Млађони Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Legalni dileri ce makar polagati racun javnosti i drzavi, zakonu .... a ovi sa druge strane zakona.... znas se... u principu poenta je da ce ovi sa druge strane zakona izgubiti trku od onih koji su u okvirima zakona.. kao sto uvek biva... A sta mislis da legalizujemo i reketiranje i da legalni teniseri onda polazu racun drzavi i placaju porez na promet? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 A sta mislis da legalizujemo i reketiranje i da legalni teniseri onda polazu racun drzavi i placaju porez na promet? Ne mesaj babe i zabe. Prodavanje droge i reket su druga stvar. Reket se forsira pretnjom, droga se doborovljno uzima. niko ne ulazi doborovljno u reket, ali svi ulaze doborovljno u kupovinu droge Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ne mesaj babe i zabe. Prodavanje droge i reket su druga stvar. Reket se forsira pretnjom, droga se doborovljno uzima. niko ne ulazi doborovljno u reket, ali svi ulaze doborovljno u kupovinu droge Pa nek je kupuju i dalje dobrovoljno a mi cemo dobrovoljno da ih smestamo po zakonu u bajbok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Pa nek je kupuju i dalje dobrovoljno a mi cemo dobrovoljno da ih smestamo po zakonu u bajbok. Pa to vi koji imate losa vidjenja resenja problema... vise porodica i zivota su upropastili takvi zakoni nego sama droga... Vasa resenja su vece zlo.... nego sama droga. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Cuj akcija "Grom" koja sprdnja, super organizovanom sveobuhvatnom akcijom uspeli su da zaplene "cak" 22 kg droge za jedan dan, lepo su sklonili pilicarsku konkurenciju, rekoh ja da je ta akcija bila apgrejdovanje... Sprega policije i dilera je uvek bila i bice, predlogom koji sam naveo se to prevazilazi. Volim_Sina_Bozjeg and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Cuj akcija "Grom" koja sprdnja, super organizovanom sveobuhvatnom akcijom uspeli su da zaplene "chak" 22 kg droge za jedan dan, lepo su sklonili pilicarsku konkurenciju, rekoh ja da je ta akcija bila apgrejdovanje... Sprega policije i dilera je uvek bila i bice, predlogom koji sam naveo se to prevazilazi. Ma hapsili bi oni još, nego nevreme nas ubi,te sneg,te poplava te mišković,pa sada su stigli na red i ovi cigani što prodaju humanitarnu pomoć.... Deca srećom zbog ovih nevolja ne drogiraju se više,pa posla za supermena nema.... (meni zanimljivo kako ni 5gr nisu uslikali u poslednje ohoho vreme..) DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад С. Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Pa to vi koji imate losa vidjenja resenja problema... vise porodica i zivota su upropastili takvi zakoni nego sama droga... Vasa resenja su vece zlo.... nego sama droga. Како је могао закон да их уништи, ако не користе дрогу ? - Скоро сам имао један разговор са "пријатељем", који користи марихуану већ неки дужи период. На питање, "зашто је користиш", добио сам одговор, "опушта ме и много сам растерећенији". Када са га питао, "знаш ли које су последице", као из топа је рекао да последице не постоје, или ако постоје да су врло мале. Највећи проблем је што су људи јако неупућени у саме последице и шта са собом доноси марихуана и на какав пут води. Сетим се увек оног клипа "куда иде наша омадина", где се наводи да је марихуана карта ка пропасти. Врло лако ђаво обмане младу особу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Како је могао закон да их уништи, ако не користе дрогу ? - Скоро сам имао један разговор са "пријатељем", који користи марихуану већ неки дужи период. На питање, "зашто је користиш", добио сам одговор, "опушта ме и много сам растерећенији". Када са га питао, "знаш ли које су последице", као из топа је рекао да последице не постоје, или ако постоје да су врло мале. Највећи проблем је што су људи јако неупућени у саме последице и шта са собом доноси марихуана и на какав пут води. Сетим се увек оног клипа "куда иде наша омадина", где се наводи да је марихуана карта ка пропасти. Врло лако ђаво обмане младу особу. Биолошке последице коришћења марихуане конкретно су мање од биолошких последица коришћења алкохола или цигарета - за које се не иде у затвор. Проблем конкретно илегалне дроге посебно - марихуане је у томе што додатно загорчава живот корисницима. Прво, у ситуацији су, пошто је супстанца илегална, да морају да је набављаају од јако проблематичних људи - отворених криминалац. Друго, у ризику су да непотребно заглаве у затвору - за нешто, што реално не би требло да буде разлог за затовор. Јер дроге користе људи свакодневно, бруфени, кафа, кофеин, цигарете, алкохол, лекови за болове, лекови за спаавање( све су то дроге ) Треће, стављају се у ризик и позицију да буду између две ватре - полиције и криминалааца. Ето те три стври су конкретно оно што уништава младе људе који користе дрогу. Већина илегалних наркотика је мање декструктивн од ових три ствари. Пријтељ ти је лепо и одговорио. Дрогу користе људи са емотивном проблемима који се тешко носе за животом или неком ствари у животу. Неки због љубави, неки због мањка самопоуздња, неки због концетрације, неки због нервозе неки због туге. Дрога пруж те "вештачке" емоције. И мислим да нема разлога да иког смештмо у затвор због тог, нити да иком забрањујемо да то ради јер ми сматрмо да је лоше. Ако неко жели своје проблеме да решава наркотицима - треба да буде његовор право. Моје прво је да се бавим собом, и исто тко имам право да се не бавим другима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Проблем конкретно илегалне дроге посебно - марихуане је у томе што додатно загорчава живот корисницима. Милосављевићу, ти на свакој теми нешто индиспониран? Шта ће ти то труње? Баци то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Da. Pojedinih.Tj, jedne jedine. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Da. Pojedinih.Tj, jedne jedine. Које једне једине, и зашто си против легализације осталих? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Које једне једине, и зашто си против легализације осталих? Marijane. Zato što je faktički bezopasna. Što se ostalih tiče, teško mi je da odgovorim na to pitanje. Opasnije su dosta, pogotovo sintetičke. To bi bila suština. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Биолошке последице коришћења марихуане конкретно су мање од биолошких последица коришћења алкохола или цигарета - за које се не иде у затвор. Проблем конкретно илегалне дроге посебно - марихуане је у томе што додатно загорчава живот корисницима. Прво, у ситуацији су, пошто је супстанца илегална, да морају да је набављаају од јако проблематичних људи - отворених криминалац. Друго, у ризику су да непотребно заглаве у затвору - за нешто, што реално не би требло да буде разлог за затовор. Јер дроге користе људи свакодневно, бруфени, кафа, кофеин, цигарете, алкохол, лекови за болове, лекови за спаавање( све су то дроге ) Треће, стављају се у ризик и позицију да буду између две ватре - полиције и криминалааца. Ето те три стври су конкретно оно што уништава младе људе који користе дрогу. Већина илегалних наркотика је мање декструктивн од ових три ствари. Пријтељ ти је лепо и одговорио. Дрогу користе људи са емотивном проблемима који се тешко носе за животом или неком ствари у животу. Неки због љубави, неки због мањка самопоуздња, неки због концетрације, неки због нервозе неки због туге. Дрога пруж те "вештачке" емоције. И мислим да нема разлога да иког смештмо у затвор због тог, нити да иком забрањујемо да то ради јер ми сматрмо да је лоше. Ако неко жели своје проблеме да решава наркотицима - треба да буде његовор право. Моје прво је да се бавим собом, и исто тко имам право да се не бавим другима. Mladjo bravo za post. samo na jednu stvar da se osvrnem Пријтељ ти је лепо и одговорио. Дрогу користе људи са емотивном проблемима који се тешко носе за животом или неком ствари у животу. Неки због љубави, неки због мањка самопоуздња, неки због концетрације, неки због нервозе неки због туге. Дрога пруж те "вештачке" емоције. Ovo nije sasvim tacno... iako si u pravu za motivaciju mnogih koji koriste drogu, ta motivacija ne mora da bude negativna. Ne uzima svako drogu zato sto mu je lose. Primera radi, najgora stvar koju mozes da uradis kada si nesrecan to je da ispusis dzoint. Trava takodje ne daje vestacke emocije (za razliku od teskih droga) ona samo poajcava trenutno raspolozenje i utice na perceepciju stvarnosti u nekom vrlo malom obimu a to nekim kreativnim ljudima moze da posluzi kao pozitivan stimulans.... ali ne mora, mnogi su slcjaevi kada ti od trave bude mnogo gore... Ovo sve govorim iz licnog iskustva jer sam probao teske droge (i prestao) a korisnik sam marihuane vec 15 godina... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 . Što se ostalih tiče, teško mi je da odgovorim na to pitanje. Opasnije su dosta, pogotovo sintetičke. To bi bila suština. Питам те... јер се њихова "опасност" не смањује криминализацијом. Не смањујеш употребу, не смањујеш ниво опсности. Ја лично мислим да је много боље да буду легализовне да их продаају опортунисти него криминалци. Мислим да би тако све опсности биле сведене на минимум. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука