Solomon Kane Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Touché! Шта ћу кад је људина. Добровољац у ратовима, мајсторчина у миру. Да, наравно, верујем ти...нек је жив и здрав. Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 У праву си, мислим да се ипак каже ни са чим. Хвала! Па, да, написао си ни са чим ако му му не набациш неки послић где може зарадити 50-100 евра за два дана посла. Чекамо да видимо које ће се од ова два десити. Чекамо три месеца. Данас је 15-09-2013. Тачно је 01:31. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Па, да, написао си ни са чим ако му му не набациш неки послић где може зарадити 50-100 евра за два дана посла. Чекамо да видимо које ће се од ова два десити. Чекамо три месеца. Данас је 15-09-2013. Тачно је 01:31. Нек се јави одмах ако хоће. Можеш и ти, пошаљи пп, па се договарамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Нек се јави одмах ако хоће. Можеш и ти, пошаљи пп, па се договарамо. Ништа пп, овде пишемо, да може свако да прочита. Причамо о поштеној заради, послу, не о "трговини наркотицима". Чекамо. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Plan nacista je bio potpuno istrebljenje određenih etničkih grupacija (Poljaka, Jevreja, Roma..), delimično istrebljenje i delimično porobljavanje drugih (Rusa, Belorusa, Ukrajinaca...). Einsatzgruppen su već streljale blizu 2 miliona civila (najviše žena i dece) u istočnoj Evropi do polovine 1941, pre nego što je i položen prvi kamen temeljac prvog koncentracionog logora u Evropi; pre Aušvica, Mathauzena, Jasenovca... Dalji je plan bio da se potpuno uništi bilo kakav spomenik slovenske kulture u istočnoj Evropi. Ovo su potpuno sproveli rušenjem do temelja Varšave, koja je jedva obnovljena posle 2. sv. rata po predratnim nacrtima. Plan je bio da posle zauzimanja Moskve taj grad sruše do temelja. Hitlerovo naređenje za Sankt Peterburg (tadašnji Lenjingrad) je da grad ima da bude srušen do temelja i stanovništvo u njemu zbrisano sa lica zemlje, bez prihvatanja ikakve predaje grada. U Belorusiji su uništili 90% naselja i ubili blizu 30% ukupne populacije. Za 6 godina nacisti su ubili ili direktno uzrokovali smrt preko milion dece u Evropi. Tako da bi bilo lepo da se malo uzima karakter neke ideologije i njenih zločina (a pogotovu neostvarenih planova) kada se vrši upoređivanje. Па да, треба узети у обзир. Нацисти су хтели да истребе одређене групе, комуњаре нису правили разлику. Таманили су све од реда. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ја сам овде, код њега, и делимо исту муку, за разлику од тебе, и хоћу да помогнем. Не само њему, него свакоме ко то жели. Јер желим да ово друштво крене напред. И не треба да мења мишљење због сто евра, него зато да би се подигао из те учмалости у које су га политичари и ово наше покварено друштво гурнули. Ако се буде само бунио и тражио већу плату и нека права, неће далеко стићи и пашће још ниже. Ја ово најискреније мислим и заиста му желим добро. А упоран сам у томе, јер сам и ја исто тако очајавао и знам како је. U stanju sam da vodim tri maloprodajna objekta i garantujem posle dva 3mesecna plana 30 % vise profita tj. ciste zarade. A za koga? Kad zatrazim da mi ekipa ima bolju platu vise privilegija i stimulacije naidjem na migavac u oku tipa tjuti uzivaj oni su potrosna roba. Inace stvarno nisam siromasan ali imam taj mentalitet jednog slovenca koji postuje svoj rad i ljude sa kojima igra utakmicu na trzistu , jer sam tako vaspitan i naucen. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 U stanju sam da vodim tri maloprodajna objekta i garantujem posle dva 3mesecna plana 30 % vise profita tj. ciste zarade. A za koga? па лепо даш мени и решен проблем Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 па лепо даш мени и решен проблем Davao sam mislio sam da odlazi u obrtni kapital kad ono .... ivan. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Па да, треба узети у обзир. Нацисти су хтели да истребе одређене групе, комуњаре нису правили разлику. Таманили су све од реда. Zbog toga su verovatnio komunisti ubili vise ljudi od nacista. narocito dece. Nisu birali, nacisti su ipak vodili racuna koga ce a koga nece ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Samo, mi nismo car. Mi nemamo pravo na tribut, nego svoj novac moramo nekako da zaradimo. Ne kontam? Koje pravo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Нећете још дуго. ? To se neke promene spremaju? Zašto meni niko nije rekao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Dusha ce mu kod tece jer niko osim njega pomocne radnike ne placa vise od 25 evra. A porez ce zato morati da plate oni vredni obrazovani uctivi ljubazni koje toliko brani i bori se za njihovih 29% jer njegov teca nece da plati ono sto mu je drzava omogucila. Besplatno skolstvo naprimer. Ček, ček malo: država finansira školstvo iz budžeta, a budžet se puni - kako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 @, @@Crveni Baron, Imam za vas jedan odličan poslovni predlog, može? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 @, @@Crveni Baron, Imam za vas jedan odličan poslovni predlog, može? Predlog nista ne kosta. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Predlog nista ne kosta. Za početak, daš mi 50% od svoje plate. Može? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука