Jump to content

Bog je postao covek?

Оцени ову тему

Препоручена порука

@jupiter

Ok, скапирао сам те.

Источна православна Црква, не морам, него слободном вољом верујем у православно исповедање вере.

Ako ti moras da verujes da je to SPC, samo napred, to je Bozija Volja.
Подели на овим сајтовима

Јупитеру,

моје је мишљење да о Светом Писму, ако мислимо на Свето Писмо (не на неке секташке библијске метастазе) немаш појма.

То што цитираш на стотине реченица које вадиш са ко зна којих сајтова уопште не показује твоју упућеност у Св.Писмо, а то показујеш страшним конфузним писањем и неразумевањем цитата које сам наводиш.

Држиш слово о гордости, а из свих твојих порука избија супериорност и егоцентризам.

Овде има свештеника и теолога који све могу да ти објасне са теолошког аспекта и нема потребе да наступаш са таквим агресијама самотумачења.

Подели на овим сајтовима

OVDE NIKO nije argumentovano odgovorio JUPITERU.VI tumacite sv pismo na neki svoj nacin,on covek prica o cinjenicama u sv pismu.bravo!

a sta si ti adventista ili jehovin svedok? taj covek provocira potpuno jasno...

Подели на овим сајтовима

@jupiter

Ok, скапирао сам те.

Источна православна Црква, не морам, него слободном вољом верујем у православно исповедање вере.

Super. da li bi mogao da mi das neki argument za tvrdnju " da si mogao da ne verujes u pravoslavno ispovedanje vere " ?

Kao sto rekoh, svi smo mi Bozija Kreacija, sto znaci da nismo mogli da " ne budemo " - to sto jesmo.

Bas me zanima tvoje misljenje o " slobodi " coveka. nije sam sebe stvorio i kao i sve sto je stvoreno mogucnosti coveka su izuzetno ogranicene, a

" sloboda " bi trebalo da je sistem bez ogranicenja.

Јупитеру,

моје је мишљење да о Светом Писму, ако мислимо на Свето Писмо (не на неке секташке библијске метастазе) немаш појма.

То што цитираш на стотине реченица које вадиш са ко зна којих сајтова уопште не показује твоју упућеност у Св.Писмо, а то показујеш страшним конфузним писањем и неразумевањем цитата које сам наводиш.

Држиш слово о гордости, а из свих твојих порука избија супериорност и егоцентризам.

Овде има свештеника и теолога који све могу да ти објасне са теолошког аспекта и нема потребе да наступаш са таквим агресијама самотумачења

Nije to " tvoje misljenje " to je tvoja tvrdnja, koja je potpuno neosnovana. Pismo citiram iskljucivo sa ovog sajta http://www.nazad-na-izvor.at/biblija/html/nt-start.htm , znaci obicna internet biblija, za koju moras da znas tacno gde su stihovi koje zelis da citiras.

Ne drzim " ja slovo o gordosti " nego citiram reci Hristosa o gordosti.

Ponovi sam vise puta da niko nema nikakve koristi od citanja i citiranja Pisma, ukljucujuci i mene, ja samo to radim bas kao i svi drugi.

Srednjevekovnoinkvizicioni argumenti " Ti ne smes da citas Pismo i da ga citiras onako kako ti vidis reci iz Pisma " nisu pravilnik ovog foruma.

Ja postujem svaciju veroispovest, ateizam ili sta god, i samo za uzvrat trazim da ne budem napadan zbog ugrozavanja mog prava ucestvovanja u temama,

po pravilniku foruma.

Ovdasnji " svestenici " i teolozi ne zele " da mi objasnjavaju " njihova tumacenja Pisma.

Подели на овим сајтовима

nece valjda adventisti i jehovini ovde drzati predavanja lock temu!

Подели на овим сајтовима

Bas me zanima tvoje misljenje o " slobodi " coveka. nije sam sebe stvorio i kao i sve sto je stvoreno mogucnosti coveka su izuzetno ogranicene, a

" sloboda " bi trebalo da je sistem bez ogranicenja.

Није питање постављено мени - извињавам се на мешању.

Поставио бих питање Јупитеру: Која то ограничења имаш?

Подели на овим сајтовима

Иначе браћо форумаши правите се овде фини и толерантни према хулитељима и секташима,као ето не би ли их придобили и показали своју ширину,док нас православне свештенике који живимо са и од Писма ,једва чекате да погрешимо и онда зна се,спуштања, исмејавања, супротстављања, теме типа на ломачу са поповима- Што не покажете толеранцију према нашим ставовима,него дозвољавате да вас врти око малог прста једна секташка будала као што је Јупитер.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...