ИгорМ Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 @jupiter Ok, скапирао сам те. Источна православна Црква, не морам, него слободном вољом верујем у православно исповедање вере. Ako ti moras da verujes da je to SPC, samo napred, to je Bozija Volja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Јупитеру, моје је мишљење да о Светом Писму, ако мислимо на Свето Писмо (не на неке секташке библијске метастазе) немаш појма. То што цитираш на стотине реченица које вадиш са ко зна којих сајтова уопште не показује твоју упућеност у Св.Писмо, а то показујеш страшним конфузним писањем и неразумевањем цитата које сам наводиш. Држиш слово о гордости, а из свих твојих порука избија супериорност и егоцентризам. Овде има свештеника и теолога који све могу да ти објасне са теолошког аспекта и нема потребе да наступаш са таквим агресијама самотумачења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 OVDE NIKO nije argumentovano odgovorio JUPITERU.VI tumacite sv pismo na neki svoj nacin,on covek prica o cinjenicama u sv pismu.bravo! jupiter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 OVDE NIKO nije argumentovano odgovorio JUPITERU.VI tumacite sv pismo na neki svoj nacin,on covek prica o cinjenicama u sv pismu.bravo! a sta si ti adventista ili jehovin svedok? taj covek provocira potpuno jasno... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Долазе паралелном монтажом ј..... ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 @jupiter Ok, скапирао сам те. Источна православна Црква, не морам, него слободном вољом верујем у православно исповедање вере. Super. da li bi mogao da mi das neki argument za tvrdnju " da si mogao da ne verujes u pravoslavno ispovedanje vere " ? Kao sto rekoh, svi smo mi Bozija Kreacija, sto znaci da nismo mogli da " ne budemo " - to sto jesmo. Bas me zanima tvoje misljenje o " slobodi " coveka. nije sam sebe stvorio i kao i sve sto je stvoreno mogucnosti coveka su izuzetno ogranicene, a " sloboda " bi trebalo da je sistem bez ogranicenja. Јупитеру, моје је мишљење да о Светом Писму, ако мислимо на Свето Писмо (не на неке секташке библијске метастазе) немаш појма. То што цитираш на стотине реченица које вадиш са ко зна којих сајтова уопште не показује твоју упућеност у Св.Писмо, а то показујеш страшним конфузним писањем и неразумевањем цитата које сам наводиш. Држиш слово о гордости, а из свих твојих порука избија супериорност и егоцентризам. Овде има свештеника и теолога који све могу да ти објасне са теолошког аспекта и нема потребе да наступаш са таквим агресијама самотумачења Nije to " tvoje misljenje " to je tvoja tvrdnja, koja je potpuno neosnovana. Pismo citiram iskljucivo sa ovog sajta http://www.nazad-na-izvor.at/biblija/html/nt-start.htm , znaci obicna internet biblija, za koju moras da znas tacno gde su stihovi koje zelis da citiras. Ne drzim " ja slovo o gordosti " nego citiram reci Hristosa o gordosti. Ponovi sam vise puta da niko nema nikakve koristi od citanja i citiranja Pisma, ukljucujuci i mene, ja samo to radim bas kao i svi drugi. Srednjevekovnoinkvizicioni argumenti " Ti ne smes da citas Pismo i da ga citiras onako kako ti vidis reci iz Pisma " nisu pravilnik ovog foruma. Ja postujem svaciju veroispovest, ateizam ili sta god, i samo za uzvrat trazim da ne budem napadan zbog ugrozavanja mog prava ucestvovanja u temama, po pravilniku foruma. Ovdasnji " svestenici " i teolozi ne zele " da mi objasnjavaju " njihova tumacenja Pisma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 nece valjda adventisti i jehovini ovde drzati predavanja lock temu! Зорица Бубало and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Bas me zanima tvoje misljenje o " slobodi " coveka. nije sam sebe stvorio i kao i sve sto je stvoreno mogucnosti coveka su izuzetno ogranicene, a " sloboda " bi trebalo da je sistem bez ogranicenja. Није питање постављено мени - извињавам се на мешању. Поставио бих питање Јупитеру: Која то ограничења имаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Dajte vi DOKAZ da JUPITER ne prica istinu.I nema ljutnje,vredjanja itd...BRACO DOKAZ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Dajte vi DOKAZ da JUPITER ne prica istinu.I nema ljutnje,vredjanja itd...BRACO DOKAZ. Dokaz da NE priča istinu, Bravo, samo ću da kažem bravo.... Mironosica and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Dajte vi DOKAZ da JUPITER ne prica istinu.I nema ljutnje,vredjanja itd...BRACO DOKAZ. Opet vices ? Daj ti braco dokaz da on prica istinu , nema ljutnje ,vredjanja itd ... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Dokaz da NE priča istinu, Bravo, samo ću da kažem bravo.... Daj ti meni do0kaz da ti ne lazes ali ne legalan nego legitiman neoboriv dokaz da ja ricam sa covekom a ne sa nekim kompom zarazenim visrusom komuo ateizma? sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Иначе браћо форумаши правите се овде фини и толерантни према хулитељима и секташима,као ето не би ли их придобили и показали своју ширину,док нас православне свештенике који живимо са и од Писма ,једва чекате да погрешимо и онда зна се,спуштања, исмејавања, супротстављања, теме типа на ломачу са поповима- Што не покажете толеранцију према нашим ставовима,него дозвољавате да вас врти око малог прста једна секташка будала као што је Јупитер. Столе and Небојша Јовановић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Dajte vi DOKAZ da JUPITER ne prica istinu.I nema ljutnje,vredjanja itd...BRACO DOKAZ. Мислиш да нико на оволико страна расправе није баш ништа објаснио да Јупитер није у праву? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 nece valjda adventisti i jehovini ovde drzati predavanja lock temu! PA ja jedva cekam DA TI DRZIS PREDAVANJA,izvoli,da cujemo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука