malaMaia Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ma nesto je bio predugacak edit: Moram da izbrisem link... Ako neko bude hteo saljem na pp bliss jeeee Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Jos kad bi se prijatelji javili da znam ko je ko bilo bi extra Hristos vaskrse Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 malaMaia Bas si simpaticna na onoj slici u vocnjaku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ma nesto je bio predugacak bliss jeeee edit: Moram da izbrisem link... Ako neko bude hteo saljem na pp bliss jeeee Sto vec su te saleteli udvaraci sa zru? bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 malaMaia Bas si simpaticna na onoj slici u vocnjaku Hm, brala maline bliss jeeee algabacaju zru A ti si? Sto vec su te saleteli udvaraci sa algabacaju? bliss jeeee Dodala neke i ne znam bre ko je ko... bliss jeeee Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 malaMaia Bas si simpaticna na onoj slici u vocnjaku Hm, brala maline bliss jeeee algabacaju zru A ti si? Sto vec su te saleteli udvaraci sa algabacaju? bliss jeeee Dodala neke i ne znam bre ko je ko... bliss jeeee Recicu ti privatnom porukom necu da otkrivam identitet sa fejsa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ako ako bliss jeeee Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 malaMaia Bas si simpaticna na onoj slici u vocnjaku Hm, brala maline bliss jeeee algabacaju algabacaju A ti si? Sto vec su te saleteli udvaraci sa u-eshatonu? bliss jeeee Dodala neke i ne znam bre ko je ko... bliss jeeee Recicu ti privatnom porukom necu da otkrivam identitet sa fejsa Da nisi u ratu sa ateistima sada bi ti bilo lakse. zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 malaMaia Bas si simpaticna na onoj slici u vocnjaku Hm, brala maline bliss jeeee algabacaju algabacaju A ti si? Sto vec su te saleteli udvaraci sa u-eshatonu? bliss jeeee Dodala neke i ne znam bre ko je ko... bliss jeeee Recicu ti privatnom porukom necu da otkrivam identitet sa fejsa Da nisi u ratu sa ateistima sada bi ti bilo lakse. zru Tacno a i ne otkriva se profil tek tako. Ja naiso na jedan i mislio ovo je sigurno Aquilio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ма имам http://www.facebook.com/dragan.jasic ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Imam i ja http://www.facebook.com/Tvitika Koj oće nek' me vika za prijatelja dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Званични профил нашег форума: http://www.facebook.com/zruportal Додајте нас међ' пријатеље dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ja sam poslala zahtev. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Inace kad smo vec kod fejsbuka interesuje me ko stoji iza profila Pravoslavlje Dijalog Ljubavi? Sa njim sam bas imao konverzaciju nekad dobru nekad onako a ne znam koje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Imam i ja jedno pitanje. Ko mi je malopre poslao zahtev? Pod kojim nick-om je ovde (ne mislim na malumaju). dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука