Jump to content

Iguman Sava Janjić čestitao kosovskoj reprezentativki na medalji!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kosovo vise nije Srbija i ne razumem sta tu ljudima nije jasno?!

Kosmet ce uvek biti deo Srbije (i to nije samo pitanje carinika,tablica ili ne znam cega). I ja sam na strani stava mog sinoda i sabora,a ti?

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Одговори 192
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Kosovo vise nije Srbija i ne razumem sta tu ljudima nije jasno?!

Pod broj jedan,nije Kosovo,vec KiM.Drugo,Kosovo i Metohija su neotudjivi deo Srbije,i svako ko misli drugacije je neprijatelj republike Srbije.

Ti si decko samo los Srbin,odrices se svog identita,svoje istorije....al to valjda iz kuce polazi,kakvi su ti preci-takav si i ti.

Подели на овим сајтовима

Pod broj jedan,nije Kosovo,vec KiM.Drugo,Kosovo i Metohija su neotudjivi deo Srbije,i svako ko misli drugacije je neprijatelj republike Srbije.

Ti si decko samo los Srbin,odrices se svog identita,svoje istorije....al to valjda iz kuce polazi,kakvi su ti preci-takav si i ti.

Kakav si ti dijagnosticar,svaka ti cast. ;)

Подели на овим сајтовима

Овакве теме баш никако не помажу браћи на Косову и Метохији, већ само малим сујетама која дозвољавају себи да коментаришу оца Саву. Занимљиво, баш браните Србију на интернету. Лепота. Можда ћемо да постанемо прваци света у интернету. 

Нека постављач објасни разлог постављања теме која се темељи на сензационалистички писаној вести, која је класична пецаљка за супер Србе... који само свој мозак проглашавају за еталон радне температуре. 

Све у свему - бескорисно. Не само да заслужује катанац, него и рисајкл бин.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Dobronamerno pitam,da li ovo zaista vodi negde gde ne treba? Cemu ovakvi uzastopni izlivi oca Save prema svemu sto ima neki odraz "Kosovo" ? 

Za neupucene cesti su ovakvi primeri onoga sto otac Sava pise na twitteru,cesto se istice to Kosovo koje malo bode u oci svim ljudima. 

Mislim da je otac Sava i clan foruma,zaista bi voleo da znam zasto konstantno ovakve stvari...

Mozda zato sto se brine za spasenje ljudi a ne za terotorijalni integritet i suverenitet drzave. Moje misljenje...

I ja devojci cestitam medalju, ali ne "Kosovu" vec lichno njoj. Jer "Kosovo" za mene ne postoji. 

Ima on pravo to da bude, ako on hoce da kim ne bude deo Srbije ima to pravo da misli, i nije nikakav izdajnik to je politicko misljenje.  Za Srbiju je najlosije nazivati neistomisljenike izdajnicima i vredjati ih.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Овакве теме баш никако не помажу браћи на Косову и Метохији, већ само малим сујетама која дозвољавају себи да коментаришу оца Саву. Занимљиво, баш браните Србију на интернету. Лепота. Можда ћемо да постанемо прваци света у интернету. 

Нека постављач објасни разлог постављања теме која се темељи на сензационалистички писаној вести, која је класична пецаљка за супер Србе... који само свој мозак проглашавају за еталон радне температуре. 

Све у свему - бескорисно. Не само да заслужује катанац, него и рисајкл бин.

O.Sava sam pise na tviteru ovo sto je izneto u tekstu,dakle nikakve senzacionalisticke vesti,samo prenos sta o.Sava pise i to javno.

Nije rekla kazala,nije cuo sam u busu i sl. U tekstu se cak ovo vise spominje kao nesto pozitivno. Tako da bi morali objasniti na cemu gradite stav u vasoj poruci,on mi zaista nije jasan.

Da li ce Srbima biti bolje kad pocnu da Kosmet posmatraju kao Kosovo i kad budu postali "realisticni" ? 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Na zalost nemas ti pojma sta radi otac Sava,verujem da sutra i kad Visoki Decani budi proglasavani za Kosovski manastir,tj svetinju da ce i tad biti slepaca koji ce u tome videti interes republike Srbije.Hvala,i dovidjenja  na temi.

Ja ne znam sta je tebi pa umisljas stvari.. Visoki Decani "kosovski" manastir... "vojni savez sa Rusijom" :nezavisnost vojvodine" ima li josh neka fantazija da ti padne na pamet? 

I da Kosovo dobije punu nezavisnost, Visoki Decani ne mogu postati "kosovksi" manastir.. isto kao sto rimski put u Srbiji nije postao "srpski put" vec je ostao "stari rimski put"

Ili Mediana u nisu nije "Ostatak Srpske palate" vec rimske.

Ti tvoji strahovi o tome kako je ceo svet upret da satre SRbiju su totalno neopravdani i van realnosti. 

Подели на овим сајтовима

Ja ne znam sta je tebi pa umisljas stvari.. Visoki Decani "kosovski" manastir... "vojni savez sa Rusijom" :nezavisnost vojvodine" ima li josh neka fantazija da ti padne na pamet? 

I da Kosovo dobije punu nezavisnost, Visoki Decani ne mogu postati "kosovksi" manastir.. isto kao sto rimski put u Srbiji nije postao "srpski put" vec je ostao "stari rimski put"

Ili Mediana u nisu nije "Ostatak Srpske palate" vec rimske.

Ti tvoji strahovi o tome kako je ceo svet upret da satre SRbiju su totalno neopravdani i van realnosti. 

Reci to onim svestenicima u Crnoj Gori koji su proterivani,kojima se zabranjuje ulaz u zemlju i koji trpe na svojoj kozi progon i slicno.

Joj bre!

Подели на овим сајтовима

Puno mi ti znas.Zaobidji me ubuduce,jer ne zelim vise da snishodim.

Radi takavih Srba,Hrvati,bosnajci,i crnogorci(uzgred svi otpali Srbi) danas prisvajaju Srpski jezik i pismo kao svoje.Pa pokusavaju raznim nacinama da prekroje Istoriju,pa tako neki smutljivci Milosa Olbilica predstavljaju kao Albanca,Hrvati SPC potkopavaju tako sto osnivaju Hrvatsku pravoslavnu crkvu(a nemoj misliti da se slicno nece raditi i na KiM)...e to se zove kradja kulturne i verske bastine.Ovo t je dovoljno da shvatis svoju mizeriju.

Подели на овим сајтовима

Верујем да је о. Сава имао најбољу намеру али мислим да је погрешио. И мислим да као монах не би требао да даје такве изјаве без благослова надлежног епископа. 

Подели на овим сајтовима

Reci to onim svestenicima u Crnoj Gori koji su proterivani,kojima se zabranjuje ulaz u zemlju i koji trpe na svojoj kozi progon i slicno.

Joj bre!

Ne znam o cemu pricas. Morao bi da me uputis. 

Puno mi ti znas.Zaobidji me ubuduce,jer ne zelim vise da snishodim.

Radi takavih Srba,Hrvati,bosnajci,i crnogorci(uzgred svi otpali Srbi) danas prisvajaju Srpski jezik i pismo kao svoje

Jezici evoluiraju iz jednog jezika nastaju novi. Ne vidim sta je tu problem. Nije Gospod sa neba poslao Srpski jezik i on je nastao iz nekih drugih jezika. I mi smo "ukrali" necije bastine. Mada to uopste nije kradja tako kulture funkcionisu vekovima u nazad. 

,Hrvati SPC potkopavaju tako sto osnivaju Hrvatsku pravoslavnu crkvu(a nemoj misliti da se slicno nece raditi i na KiM)...e to se zove kradja kulturne i verske bastine.

Nemam nista protiv postojanja HRC, sto se mene tiche to S u SPC je samo geografska lokacija moze odmah da se izbrise.

Crkva je jedna, Apostolska, Pravoslavna, a oni kojima je to S u SPC preterano bitno imaju problem sa sobom. 

Ne mozes da pokopas pravoslavnu crkvu drugom pravoslavnom crkvom. A inace hrvati ne mogu sami da "proglase' Hrc... to se zna kako nastaje.

Подели на овим сајтовима

Pa koliko je svestenika Crna gora proterala? Jel su napravili vestacku Cpc? Jel proteruju,zabranjuju svestenicima Spc boravak i rad u Crnoj gori?

I ti onda dodjes kao sta se lozite,to nije moguce,kao da nas istorija i sadasnjost ne uce dovoljno. Pritom ne kazem da ce Decani biti "Kosovska" svetinja ali znam da ce biti pokusaja.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...