Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Ova Lara licemer sto sudi drugima jer konzumiraju marihuanu i naziva ih bolesnim a konuzmiraju podjednako jaku drogu po imenu cofein.  

:1319_womens:

Ne bih da vam sudim,samo vas opominjem.... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

To ti je drugi za redom, prvi je ono da se "lecim lsdiem" sto je prijavljeno.

Pa zasto? Ja sam cuo da je LSD zdrav. Cak je u pocetku koriscen kao jek....do sezdesetih godina .... Marihuana do sada nije .... a kazes da imapozitivnih zdravstvenih efekata .... Ja imam nauku iza sebe a ti samo pretpostaqvke ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

kakav ti je stomatoloski karton?

Bolji nego tvoj krvni pritisak i nivo holestelora.

Pa zasto? Ja sam cuo da je LSD zdrav. Cak je u pocetku koriscen kao jek....do sezdesetih godina .... Marihuana do sada nije .... a kazes da imapozitivnih zdravstvenih efekata .... Ja imam nauku iza sebe a ti samo pretpostaqvke ...

Ja sam sa tobom sasvim pristojno pricao a ti samo umes da zabadas, podjebavas, vredjas na kvarno i izmedju redova.

Ne bih da vam sudim,samo vas opominjem....

Hvala na opomeni samo me zanima, ko si bre ti da mene opominjes sta cu ja da radim sa mojim zivotom?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Bolji nego tvoj krvni pritisak i nivo holestelora.

Ja sam sa tobom sasvim pristojno pricao a ti samo umes da zabadas, podjebavas, vredjas na kvarno i izmedju redova.

Hvala na opomeni samo me zanima, ko si bre ti da mene opominjes sta cu ja da radim sa mojim zivotom?

Nisam tebe pitao!

Подели на овим сајтовима

Vidim ti i tvoji ortaci ste svi zavrsili na heroinu. Dokle vise da se obrcemo oko tog mita koji je rasklinkan do kraja. Ne znam zasto mislis da si ti sposobniji od drugih pa si odupreo magiji koja te vuce ka heroinu kada popusis joint.

Dvojica su odavno na groblju. Ostali nisu. Ali ni jednog nema na groblju, a da je zrtva heroina ili necega slicog, a da nije poceo sa travom.

To ti je kao dubak za decu kada ih uce da  hodaju ...

Zbog toga je treba braniti. 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...