Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Indijanci su mucenici. A to je povezano sa temom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Znas kao, ima jedna knjiga "Crna knjiga komunizma" u kojoj su navedeni neki podaci o zrtvama. U njoj se ova budalastina koju prenose ovde po forumu od 60 milona zrtava u SSSR-u svodi na 20 milona. Koji su itekako diskutabilni. Dalje, u 60 milona zrtava u Kuni ubrojali su supci i 30 milona mrtvih zbog gladi 1959 godine. Itd ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ovo su "cinjenice" koje izlaze iz nacisticke kuhinje ... a ti kako hoces, biraj corbu koju ces da srces ... Све бројке узимам са резервом, искрено верујем да су све до једне претеране... Али ако је сам Стаљин говорио о 12 до 15 милиона убијених током 30их, не знам да ли ишта друго више треба да се додаје... Непорецив је ожиљак на руском народу од црвеног терора. За Кинезе искрено не знам ништа, па не могу да причам. Које су твоје бројке? Не мислим на тачне износе наравно, али отприлике шта замераш оним подацима? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Какве везе има "нацистичка кухиња" са чињеницом са су комунисти побили толико и толико људи? Не, него ти негираш комуњарске злочине. Procitaj predhodni post... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 А каубојци носе шешире... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Kad smo vec kod poreza Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Znas kao, ima jedna knjiga "Crna knjiga komunisma" u kojoj su navedeni neki podaci o zrtvama. U njoj se ova budalastina koju prenose ovde po forumu od 60 milona zrtava u SSSR-u svodi na 20 milona. Koji su itekako diskutabilni. Dalje, u 60 milona zrtava u Kuni ubrojali su supci i 30 milona mrtvih zbog gladi 1959 godine. Itd ... A sto da ih ne ubroje? Nisu zrtve samo oni koji su od rezima dobili metak u celo vec i one koje je delanje tog rezima ubilo Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Не треба да идеш са теме, ти се питаш у држави у којој живиш, не пита се Stive, Dragi, nlcph, они који живе ван земље Србије и плаћају порез негде другде. У Америци не живи више од 31.000 данаца (бројка из 2000). Сигурно се пола њих вратило од тада. Ali ja opste ne shvatam o kakvoj VREDNOSTI coveka ova moja braca pishu?? U snalazenju mozes misliti? Inace omiljena recenica tih snalazljivih imucnijih ljudi je ako nekome ne zakines neces ni imati. tj. ako si posten vredan marljiv nije nuzno ni visoko obrazovan moras malo i da lupas cvrge. Sad kad pocnu da se uskladjuju zakoni sa EU e tu ce biti rupetina na svakom pravnom tumacenju. Zbog snalazljivih naravno. Dinastije... A covek? ti im napises primer iz danske kako je produktivnost uvecana zbog osecaja pripadnosti radnika prema firmi i kontra a oni te toboz ne shvataju koji si termin primenila i diskvalifikuju tebe koja si ocigledno obrazovanija i razgledanija. I? strpljenje? mjock... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ни из другог покушаја ниси успео? Ево, сад ћу ти цитирати самог себе, само да видиш колико си дрзак у свом немару: На потпуно исти начин грешиш и у свему осталом. Не читаш, не питаш, не трудиш се да научиш и промениш своје размишљање, а брзоплет си да осудиш и да мислиш да неко теби нешто дугује. Жао ми је, али некад је потребно човеку сасећи у лице уз грубље речи да би се опаметио. Ја теби, брате, заиста желим све најбоље и ако промениш тај став ту сам да ти помогнем, ако ничим другим онда бар саветом. А могу некад и да ти набацим неки послић где можеш зарадити 50-100 евра за два дана посла, ако будеш хтео да учиш. А ти аминуј данкињине постове и слажи се са њом. Она ће ти сигурно помоћи у животу... Aha vidim gde je greska izvinjavam se. Mogao si lepo da stavis da je ujak direktor firme ovde se jako brzo misli i pise nisi dobronameran. Sad je sve ok nije problem izvinjavam se jos jednom. Тања1 and Милан М. је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Све бројке узимам са резервом, искрено верујем да су све до једне претеране... Али ако је сам Стаљин говорио о 12 до 15 милиона убијених током 30их, не знам да ли ишта друго више треба да се додаје... Непорецив је ожиљак на руском народу од црвеног терора. За Кинезе искрено не знам ништа, па не могу да причам. Које су твоје бројке? Не мислим на тачне износе наравно, али отприлике шта замераш оним подацима? Све бројке узимам са резервом, искрено верујем да су све до једне претеране... Али ако је сам Стаљин говорио о 12 до 15 милиона убијених током 30их, не знам да ли ишта друго више треба да се додаје... Непорецив је ожиљак на руском народу од црвеног терора. За Кинезе искрено не знам ништа, па не могу да причам. Које су твоје бројке? Не мислим на тачне износе наравно, али отприлике шта замераш оним подацима? po naj gorim procenama po komuniste u SSSR-u je bilo 20 milona mrtvih. Ali nisu svi bili zrtve komunistickog terora. Pored toga sto je i ovaj broj preteran prema ozbiljnim istoruiocarima. O kini takodje sam vec napisao, mozes da prepolovis zrtve od onih 60 , kao zrtve rezima. A i tih 30 su preterani i diskutabilni. Ali nacisticke zrtve su oko 60 milona. Sto jevreja, sto rusa, sto nemaca, sto ostalih ... Ali nacisticka propaganda pokusava da nekako sve te zrtve ili barem vecinu prebaci na pogresnu adresu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 А ти аминуј данкињине постове и слажи се са њом. Она ће ти сигурно помоћи у животу... Јако, јако безобразно. Не аминује моје постове да бих му прехрањивала породицу као што то ради твој ујак, већ да има своје, да зарађује свој хлеб. Ти му нудиш посао на црно ти си газда, бог, цар, краљ, паметан, он треба да је беда која мора мењати своје мишљење за 50 или 100 евра. Трговина људима. Volim_Sina_Bozjeg and nana је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 A sto da ih ne ubroje? Nisu zrtve samo oni koji su od rezima dobili metak u celo vec i one koje je delanje tog rezima ubilo pa onda budi toliko posten pa ubroj u zrtve liberalizma i kapitalizma sve zrtve ratova koje su vodili britanije, francuska, nemacka, austrija, spanije, SAD... I Hitler tu ubroj jer je nije bio komunista ... hajde, digitron u ruke pa da vidimo gde smece vise smrdi ... Ne zaboravi lov crnaca po Africi .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Volim_Sina_Bozjeg, on 14 Sept 2013 - 23:14, каже: Indijanci su mucenici. A to je povezano sa temom? Ма нееееее....он то онако успут Volim_Sina_Bozjeg, Тања1 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 I nikako nemoj zaboraviti 60 milona iz prvog svetskog rata kada su kapitalisticki supci ratovali ...komunista nigde nije bilo ... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Raduje me duhovnost u ovakvim temama. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука