Таша Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Баш тај рад. Објаснила си. А не знам како сам заборавио да напоменем слике у клозету или испред "смешних" кола попут Заставиних. Дете од цирка 16 година се напуца, напући уста, утегне се, и онда мисли да је ужасно занимљиво сликати се у клозету или исмевати некога због тога што нема пара за нека добра (страна и нова) кола. Тачно почетак развијања девијације. Аферим! Nije tolika tragedija kada to rade deca, nesreca je kada to rade njihovi roditelji ... samo su oni malo iskustveniji pa biraju scenografiju i lokalitete za foto session a po potrebi angazuju i profi fotografe onako "iz zezanja" ne iz bolesti i to opake ! Al' dobro raznih nas ima, sto bi rek'o Djole "ludnica je kanda otključana širom ostala ..." RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Из позиције будућег диктатора. Укинућу администраторе, ограничаваће ме. Само полако... моје време само што није дошло... 29dz8zk tanning RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Zna li neko mogu li da se na FB blokiraju sve igrice odjednom da ne mogu ni za jednu da posalju zahtev? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 не, ал можеш људе понаособ да блокираш први пут кад ти пошаљу захтев за апликацију ... не мислим профил да им блокираш, већ да примиш захтев за било коју игрицу од њих. ја блокирам прво апликацију, па онда и сваки наредни захтев од човека ... мислим да се једном месечно неко зезне да ми пошаље и после не бринем клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ене... а ја Медо баш 'тео да ти пошаљем нов аватар... ... да не саблажњаваш људе више сотим. Вид' как'о је, шта ти је то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ене... а ја Медо баш 'тео да ти пошаљем нов аватар... ... да не саблажњаваш људе више сотим. Вид' как'о је, шта ти је то? баш ти хвала за тог кољача тимотијевића ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338423480' post='649314] баш ти хвала за тог кољача тимотијевића ... Мислим да је то ипак Танасије Узуновић. Баш сам вечерас, овде, на форуму, прочитао његов интервју, Лепи Сића је оставио линк. Можда ти буде занимљив. Та улога, рецимо, није поменута. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Tanasije Uzunovic u seriji Poslednji cin poznat kao Japan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Мислим да је то ипак Танасије Узуновић. Баш сам вечерас, овде, на форуму, прочитао његов интервју, Лепи Сића је оставио линк. Можда ти буде занимљив. Та улога, рецимо, није поменута. то је улога његова, тимотијевић звани јапан, онај кољач пламтећих очију од жара крви што не може да се суздржи да не закоље ... погледај филм. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hRMeTcfEcXc#t=109s[/CODE] клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338424981' post='649336] то је улога његова, тимотијевић звани јапан, онај кољач пламтећих очију од жара крви што не може да се суздржи да не закоље ... погледај филм. Брате, ај' ти мало мање гледај те филмове, макар партизанске. Види шта ти пишеш овде: "онај кољач пламтећих очију од жара крви што не може да се суздржи да не закоље". Јел теби добро? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Брате, ај' ти мало мање гледај те филмове, макар партизанске. Види шта ти пишеш овде: "онај кољач пламтећих очију од жара крви што не може да се суздржи да не закоље". Јел теби добро? слеп ли си, или ниси ни ископирао линк да погледаш? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Брате, ај' ти мало мање гледај те филмове, макар партизанске. Види шта ти пишеш овде: "онај кољач пламтећих очију од жара крви што не може да се суздржи да не закоље". Јел теби добро? Taman posla čovječe! Ja i Medo imamo preča posla nego da gledamo nekakve tamo filmove partizanske. Evo smo ga tu ja i Medenica zajedno na slici, tako vidiš da da nam je po filmovima tim nekim partizanskim ravno do mora, imamo mi ljepšu zabavu, jel de Medo, hahahaha! Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338425935' post='649348] слеп ли си, или ниси ни ископирао линк да погледаш? Господине Милане, можда не би било лоше да пређемо на Ви. Макар због овог "слеп ли си" што сте написали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Господине Милане, можда не би било лоше да пређемо на Ви. Макар због овог "слеп ли си" што сте написали. како оћеш, само немој мени да тражиш да ти персирам клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Taman posla čovječe! Ja i Medo imamo preča posla nego da gledamo nekakve filmove partizanske, evo, smo ga tu ja i Medenica zajedno na slici, tako vidiš da da nam je po filmovima tim nekim partizanskim ravno do mora, imamo mi ljepšu zabavu, jel de Medo, hahahaha! гледо ја и партизанске филмове, ал никад нисам заборавио ко је српко меденица клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука