контакте, успоставља нове, шири пословну мрежу, искуство - све је то капитал. Већ следеће године је то дебело наплатила. Тако они размишљају. И зато су најбогатији народ на свету. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Моја пријатељица, жена од неких 50 година, има своју агенцију за запошљавање. Кад је ударила криза, тамо 2009-е је целе године радила скоро без икакве зараде. Иначе је доста имућна, није јој неопходно. Ја је питам - па што радиш кад ништа не зарађујеш? А она каже "А, не смем да се опустим. Сад радим још више да останем `оштра` (sharp)." Одржава контакте, успоставља нове, шири пословну мрежу, искуство - све је то капитал. Тако они размишљају. И зато су најбогатији народ на свету. Бла-бла-бла . Смор! Амин! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 A dotle, nastavi da sedis na stolici i pricas po forumu o ljudima koji svaki dan rade, zaradjuju, stvaraju i zaposljavaju druge ljude. A u koju kategoriju ti spadas? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Бла-бла-бла . Смор! Амин! Шта ли ти дуваш човече... :.mislise. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Моја пријатељица, жена од неких 50 година, има своју агенцију за запошљавање. Кад је ударила криза, тамо 2009-е је целе године радила скоро без икакве зараде. Иначе је доста имућна, није јој неопходно. Ја је питам - па што радиш кад ништа не зарађујеш? А она каже "А, не смем да се опустим. Сад радим још више да останем `оштра` (sharp)." Одржава контакте, успоставља нове, шири пословну мрежу, искуство - све је то капитал. Већ следеће године је то дебело наплатила. Тако они размишљају. И зато су најбогатији народ на свету. Jeste samo sto ona radi za sebe ....jel imala nekog volontera pride? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука