Ayla Написано Август 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Meni je bilo i pre pitanja. Neka bude...tamo tebi ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Neka bude...tamo tebi Neka bude...tamo tebi Ostace Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Otvorio sam prozor kao da je oduvek bio taj trenutak. Ayla and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Dolina konja...Vuk i Njiska Dom. Hvala, Joana JESSY, keka and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 keka and Oglo је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Volim je... i treba da je ovdje http://www.youtube.com/watch?v=PtjACEIrrsA ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ayla and keka је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Tišina je...i tako godi, Tad pusti da mirujem i ne stvaraj zvuke. Ponekad duši samo gluvo prija. Neka bude tiho.. tiho i bez buke. Ja ne tražim puno, samo malo mira, Onog kojeg kradom ja od svijeta nosim. Večers ga sebi dajem, nek mi bude... Ovu noć tišine ja za dušu prosim. keka, skituljko, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Sajan, a ejo sajan hoj ja hajama. Taj, eig...vas... Ehe, ojata manaj, ejo va na. skituljko је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Dođe dan odrastanja...dan zrelosti, spoznaje. Znala sam...prije ili kasnije, mora doći, koliko god se branili od toga. Da li da se tuguje zbog toga? Hoće li biti manje osmijeha, manje igre...svega manje?Može li se odrasti protiv volje? Ja jesam skituljko је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Dođe dan odrastanja...dan zrelosti, spoznaje. Znala sam...prije ili kasnije, mora doći, koliko god se branili od toga. Da li da se tuguje zbog toga? Hoće li biti manje osmijeha, manje igre...svega manje? Može li se odrasti protiv volje? Ja jesam Ne zaboravi da je zelju za odrastanjem prvo pozelelo dete u nama , koje ne misli da nestane sa tim. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ne zaboravi da je zelju za odrastanjem prvo pozelelo dete u nama , koje ne misli da nestane sa tim. Miislim da nestaje, žao mi je. Ovo dijete ja najbolje poznajem. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука