Oglo Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Политика. То је био једноставан начин да се обрачунају са anti-war покретом 60-тих Zar nije Zvone, malo suludo ići "samo" do 60-ih. Mislim da stvar počinje znatno ranije. Šta se desilo sa industrijskom upotrebom konoplje. Zamijenio je pamuk i nafta. E sada treba dati dijagram! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Тад су почели да `апсе људе, за остало не знам... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Политика. То је био једноставан начин да се обрачунају са anti-war покретом 60-тих: Сад је то већ фирма која сама себи измишља посао. Јел могуће бре да неко стварно верује у ово? На основу чега је неко дошао до овако генијалног закључка? Јел то неки супертајни проверени извор информација, ил има и неко, било какво, реално утемељење? Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Дрога је пре свега манифестација проблема бесмисла код људи, а ту никакав закон ни забране не помажу. Једино што помаже је васпитање, љубав и помоћ. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Дрога је пре свега манифестација проблема бесмисла код људи, а ту никакав закон ни забране не помажу. Једино што помаже је васпитање, љубав и помоћ. Не помажу забране, слажем се, али тек законско дозвољавање истог (са увек присутним захтевима, базираних управо на све присутнијој тенденцији ка све либералнијем односу према постојећим нормама, разних групација за легализовање свега и свачега...ако могу други што не можемо и ми?) чини још већу штету у свету где је, на жалост, све мање љубави, васпитања и помоћи, а све више удовољавања својим слабостима...није лако решив проблем. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Misliti da znaš šta je za drugoga dobro je veoma opasna stvar Volim_Sina_Bozjeg, Милан М. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Misliti da znaš šta je za drugoga dobro je veoma opasna stvar То веома лако може бити упућено другој страни. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 To i žele, da ti sinčić ubuduće umesto džudo i džijudžice radi ovo.. https://www.facebook.com/photo.php?v=568931926482543&set=vb.249503605092045&type=2&theater Onda smeš da ga pohvališ: O kćeri, al' lepo mrdaš guzom.. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 То веома лако може бити упућено другој страни. A može i u prvom licu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Onda idi u Severnu Koreju, tamo je marihuana dozvoljena.. А и секуларна је до бола.Нема религије, сцене насиља на све стране... Прави рај за мрачног Облачића http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 kanabis je biljka koja rate kao takva, znači ne prerađuje se. Zašto bi onda bila zabranjena? Како зашто. Смањио би се профит многих људи из врха државе, а нарочито из министарства унутрашњих послова. За ракију плаћаш порез на земљу где узгајаш воће, ПДВ на шећер... а са канабисом ништа. Еееее, не може тако. Мисли мало на државу, инспекторе, полицију, затворске стражаре. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Pa ja upravo o tome govorim. Kanabis je bio bazični proizvod svake poljoprivrede, zbog svoje višestruke primjene. Pa samo treba pomislit kolike šume bi se spasile, da se umjesto drveta koristi kanabis kao nekada. Činjenica je da je konoplja izgubila bitku sa industrijalizacijom, dakle sa profitom, a simptomatično je i to, da je još jedna karakteristika konoplje na smetnji profitu. Pogodite koja. Nije u pitanju zavjera, već sasvim obični plan o zarađivanju novca. Još jednom, kako može biti biljka zabranjena zakonom? Ayla , DYNABLASTER and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 A može i u prvom licu А може и у другом лицу. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Pa ja upravo o tome govorim. Kanabis je bio bazični proizvod svake poljoprivrede, zbog svoje višestruke primjene. Pa samo treba pomislit kolike šume bi se spasile, da se umjesto drveta koristi kanabis kao nekada. Činjenica je da je konoplja izgubila bitku sa industrijalizacijom, dakle sa profitom, a simptomatično je i to, da je još jedna karakteristika konoplje na smetnji profitu. Pogodite koja. Nije u pitanju zavjera, već sasvim obični plan o zarađivanju novca. Još jednom, kako može biti biljka zabranjena zakonom? Стари људи причају да су конољу садили у башти између редова зато што штити од одређених штеточина (мислим да су ровци у питању али нисам сигуран). Мислио сам да покушам то да искористим као изговор за садњу у башти, али....тешко да би ме чика плави телетабис схватио 0110_hahaha Вутра сама расте и кад се не сади. Сеје се природно. Можеш да је покупиш са државног земљишта, осушиш и конзумираш на лицу места. Е ова градска господа нека ризикује и баца паре Ко хоће да се дрогира он ће се дрогирати без обзира на закон. Сама држава ту највише профитира и зато је и забрањена. Када би свако могао слободно да узгаја не би била толико скупа и мафијаши не би зарађивали лову. Јер ветар бесплтан. Нико га не производи и не наплаћује му царину док путује светом. Али не смем код куће у селу да направим ветрењачу за струју и слободно је користим. То је иста филозофија. Држава мора да ти узме лову. Лопови и лопови. Пљачкају те и легалним и илегалним путем. Исти људи држе и контролишу све. Oglo and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 А може и у другом лицу. Može, ali to onda nije to. U svakom slučaju represalije uvijek imaju za motiv neki interes. Koji bi interes u ovom slučaju bio? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука