Jump to content

Промоција најмлађих потпоручника ВС - 14. септембар 2013. године

Препоручена порука

Kako li je bilo onim devojkama u onim stiklicama da marsiraju?

Loše u svakom slučaju.Ali vojni poziv lak,mada bez obzira na to ne mogu a da ne primetim dve stvari;da one lepotice odlicno gaze strojevi korak i da apsolutno bez veze izgleda kad u salonskim cipelama marširaš.

Možda bi trebalo osmisliti neki elegantniji ili prigodniji marš za ženske pripadnice Vojske Srbije.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Slazem se za neke druge cipelice za devojcice vojnike :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

NIje al probaj da marsiras pa da vidis kako posle ne osecas stopala :D

Problematican je ovaj deo ispod prstiju. Mnogo su stedeli na materijalu jer je tanji. I kad zgazis na njega jako i nekoliko puta, zna da boliiiiiiiiiiiiiiii

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Е, Милане, да ли знаш можда где се и да ли се могу купити војне топографске карте (или нешто слично) наше земље или неких (планинских) делова?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Е, Милане, да ли знаш можда где се и да ли се могу купити војне топографске карте (или нешто слично) наше земље или неких (планинских) делова?

Овде

Ценовник

Подели на овим сајтовима

E odusevili me gardisti sa onom vezbom (nisam zapatila strucan naziv) gde im sef (onaj sa sabljom je sef, zar ne? ) prolazi dok oni okrecu one puske sa nozevima na vrhu.

Mora da ima puno poverenje u njih kad je smeo da prodje onako ili su im odlicne plate :D

Подели на овим сајтовима

Unapred se izvinjavam sto ne znam cinove i terminologiju :D

Подели на овим сајтовима

E odusevili me gardisti sa onom vezbom (nisam zapatila strucan naziv) gde im sef (onaj sa sabljom je sef, zar ne? ) prolazi dok oni okrecu one puske sa nozevima na vrhu.

Mora da ima puno poverenje u njih kad je smeo da prodje onako ili su im odlicne plate :D

Danski dril :)

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Ма супер си ти то објаснила :good2:

Pa ja to zbog zenskog sveta na forumu :D

(ako uopste prate ovu temu :D )

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...