Vasa L. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Pa ajmo ovako ko je za zabranu prodavanja i korišćenja alkohola i cigareta? Ja sam. Cak pozdravljam i najavu iz EU da nece svako moci da pece rakiju vec samo sa sertifikatom i dozvolom. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Tema je upropastena glupim konstatacijama i pitanjima koja su potpuni offtopic... al dobro, rekao sam sve sto sam imao i jos boldovao, ko je shvatio shvatio, ko nije nece shvatiti ni ako budem pisao najvecim fontom u raznim bojama i objasnjavao ceo dan. Vidimo se na drugim temama, papa. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Tako i sve javne debate dileri istroluju. Ako vam ovo stanje odgovara onda se ne ljutite na policiju vec na vase nerazmisljanje sta bi pomoglo deci. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Nisam znala..... Ja sam ozbiljan. Ali kao sto rece cloud niko ne duva zato sto je zdravo. Ne pušim,ne pijem,ne drogiram se,što se mene tiče kafu mi ne dirajte... Na mene recimo kafa negativnije utice nego marihuana.. imam jake fizicke simptome kao sto je bol u glavi, anksioznost, suva usta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ja. Ne pušim,ne pijem,ne drogiram se,što se mene tiče kafu mi ne dirajte... ...Znate nizak mi je pritisak i te fore....,ali stvarno... 4chsmu1 Vidite valjda kako stvari funkcionišu... I delovalo je da si taj tip koji bi svet da uredjuje prema sebi. "zabranjujte sta ocete dokle god se to mene ne tice" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Sa ovim treba i zakljucati temu. Hvala. GLAVA DVADESET TREĆAKRIVIČNA DELA PROTIV ZDRAVLJA LJUDINeovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih drogaČlan 246.(1) Ko neovlašćeno proizvodi, prerađuje, prodaje ili nudi na prodaju ili ko radi prodaje kupuje, drži ili prenosi ili ko posreduje u prodaji ili kupovini ili na drugi način neovlašćeno stavlja u promet supstance ili preparate koji su proglašeni za opojne droge,kazniće se zatvorom od dve do dvanaest godina.(2) Ako je delo iz stava 1. ovog člana izvršeno od strane više lica koja su se udružila za vršenje tih dela, ili je učinilac ovog dela organizovao mrežu preprodavaca ili posrednika,učinilac će se kazniti zatvorom od pet do petnaest godina.(3) Ko neovlašćeno drži supstance ili preparate koji su proglašeni za opojne droge,kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.(4) Učinilac dela iz stava 3. ovog člana koji opojnu drogu drži radi sopstvene upotrebe može se osloboditi od kazne.(5) Učinilac dela iz st. 1. do 3. ovog člana koji otkrije od koga nabavlja opojnu drogu može se osloboditi od kazne.(6) Ko neovlašćeno pravi, nabavlja, poseduje ili daje na upotrebu opremu, materijal ili supstance za koje zna da su namenjene za proizvodnju opojnih droga,kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.(7) Opojne droge i sredstva za njihovu proizvodnju i preradu oduzeće se.Omogućavanje uživanja opojnih drogaČlan 247.(1) Ko navodi drugog na uživanje opojne droge ili mu daje opojnu drogu da je uživa on ili drugo lice ili stavi na raspolaganje prostorije radi uživanja opojne droge ili na drugi način omogućuje drugom da uživa opojnu drogu,kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.(2) Ako je delo iz stava 1. ovog člana učinjeno prema maloletnom licu ili prema više lica ili je izazvalo naročito teške posledice,učinilac će se kazniti zatvorom od dve do deset godina.(3) Opojne droge oduzeće se.Ovde mozete skinuti kompletan Krivicni Zakonik Republike Srbije : http://www.lawyer.co.yu/baza/KZ.zip Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ako vam ovo stanje odgovara onda se ne ljutite na policiju vec na vase nerazmisljanje sta bi pomoglo deci. Pomogle bi jedino sterilne igle i špricevi,da se ne zaraze siroti sidom ili hepatitom B.... Ja sam za to....jer to ima smisla. I za kampanje protiv marihuane,za tribine,za interaktivnu nastavu u školama na tu temu,za svaki oblik prevencije.... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Koliko njih znash da im se to desilo i da li mislis da je marihuana uzrok njihovog "nestajanja" il ipak nesto drugo Sve i jedan koji se navukao na heroin je poceo sa travom ili hasisom. A nemas niti jednog korisnika heroina a da nije poceo sa travom. Nema ni jednoga koji se navukao na iglu odmah bez uvertire i poduvanog jointa. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 GLAVA DVADESET TREĆAKRIVIČNA DELA PROTIV ZDRAVLJA LJUDI Odlichan zakon, ja uzmem nezdravu drogu da je konzumiram i onda da me drzava spasi od toga ona me nabije u zatvor sa pravim kriminalcima jer sam pocinio tesko krivicno delo protiv svog zdravlja pa mi je mesto medju lopovima, silovatljima, zelenasima i slichnim. Sve i jedan koji se navukao na heroin je poceo sa travom ili hasisom. A nemas niti jednog korisnika heroina a da nije poceo sa travom. Nema ni jednoga koji se navukao na iglu odmah bez uvertire i poduvanog jointa. Vidim ti i tvoji ortaci ste svi zavrsili na heroinu. Dokle vise da se obrcemo oko tog mita koji je rasklinkan do kraja. Ne znam zasto mislis da si ti sposobniji od drugih pa si odupreo magiji koja te vuce ka heroinu kada popusis joint. http://healthland.time.com/2010/10/29/marijuna-as-a-gateway-drug-the-myth-that-will-not-die/ http://www.alternet.org/story/156229/another_marijuana_myth_bites_the_dust--the_real_gateway_drug_is_alcohol http://www.rollingstone.com/culture/lists/top-10-marijuana-myths-and-facts-20120822/myth-marijuana-is-a-gateway-drug-19691231 http://www.cbsnews.com/2300-204_162-10005201-2.html oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ja sam ozbiljan. Ali kao sto rece cloud niko ne duva zato sto je zdravo. Svako ko duva nije zdrav. Ali toga nije svestan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Na mene recimo kafa negativnije utice nego marihuana.. imam jake fizicke simptome kao sto je bol u glavi, anksioznost, suva usta. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Duvas, duvas ha? Vasa L. and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Sve i jedan koji se navukao na heroin je poceo sa travom ili hasisom. A nemas niti jednog korisnika heroina a da nije poceo sa travom. Nema ni jednoga koji se navukao na iglu odmah bez uvertire i poduvanog jointa. Aj leba ti procitaj ponekad temu u koju se ukljucujes... ova cak i nije tolko dugacka. Postedeces i sebe i nas... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Duvas, duvas ha? Kada nemas argumenata okreni se bezobrazluku. A ovi fini ljudi koji ti lajkuju status za njih tek nemam komentare. Ova Lara licemer sto sudi drugima jer konzumiraju marihuanu i naziva ih bolesnim a konuzmiraju podjednako jaku drogu po imenu cofein. To i jeste glavni problem, uzivate u svom grehu a tudji osudjujete. Svako ko duva nije zdrav. Ali toga nije svestan. takodje svako ko pije kafu nije zdrav jer se drogira podjednakom drogom. A ti ne radis nista drugo nego da osudjuejs druge za njihov greh a svoj ne vidis. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Na mene recimo kafa negativnije utice nego marihuana.. imam jake fizicke simptome kao sto je bol u glavi, anksioznost, suva usta. Kakav bezobrazluk? Vidis da poznajes efekte i kafe i weeda --- i weed ti pase a kafa jok ... ...znaci .... duvas, duvas ... Mozda u tom grmu lezi zec ... sHa_sarcasticlol 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Kakav bezobrazluk? Vidis da poznajes efekte i kafe i weeda --- i weed ti pase a kafa jok ... To ti je drugi za redom, prvi je ono da se "lecim lsdiem" sto je prijavljeno. Naravno da poznajem efekte, ne pricam kao neki a da nisam iskusio ali zato znam da je stetno i da ne valja. A ne samo sto ja poznajem efekte nego sve moguce studije kazu suprotno od onoga sto ti tvrdis da je marihuana gateway drug. Ne znam sto nisu alkohol ili cigarete nego bas marihuana. Sta si se bas za marijuanu uhvaito. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука