Berkut Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Da. 'al sam i za jos neke legalizacije,recimo prostitutki. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Нормално. Када човек посегне за државном силом да би нешто "решио", тиме у ствари ништа не решава него само смирује своју савест. Неморал се не лечи пендреком. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Да, начелно свих, а у пракси, кад бих се ја питао не верујем ипак да бих смео да одлучим да се легализује хероин и продаје у корнер шоповима... За све остало, док ми неко не објасни разлику између алкохола и тога, и могућих штетних последица једног и другог, сматраћу да је тренутно уређење лицемерно и бесмислено. Anette је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Законски гледано стопа криминила би се у том случају највероватније смањила, али гледано егзистенцијално и духовно - морално, то би произвело још већу штету.. Koju veću štetu,mislim duhovnu? Nemam sad nekko mišljenje oko legalizacije ali sama država mora da kanališe tokve i upotrebu droge na tržištu. Činjenica je da se drogiranje ne može iskoreniti,ljudi će se uvek drogirati ali treba kontrolisati koje droge dolaze do njih. Za dilovanje heroina treba smrtnu kaznu uvesti ,a za ove ostale neke smešne... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Jednostavna je razlika. Gram heroina je ubijao ljude,pa i pola grama. A casica rakije ili bilo kog zestokog pica nije. Uzimanje pojedinih droga ( i to ne godinama,dovoljno je i jednom samo) dolazi do promene i napada na tvoj dnk-a gde dolazi do mutacija raznih. Alkohol koji pride da ne bude zabune uzimam svake prestupne pa i redje (i to je uglavnom pivo) da ne bude da branim sebe alkosa,moras koristiti godinama i to ga zloupotrebljavati u velikim kolicinama da bi to doslo do necega pribliznog sto mozes nakon jednog uzimanja neke droge. Tako da,razlike su jasne. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Jednostavna je razlika. Gram heroina je ubijao ljude,pa i pola grama. A casica rakije ili bilo kog zestokog pica nije. Uzimanje pojedinih droga ( i to ne godinama,dovoljno je i jednom samo) dolazi do promene i napada na tvoj dnk-a gde dolazi do mutacija raznih. Alkohol koji pride da ne bude zabune uzimam svake prestupne pa i redje (i to je uglavnom pivo) da ne bude da branim sebe alkosa,moras koristiti godinama i to ga zloupotrebljavati u velikim kolicinama da bi to doslo do necega pribliznog sto mozes nakon jednog uzimanja neke droge. Tako da,razlike su jasne. Рекох, сем хероина. Разлика вутра - алкохол? Према подацима СЗО, никад нико није умро од вутре, у смислу предозирања. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Za dilovanje heroina treba smrtnu kaznu uvesti ,a za ove ostale neke smešne... Ма ја бих повешао ове што пеку шљиву. Далеко више смрти и свих других зала су проузроковали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Ма ја бих повешао ове што пеку шљиву. Далеко више смрти и свих других зала су проузроковали. a ja bi ove što su izmislili automobile i avione...a kalašnjikova bi streeljo kalašnjikovim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Рекох, сем хероина. Разлика вутра - алкохол? Према подацима СЗО, никад нико није умро од вутре, у смислу предозирања. Aham...Inace nisam ni mislio samo na heroin,nego i na lsd,ekstazi(koji je skoro jeftiniji od trave),spid i jos mnoge droge. Sto se marihuane tice nisam neki pobornik ni nje ali recimo meni je stetnije onaj koji pusi 20 godina po paklu cigara nego onaj koji duva 2 puta nedeljno isti period...ali recimo ovako trenutno gde zivim je mesto da su prekoputa mene dileri droge koji su pritom i narkomani. U kraju sam odrastao sa 10 starijih likova,nazalost neki nisu vise medju zivima,dok su drugi postali...pa u najmanju ruku kad ih vidim na ulici sklanjam se,neprijatno mi da ih gledam,stalno uradjeni,senke onih od pre. Neki za tu prokletu drogu kradu... Poenta da su svi oni odreda pocinjali tako sto su kao klinci u kraju duvali. Znaci niko i nijedan ama bas nijedan nije poceo tako sto je krenuo odmah od heroina ili ne znam cega,vec su svi odreda krenuli od trave. Da li je to slucajnost,da li je to samo do karaktera ljudi,da li je samo ne znam ni ja do cega,ali jednostavno to je tako. To su ti drasticniji slucajevi,ali isto tako ovi manje drasticni ja nisam jos upoznao nijednog lika koji je samo duvao i da nikad nije probao neku drugu drogu. Naravno ima nekih koji su ostali i koriste samo marihuanu ali su svi odreda probali i nesto drugo ekstazi,spid,kokain i to kao iz znatizelje,dakle ocigledno da jedno vuce drugo,sto se ovoga tice. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Da li je to slucajnost,da li je to samo do karaktera ljudi,da li je samo ne znam ni ja do cega,ali jednostavno to je tako. To su ti drasticniji slucajevi,ali isto tako ovi manje drasticni ja nisam jos upoznao nijednog lika koji je samo duvao i da nikad nije probao neku drugu drogu. Naravno ima nekih koji su ostali i koriste samo marihuanu ali su svi odreda probali i nesto drugo ekstazi,spid,kokain i to kao iz znatizelje,dakle ocigledno da jedno vuce drugo,sto se ovoga tice. Ја верујем да је баш до типа човека, како кажеш карактера. Из мог искуства људи који често дувају, најчешће су често и редовно пили пре него што су дошли до прилике да редовно варе. Данас је пракса оповргла већину оних прича матораца да си ти завршио каријеру чим пробаш вутру и да те пре или касније чеа игла, затвор бла бла бла, и зато већина људи који су иначе такви да се редовно опијају, небитно чиме, је отворена да проба све што им дође до руку, а није хероин рецимо... Grizzly Adams, Berkut, МилошБГ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Verovatno ima toga da je uglavnom do karaktera. Ali ja sve koje znam a bukvalno sve a koji duvaju ili su duvali ili su presli na nesto jace npr heroin ili su oni iole bolji slucajevi makar probali nesto jace. I to su svi ljudi iz razlicitih staleza. Ja i dalje mislim da je bolje marihuana nego pakla cigara ali iz sopstvenog iskustva ucim da marihuana jeste pocetni stepenik. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Sve je pocetni stepenik, neko proba sex pa zavrsi kao sexoman... Sto se tice droga, apoteke vrve od njih i stanovnistvo je navuceno. Ja licno sam protiv bilo kakvih sintetickih droga, ko valja heroin treba da ide u zatvor na 20 godina. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Sve je pocetni stepenik, neko proba sex pa zavrsi kao sexoman... И запосли се на ТВ Кошава. Ignjatije, Милан Ракић, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Nisam za legalizaciju droge. Samo vas gledam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Verovatno ima toga da je uglavnom do karaktera. Ali ja sve koje znam a bukvalno sve a koji duvaju ili su duvali ili su presli na nesto jace npr heroin ili su oni iole bolji slucajevi makar probali nesto jace. I to su svi ljudi iz razlicitih staleza. Ja i dalje mislim da je bolje marihuana nego pakla cigara ali iz sopstvenog iskustva ucim da marihuana jeste pocetni stepenik. Evo mojr odeljenje iz srednje, onih koji su probali marihuanu koliko hoćeš, i bila je jedna ekipica koja je onako 2 mesečno se skupljala i recovno pušila i evo niko nije prešao na teže, jedino jedan je jedno vreme malo više počeo marihuanu da konzumira ali je i on prestao Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука