Solomon Kane Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Овај ме неодољиво подсећа на једног типа са Крстарице...а ако је то он, нек нам је Бог у помоћи. Volim_Sina_Bozjeg, verum est in beer and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Овај ме подсећа на једног типа са Крстарице...а ако је то он, нек нам је Бог у помоћи. onda vrlo lako možemo da očekujemo psovke koje su verovatno skrivene već u 1-voj poruci. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Reče li ti ovo, ili si se pogrešno izrazio? odgovorio sam ti vec u postu #120 Исус је Бог Јупитеру.Његово Ја је нестрворено, Ја Сина Божијег или Бога Сина. Исус је по природи Бог али је у Своју Божанску Личност узео и људску природу.Потребно је овде страница и страница да би се све поткрепило Св Писмом. За Духа Светог се не може рећи шта је већ Ко је, пошто је и Дух Бог по природи и посебна Личност такође нестворена.И о Њему постоје сведочанства у Писму или код Св Василија Великог у књизи О Духу Светом у којој се Писмо цитира .Ти ниси зрео за дискусију јер подбадаш што се одмах препозна,барем ја препознам, Da li to mozes da potkrepis recima Isusa iz jevandjelja, kao sto ja citiram reci Isusove ? Uopste nije potreban veliki napor da se citiraju reci Isusa iz jevandjelja. Ko je Sveti Duh ? Kako bi ga definisao / opisao ? Na Hristosa je sisao u njegovoj 30-oj godini na njegovom krstenju u reci, Sveti Jovan Krstitelj ga je imao jos u majcinoj utrobi ,,,,, Bog jeste Duh, ali taj Duh ima utelovenje, zar ne ? Sta znaci " Ja Sina Bozijeg je nestvoreno " ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Исус је Био Бог и Биће Бог за вечита времена. http://www.youtube.com/watch?v=AgdWGmuNURU&feature=share&list=PL71B4676B68C72989&index=118 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 За тебе знам шта ће значити. Био на Поукама. Zasto ja ne treba da ovde pricam sa ljudima a ti trebas ? Изгледа да су теби док си био у Америци уградили харп. Емитујеш опасне фреквенције. Nikakve " opasne frekvencije " ja ne emitujem, to je samo tvoje misljenje. moje reci nikome nikakvu stetu ne nanose, posto nista u mojim recima ne govori da bilo koja osoba ovde treba da se menja, Niti moje reci mogu nesto da promene osim racionalnog vidjenja onoga sto sam rekao. To je kao da ja pricam japanski sve najbolje o svakome, a ljudi posto ne razumeju sta sam rekao automatski misle da sam rekao nesto loze o njima u bilo kom smislu. A ustvari nije tako. Nije bas da ovde " niko ne razume sta sam ja rekao ". CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Исус је Био Бог и Биће Бог за вечита времена. http://www.youtube.com/watch?v=AgdWGmuNURU&feature=share&list=PL71B4676B68C72989&index=118 Potpuno se slazem, ali je pitanje da li ti imas strpljenja da to dozivis ? Ja imam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 verum est in beer and Иринеј је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Pozdrav svima! Da li moze neko da mi objasni, zasto je bog zeleo da postane covek? Tj. zasto je postao covek, i uzeo ljudsku formu? da bi uspostavio ponovnu vezu (zavet ili save) izmedju Boga i čoveka onakve kakve su bile pre pada u greh i kidanje te veze reč religija i potiče od latinskog re legare što znači uspostavljanje ponevne veze ovo je najprostije objašnjenje ali je jasno time Bog spasava čoveka a samim tim i celu tvorevinu koja je pala u greh jer je čovek zgrešio a čovek je kruna stvaranja i kao takav povukao je sa sobom i ostalu tvorevinu Božiju. i da dobrodošao na forum. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 ) facenew22222222 Заборавио си само да наведеш који је то цитат Apokrifno jevanđelje po Oglu :ekstra: Зорица Бубало, verum est in beer and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Немој бити неурозан. Опусти се. Читај Свето Писмо, учи цитате. Весели се. Смеј се. Ко те је изнервирао? Јел ти још мука? Pa nisam, opusten sam. citate znam, zar ti ih nisam navodio ? Ne mogu da budem veseo ako ti mislis da znisi veseo zbog mene, ne zelim da me neko definise kao uzrok svog nemira, nerviranja, ili bilo cega negativnog. Kako da se smejem kada ljudi ovde misle da imam nesto protiv njih. Nisam psihopata, ne radim nista sto bi nekome nanelo bilo kakvu bol. Niko me nije iznervirao. Rekao sam ti da je sve Bozija Volja, sto ukljucuje i moje bitisanje ovde. Kako moze da mi jos bude muka, kada citam ovakve tvoje postove. Da su uvek bili ovakvi ne bi mi nikada ni bilo muka od tvojih postova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Исус је Бог Јупитеру. :.mislise. аха односи се на ник све је ок. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 može li neko ukratko da mi prepriča temu... u recimo... 4 reči Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Ovo još nisam pročitao u životu da se je Bog ovaplotio kako bi postao Bog. ( i mi strpljivo treba da čekamo) Svašta ima na planeti... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 može li neko ukratko da mi prepriča temu... u recimo... 4 reči Тема је не препричљива :) nana and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 ja predlazem lock Mironosica, Зорица Бубало and nana је реаговао/ла на ово 3 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука