Odahviing Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Nije bitno, ali je malo glupo da se o nekim stvarima raspravljas sa ljudima koji jedva da imaju osnovnu skolu. E pa sad, npr ja sam 70%, ako ne i više naučio van škole, recimo ono što me zanima i za šta se školujem (programiranje odprilike), sam sigurno preko 95% znanja stekao iz raznih knjiga, tekstualni i video tutorijala, nego li iz škole, a završio sam srednju koja je itekako imala veze sa programiranjem i sad idem na fakultet gde studiram računarstvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Nije bitno, ali je malo glupo da se o nekim stvarima raspravljas sa ljudima koji jedva da imaju osnovnu skolu. A na kojoj si ti to skoli naucio da je Staljin ubio 60 miliona a Hitler "samo" 20? Megatrejd univerzitet ili si studirao sa Predsednikom Nikolicem? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Нисам разумео ово са шанком и чувањем... :.mislise. Мада верованто и нема везе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 За нешто је потребна школа (мада све више сумњам у ту институцију), за нешто није. Ово су животне ствари и сви ми живимо заједно овде и утичемо једни на друге без обзира на степен формалног образовања. Тако да са свима вреди и морамо причати. И свако може, ако хоће, да схвати и научи оно што је овде суштина. Са друге стране, колико имаш доктора економије који не капирају неке основне ствари? Школовани људи ову земљу одводе у пропаст. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 A na kojoj si ti to skoli naucio da je Staljin ubio 60 miliona a Hitler "samo" 20? Megatrejd univerzitet ili si studirao sa Predsednikom Nikolicem? Evo šta sam na brzinu našao, mada ne mora da bude tačno, ali ono Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 @@Милан М., "The world has been messed up by the smart people". Walter E. Williams Милан М. and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ma svasta nesto imam od nje. Ја имам само основну школу завршену, нисам уписала средњу... Доста ми помаже знање из првог разреда основне. Volim_Sina_Bozjeg and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Нема везе то, никога не треба да ценимо по томе колико је година провео седећи на дрвеној клупи. Већина тога је и овако губљење времена. Покажи ти мени да желиш да размишљаш и учиш - и имаш поштовање. Филозоф је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Evo šta sam na brzinu našao, mada ne mora da bude tačno, ali ono Uh, ovi su skratili Staljina za 40 milona... Sada nisam vise siguran da li su podaci sa Vukajlije tacni ili ovi tvoji ... :.mislise. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ко да је битно... Чињеница је да су све то крволочни људождери и да неке велике разлике међу њима нема. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Although not everyone who was swept up in the aforementioned events died from unnatural causes, Medvedev’s 20 million non-combatant deaths estimate is likely a conservative guess. Indeed, Aleksandr Solzhenitsyn, the literary giant who wrote harrowingly about the Soviet gulag system, claimed the true number of Stalin’s victims might have been as high as 60 million. Most other estimates from reputed scholars and historians tend to range from between 20 and 60 million. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ко да је битно... Чињеница је да су све то крволочни људождери и да неке велике разлике међу њима нема. Ma sad i mene zanima koliko je ko ubio nevezano za temu, znam da je ovaj Kinez pobio najviše u to sam siguran, i pretpostavljam da je Staljin pobio više od Hitlera, to sam više puta čuo/pročitao. Edit: Možda bi mogli temu da otvorimo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Јако, јако безобразно. Не аминује моје постове да бих му прехрањивала породицу као што то ради твој ујак, већ да има своје, да зарађује свој хлеб. Ти му нудиш посао на црно ти си газда, бог, цар, краљ, паметан, он треба да је беда која мора мењати своје мишљење за 50 или 100 евра. Трговина људима. Ја сам овде, код њега, и делимо исту муку, за разлику од тебе, и хоћу да помогнем. Не само њему, него свакоме ко то жели. Јер желим да ово друштво крене напред. И не треба да мења мишљење због сто евра, него зато да би се подигао из те учмалости у које су га политичари и ово наше покварено друштво гурнули. Ако се буде само бунио и тражио већу плату и нека права, неће далеко стићи и пашће још ниже. Ја ово најискреније мислим и заиста му желим добро. А упоран сам у томе, јер сам и ја исто тако очајавао и знам како је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ma sad i mene zanima koliko je ko ubio nevezano za temu, znam da je ovaj Kinez pobio najviše u to sam siguran, i pretpostavljam da je Staljin pobio više od Hitlera, to sam više puta čuo/pročitao. Па не може то да се преброји... Умре милион људи од глади они кажу - "то нису жртве комунизма", а у ствари јесу. Јер истовремено у САД или Немачкој није нико умро од глади. Ти људи су умрли због комунизма. Исто као и многи други који су умрли од болести које би негде у нормалном свету биле излечене. А да не причамо да су и они који нису убијени живели у нељудским условима и крајњој беди... "Смрт једне особе је трагедија, смрт хиљада је само статистика." Ј. Стаљин ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Nije bitno, ali je malo glupo da se o nekim stvarima raspravljas sa ljudima koji jedva da imaju osnovnu skolu. Tako je, ne o nekim, nego o mnogim stvarima. Taj sto nema skole je u prednosti naspram nekih koji misle da su popili svo znanje sveta, koje i nije upotrebljivo znanje, a to "znanje" cesto vodi u neznanje... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука